18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

VfL Wolfsburg – Union Berlin: Odds og optakt den 5. marts 2022

VfL Wolfsburg og Wind forsøger at lægge afstand til nedrykningszonen

To mål i de seneste to kampe. Jonas Wind er faldet godt til hos VfL Wolfsburg. (Foto: Bildbyrån)

VfL Wolfsburg får lørdag eftermiddag besøg af Union Berlin. Værterne brugte transfervinduet til at sælge Wout Weghorst til Burnley FC og i stedet hente danske Jonas Wind. De hentede også Max Kruse, som var en institution hos Union Berlin, men nu spiller han altså for VfL Wolfsburg og møder for første gang sin tidligere klub. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til VfL Wolfsburg – Union Berlin. Der er kampstart lørdag d. 5. marts 2022 kl. 15:30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


VfL Wolfsburg – Union Berlin: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Volkswagen Arena, Wolfsburg
Vejret: 4° og let vind

Optakt til VfL Wolfsburg – Union Berlin: Skader, karantæner og startopstillinger

Sidste sæson sluttede VfL Wolfsburg som Bundesligaens nummer fire. Det gav deltagelse i Champions League og håb om for alvor at melde sig tilbage i toppen af tysk fodbold. Men det håb har fået en kæberasler i denne sæson, hvor de har haft svært ved overhovedet at bide sig fast i tabellens øverste halvdel. De er netop nu på 12. pladsen med 12 point op til top 4, mens der blot er fem point ned til 16. pladsen og en Relegations-kamp. 

Danske Jonas Wind kom til i transfervinduet, og de fik sejre i hans to første kampe. De to næste har Wind begge scoret i, men her er det omvendt blot blevet til et enkelt point for folkevognsklubben. Wind er ellers faldet ind på holdet og ind i et fornemt samarbejde med den anden nye mand, Max Kruse, i en gevaldig fart, og de to skal forsøge at sikre endnu en sejr til VfL Wolfsburg i denne duel. 

Men det bliver ikke let. Union Berlin er en listig modstander, og efter en rigtig dårlig periode i begyndelsen af februar med tre nederlag på stribe – måske savnede de Max Kruse, for de fik ikke scoret i de tre kampe – har de nu vundet to kampe den seneste uge inklusive en kvartfinale i DFB Pokal mod St. Pauli. Dermed er berlinerne i semifinalen og ganske tæt på at kunne udligne klubbens bedste præstation i pokalen nogensinde, som de opnåede i 2001, da de nåede finalen og tabte til Schalke 04. Dengang var Union Berlin i 3. Bundesliga. 

Dér er de ikke længere, for de har bidt sig fast i den øverste del af Bundesligaen, og de er aktuelt blot tre point fra top 4. Kan de kvalificere sig til Champions League, vil det være tæt på et mirakel for kult-klubben fra Köpenick. Deres seneste to kampe har budt på scoringer af topscorer Awoniyi og hans nye makker i front, Becker, så noget tyder på, de igen har fundet formlen på mål. Men de har i to tidligere besøg på Volkswagen Arena ikke været i stand til at hverken score eller hente point, så de har også hårdt brug for effektive frontløbere.

VfL Wolfsburg:

 • Micky van de Ven (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Maxence Lacroix (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Paulo Otavio (Back, Reserve) – Skadet
 • Lukas Nmecha (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Union Berlin:

 • Andras Schäfer (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Keita Endo (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

VfL Wolfsburg forventet startopstilling: Casteels; Mbabu, Bornauw, Brooks; Baku, Arnold, Vranckx, Roussillon; Philipp, Kruse; Wind.

Union Berlin forventet startopstilling: Luthe; Jäckel, Knoche, Baumgartl; Trimmel, Khedira, Gießelmann; Haraguchi, Promel; Becker, Awoniyi.


Odds på VfL Wolfsburg – Union Berlin

VfL Wolfsburg er favorit i denne duel ifølge bookmakernes odds. 


Odds-forslag: Begge har brug for point. Begge scorer mål

Det er ren rutsjebane for VfL Wolfsburg. Med de to sejre efter transfervinduet kunne de drømme om et sidste raid mod europæiske pladser, men ét point i de to følgende kampe betyder, de igen skal se sig over skulderen i forhold til nedrykning. Men de har vist offensiv fremgang. I januar scorede nul mål i tre kampe, mens de i februar nettede ni gange i fire kampe. 

Samme fremgang har Union Berlin også vist efter deres minikrise, hvor de tabte tre på stribe uden at komme på tavlen. Faktisk har de slet ikke formået at holde buret rent i deres foreløbig ni kampe i 2022. De har selv scoret i seks af de kampe, og med de seneste to kampes fem træffere ser det ud til, de har fundet løsningen på livet uden Kruse i front. 

Anbefalingen tror, det kan blive et livligt opgør mellem to mandskaber, der hver især har hårdt brug for point. Uanset om formålet er at bekæmpe nedrykning eller kravle ind i den europæiske varme. Derfor bliver buddet til dette opgør, at begge hold kommer på tavlen. Det var tilfældet i tre af værternes seneste fire kampe, mens det er hændt i seks af Union Berlins ni kampe siden nytår. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,92
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


VfL Wolfsburg – Union Berlin: Statistik, topscorer og H2H

 • VfL Wolfsburg indtager Bundesligaens 12. plads med 28 point efter 24 kampe. 

 • VfL Wolfsburgs statistik siger 8-4-12 med scoren 26:37.

 • Gæsterne fra Union Berlin er netop nu på 7. pladsen, og de har 37 point for 24 runder. 

 • Union Berlins statistik lyder på 10-7-7, mens deres måldifference er 32:32.

 • 3 spillere hos VfL Wolfsburg er noteret for hver 6 scoringer, og det er Max Kruse, Wout Weghorst og Lukas Nmecha. 

 • Hos Union Berlin har Taiwo Awoniyi scoret mest med foreløbig 10 sæsonmål.


Expected Goals: VfL Wolfsburg – Union Berlin – de seneste tre kampe

VfL WolfsburgResultatxGUnion BerlinResultatxG
Borussia M’Gladbach – VfL Wolfsburg(2-2)3,08 – 1,37Union Berlin – St. Pauli(2-1)2,19 – 0,45 
VfL Wolfsburg – TSG 1899 Hoffenheim(1-2)1,14 – 1,65 Union Berlin – FSV Mainz 05(3-1)1,23 – 1,04 
Eintracht Frankfurt – VfL Wolfsburg(0-2)0,89 – 1,68 Arminia Bielefeld – Union Berlin(1-0)1.23 – 1,33 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles VfL Wolfsburg – Union Berlin?

VfL Wolfsburg – Union Berlin spilles lørdag den 5. marts 2022 klokken 15:30.

Hvor spilles VfL Wolfsburg – Union Berlin?

VfL Wolfsburg – Union Berlin spilles på Volkswagen Arena i Wolfsburg i Tyskland.

Skriv et svar