18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Union Berlin – FC Köln: Odds og optakt den 1. april 2022

Mere modgang til Union Berlin, når FC Köln kommer på besøg?

Taiwo Awoniyi er topscorer hos Union Berlin, men selv ikke hans mange mål har kunnet forhindre en krise hos berlinerne. (Foto: Bildbyrån)

Union Berlin tager fredag aften mod FC Köln i et opgør mellem Bundesligaens aktuelle nummer ni og nummer syv. Værterne har blot én sejr og fem nederlag i deres seneste syv kampe og er gået fra udfordrer til CL-pladserne til en position helt uden for de europæiske pladser. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Union Berlin – FC Köln. Der er kampstart fredag d. 1. april 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint

18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Union Berlin – FC Köln: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stadion An der Alten Försterei, Berlin
Vejret: 3° og jævn vind


Optakt til Union Berlin – FC Köln: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har ikke set godt ud for Union Berlin siden januars transfervindue. Max Kruse foretrak at spille sammen med danske Jonas Wind i VfL Wolfsburg, og siden angriberens exit har berlinerne blot vundet én af syv kampe. De er dog stadig placerede i den bedste halvdel af Bundesligaen, men der bliver de næppe ved at holde sig, hvis ikke der snart kommer en mere stabil pointhøst igen. 

De kan glæde sig over, at de har slået kölnerne fem af de seks seneste indbyrdes møder, og seneste sæson blev det 2:1 til Union på hjemmebanen, mens efterårets møde i Köln endte 2:2. Umiddelbart er eneste tvivl hos Union Berlin til kampen, om kanten Keita Endo bliver klar, men det forventes, han er med, og så er der frit valg blandt hele truppen for træner Urs Fischer.

FC Köln har aktuelt to point mere end fredagens modstander, men formen er en hel del bedre, og de to seneste kampe har givet sejr i lokalderbyet mod Bayer Leverkusen og uafgjort mod Borussia Dortmund. Det er absolut godkendt, og de kan stadig tillade sig at håbe på at lukke hullet på fem point op til top 4. 

I sidste sæson måtte kölnerne ud i Relegations Spiel, hvor de dog efter et gruopvækkende 1:0-nederlag i første kamp mod Holstein Kiel vandt knusende 5:1 i returkampen. Seneste sæsons 16. plads er FC Köln godt i gang med at viske ud af hukommelsen med en stærk sæson, hvor de i 13 udekampe blot har tabt fire kampe, og det var mod tabellens aktuelle nummer 1, 2, 3 og 6.

Union Berlin:

  • Keita Endo (Kant, Reserve) – Tvivlsom

FC Köln:

  • Ellyes Shkiri (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Ondrej Duda (Midtbane, Fast) – Karantæne

Union Berlin forventet startopstilling: Rønnow; Jaeckel, Knoche, Baumgartl; Trimmel, Khedira, Gießelmann; Möhwald, Prömel; Awoniyi, Becker.

FC Köln forventet startopstilling: Schwäbe; Schmitz, Kilian, Hübers, Horn; Özcan; Uth, Duda, Schaub; Andersson, Modeste.


Odds på Union Berlin – FC Köln

Kampens odds antyder en meget svag favoritrolle til hjemmeholdet.


Odds-forslag: Der plejer at være målgaranti

I fire af de fem tidligere møder på Bundesliga-niveau har begge hold været på tavlen. Senest 2:2 og før det tre gange 2:1-sejr til Union Berlin. Begge holdene har også budt publikum på kampe med mål i denne sæson, hvor der i værternes 27 kampe er faldet præcis 71 scoringer, hvilket er 2,6 mål i snit. Hos FC Köln er der faldet 78 scoringer og dermed knapt 2,9 mål per kamp.

Det kan være vanskeligt præcis at forudse, hvordan de to hold kommer fra den korte landskampspause. Vil Union Berlin have fået stabiliseret den vaklende form? Kan FC Köln fortsætte de flotte takter? Givet er det dog, at et nederlag til et af holdene vil være dyrt, for så taber de meget vigtige skridt i kampen om Union Berlin har trods alt blot seks point til europæiske pladser og mellem dem og sjettepladsen er FC Köln og Eintracht Frankfurt, som de møder i næste hjemmekamp. 

Derfor tror anbefalingen, at begge hold vil være fokuserede på at holde hinanden i ave, så de ikke forærer for meget væk. Det kan snildt blive en kamp uden alt for mange mål, men det lurer også, at de begge har været på tavlen i de seneste fire indbyrdes møder. Vi går med krydset her og satser på, de to hold deler endnu engang.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,40
X
Gå til Bet365 *


Union Berlin – FC Köln: Statistik, topscorer og H2H

  • Union Berlin er aktuelt nummer 9 i Bundesligaen med 38 point efter 27 runder. 

  • Union Berlins statistik viser 10-8-9 med scoren 33:38.

  • Gæsterne fra FC Köln er på 7. pladsen med 40 point efter 27 kampe. 

  • Tallene for FC Köln er 10-10-7, mens deres målscore er 38:40.

  • Union Berlins topscorer Taiwo Awoniyi, der har scoret 11 mål.

  • Flittigste mand på måltavlen for FC Köln er Anthony Modeste, som indtil videre er noteret for 15 træffere. 
Info
NavnReal MadridREA
Land
Spanien
SPA
CheftrænerCarlo Ancelotti
Websitewww.realmadrid.com
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
21
Mål
45
Mål imod
18
Rent bur
7
Gule kort
37
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
1
Mål
3
Mål imod
1
Turnering
Champions League Grp. D
Kampe spillet
6
Mål
14
Mål imod
3
Rent bur
4
Gule kort
7
Turnering
Audi Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
4
Gule kort
3


Expected Goals: Union Berlin – FC Köln – de seneste tre kampe

Union BerlinResultatxGFC KölnResultatxG
Bayern München – Union Berlin(4-0)2,34 – 1,41FC Köln – Borussia Dortmund(1-1)1,19 – 1,04 
Union Berlin – VfB Stuttgart(1-1)1,47 – 1,80  Bayer Leverkusen – FC Köln(0-1)1,25 – 0,54 
VfL Wolfsburg – Union Berlin(1-0)0,63 – 2,54FC Köln – TSG 1899 Hoffenheim(0-1)1,33 – 1,21 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Union Berlin – FC Köln?

Union Berlin – FC Köln spilles fredag den 1. april 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Union Berlin – FC Köln?

Union Berlin – FC Köln spilles på Stadion An der Alten Försterei i Berlin i Tyskland.

Skriv et svar