18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

VfB Stuttgart – Bayern München: Odds og optakt den 14. december 2021

VfB Stuttgart forsøger at standse en stime på 11 hjemme-nederlag i træk mod Bayern München. (Foto: Bildbyrån)

VfB Stuttgart har hentet syv point ud af de seneste ni mulige, men tirsdag aften kommer Bayern München på besøg. Gæsterne har vundet 20 af de seneste 21 indbyrdes opgør. Det er ikke lovende for værterne, som ellers har hårdt brug for point i bundkampen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til VfB Stuttgart – Bayern München. Der er kampstart tirsdag d. 14. december 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


VfB Stuttgart – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer:  TBD
Stadion: Mercedes Benz Arena, Stuttgart
Vejret: 4° og svag vind

Optakt til VfB Stuttgart – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

En lille smule medvind i de seneste kampe og en flot sejr ude mod VfL Wolfsburg har givet VfB Stuttgart forøget tro på tingene, men der er næppe noget, de hader så voldsomt som at få besøg af Bayern München, der har vundet de seneste 11 gange, de har gæstet Stuttgart. 

Skadeslisten er lang hos værterne, men det er trods alt mest folk, der ikke normalt er i træner Matarazzos udvalgte startopstilling, så det er ikke dér, de skal lede efter en oplagt årsag til, at det her bliver en vanskelig kamp. Ud over den historisk ringe statistik mod gæsterne er VfB Stuttgart i det hele taget ikke en gigantisk trussel på hjemmebane i denne sæson. Blot tre sejre i otte forsøg er det blevet til på Mercedes Benz Arena, og deres exit fra DFB Pokal kom såmænd også efter et nederlag på eget græs på 2:0 mod FC Köln.

Helt omvendt positivt ser det ud hos Bayern München. For godt en uge siden gik de ind til Der Klassiker mod Borussia Dortmund med bare et points forspring til rivalerne, og en meget tæt kamp endte med kneben 3:2-sejr til Bayern München efter et par kontroversielle kendelser undervejs. Klip til i dag, hvor sydtyskerne nu har fem points forspring til forfølgerne, og lige i mellemtiden også ondulerede desperate FC Barcelona i Champions League, hvor Bayern München sikrede gruppesejren med seks sejre i lige så mange kampe. 

Joshua Kimmich har siddet ude et stykke tid med COVID-19, men selv om han nu har besluttet at tage en vaccine, så er han nok snart tilbage på banen alligevel. Leon Goretzka er også en kende tvivlsom, og det førte i weekendens kamp til en lidt uprøvet duo på holdets 6’er-positioner med Musiala og Tolisso. Det gav en 2:1-sejr mod FSV Mainz 05, så helt skidt var det jo altså ikke. 


VfB Stuttgart:

 • Fabian Bredlow (Mål, Reserve) – Skadet
 • Chris Führich (Midtbane, Reserve) – Sygdom
 • Enzo Millot (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Erik Thommy (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Sasa Kalajdzic (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Mohamed Sankoh (Angreb, Reserve) – Skadet


Bayern München:

 • Josip Stanisic (Back, Reserve) – Skadet
 • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Joshua Kimmich (Midtbane, Fast) – COVID-19
 • Marcel Sabitzer (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Eric Maxim Choupo-Moting (Angreb, Reserve) – COVID-19

VfB Stuttgart forventet startopstilling: Müller; Mavropanos, Anton, Ito; Massimo; Endo, Karazor, Mangala, Coulibaly; Förster, Marmoush.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies; Musiala, Tolisso; Coman, Müller, Sané; Lewandowski.


Odds på VfB Stuttgart – Bayern München

Oddsene peger på, at bookmakerne regner med sejr til Bayern München.


Odds-forslag: 12 gange i træk for gæsterne – og en dejlig masse mål

Bayern München buldrer bare videre under Julian Nagelsmann. 47 scoringer i 15 ligakampe svarer til et snit på 3,13 mål, mens de har indkasseret 16 scoringer og altså dermed lidt mere end ét mål ind per kamp. Der er gang i sagerne i deres opgør, og der kan sagtens blive fuld knald på i denne duel også. 

Værterne har ganske vist formået at score seks gange i deres seneste tre kampe – og altså to mål i snit – men i hele sæsonen er de på knap 1,46 mål per kamp, mens de mod Bayern München i de seneste 11 hjemmekampe, som alle er tabt, har en score på 10:31. Det er 3,7 mål per indbyrdes kamp på Mercedes Benz Arena, og der er ikke meget, der taler for, at vi ikke får mindst lige så mange mål tirsdag aften. 

Anbefalingen er overbevist om, at det ender med endnu en sejr til Bayern München, men det er bookmakerne også, så det er noget fesne odds på sejren, som vi derfor kombinerer med mindst fire scoringer i kampen. Den var gået hjem i seks ud af de to holds seneste otte møder ude/hjemme. Vi satser på endnu en målrig sejr til Bayern München.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,14
Bayern München OG Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


VfB Stuttgart – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

 • VfB Stuttgart er på 15. pladsen i Bundesligaen efter 17 point i 15 kampe. 

 • VfB Stuttgarts statistik siger 4-5-6 og 22:25.

 • Gæsterne fra Bayern München topper tabellen med 37 point efter 15 runder. 

 • Tallene for Bayern München er 12-1-2, mens deres målforskel er 47:16.

 • VfB Stuttgarts ivrigste målskytte er græske Konstantinos Mavropanos, som er noteret for 4 scoringer.

 • Robert Lewandowski er Bayern Münchens topscorer med foreløbigt 16 træffere. 


Expected Goals: VfB Stuttgart vs. Bayern München de seneste tre kampe:

VfB StuttgartResultatxGBayern MünchenResultatxG
VfL Wolfsburg – VfB Stuttgart (0-2) 1,48 – 2,23Bayern München – FSV Mainz 05 (2-1) 2,38 – 0,84 
VfB Stuttgart – Hertha Berlin (2-2) 0,89 – 1,09Bayern München – FC Barcelona (3-0)2,34 – 0,31
VfB Stuttgart – FSV Mainz 05  (2-1) 0,35 – 1,25Borussia Dortmund – Bayern München (2-3) 1,36 – 2,02 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles VfB Stuttgart – Bayern München?

VfB Stuttgart – Bayern München spilles tirsdag den 14. december 18:30.

Hvor spilles VfB Stuttgart – Bayern München?

VfB Stuttgart – Bayern München spilles på Mercedes Benz Arena i Stuttgart i Tyskland.

Skriv et svar