18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Union Berlin – Borussia Dortmund: Odds og optakt den 13. februar 2022

Union Berlins topscorer Taiwo Awoniyi skal forsøge at sparke sit mandskab til tredje hjemmesejr i rap mod Borussia Dortmund. (Foto: Bildbyrån)

Der er topkamp på Stadion an der Alten Försterei i Köpenick i Berlin, når Union Berlin på femtepladsen tager mod Borussia Dortmund, som er nummer to. Begge mandskaber kommer fra nederlag i seneste runde, og begge mandskaber er også ramt af skader og fravær hos vitale spillere. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Union Berlin – Borussia Dortmund. Der er kampstart søndag d. 13. februar 2022 kl. 15:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Union Berlin – Borussia Dortmund: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stadion an der Alten Försterei, Berlin
Vejret: 7° og jævn vind


Optakt til Union Berlin – Borussia Dortmund: Skader, karantæner og startopstillinger

Union Berlin er blevet en fast bestanddel af toppen af tysk fodbold. På elegant vis har de sneget sig udenom bysbørnene fra Hertha Berlin, der i årevis har talt om potentiale og længsel efter topfodbold, og nu har Union Berlin så på et par sæsoner vist, at det godt kan lade sig gøre at tage skridtet frem i tabellen. I denne sæson har de spillet europæisk fodbold, men det blev til et exit fra gruppespillet i Conference League. Aktuelt presser de på for at snuppe en Champions League-plads i næste sæson. 

Til opgøret vil der være knap 10.000 tilskuere, og de vil langt overvejende være på hjemmeholdets side. Det intime stadion midt i skoven er ikke et fort, men det er trygt for hjemmeholdet, og de har faktisk vundet deres to eneste hjemmekampe nogensinde mod Borussia Dortmund med henholdsvis 2:1 og 3:1. Union Berlin er ramt af coronatilfælde, og det er gået ud over to af de faste i form af venstre back Niko Gießelmann og angriberen Voglsammer. Samtidig er midtbanestyrmanden Rani Khedira ude med karantæne. 

Hos gæsterne fra Borussia Dortmund er de også ramt af fravær, og værst er det, at topscorer Haaland stadig er meldt ude. Langtidsskadede Morey er væk på backen, og en anden back, Thomas Meunier, er også meldt skadet. Borussia Dortmund løb sidste weekend ind i en lussing på hjemmebane, da de tabte 5:2 til Bayer Leverkusen. Dermed blev de seks point til Bayern München på førstepladsen straks til ni point, og mon ikke alle drømme om guldet er væk i Dortmund nu?

Faktisk er der jo nu blot fem point ned til tredjepladsen, så de skal måske i højere grad fokusere på at undgå mareridtet at blive hentet på en ellers tilsyneladende sikker andenplads i tabellen. På torsdag venter første af to møder i Europa League mod Rangers FC, så måske er der endda en lille tanke eller to fremme ved det opgør, hvor tyskerne begynder på hjemmebane, allerede forud for søndagens duel i Berlin.  

Union Berlin:

  • Jakob Busk (Mål, Reserve) – COVID-19
  • Dominique Heintz (Forsvar, Reserve) – COVID-19 
  • Niko Gießelmann (Back, Fast) – COVID-19
  • Rani Khedira (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Andreas Voglsammer (Angreb, Fast)  – COVID-19

Borussia Dortmund:

  • Marcel Schmelzer (Back/ Reserve) – Skadet
  • Mateu Morey Bauza (Back, Fast) – Skadet
  • Thomas Meunier (Back, Fast) – Skadet
  • Marius Wolf (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Erling Haaland (Angreb, Fast) – Skadet

Union Berlin forventet startopstilling: Luthe; Jaeckel, Knoche, Baumgartl; Trimmel, Prömel, Oczipka; Becker, Haraguchi; Awoniyi, Michel.

Borussia Dortmund forventet startopstilling: Kobel; Akanji, Hummels, Zagadou; Dahoud, Bellingham; T. Hazard, Guerreiro; Reus, Brandt; Malen.


Odds på Union Berlin – Borussia Dortmund

Oddsene peger på gæsterne som bookmakernes favorit. 


Odds-forslag: Alle gode gange tre for Union Berlin? Eller i hvert fald en lille trio af mål 

De to mandskaber har mødtes i betydende kampe syv gange tidligere. Fem af dem i Bundesligaen, og de er alle fem endt med hjemmesejr. Faktisk er også de to dueller i DFB Pokal – i 2016 og 2018 – endt med, at hjemmeholdet har trukket sig sejrrigt ud, men her dog først efter forlængelse i den ene og straffespark i den anden. 

I sæsonens første møde var Borussia Dortmund på vej til en storsejr, da de første 3:0 efter godt 50 minutter, men gæsterne kæmpede sig tilbage og kom på 2:3, så det var først, da Haaland med sin anden scoring i kampen med mindre end 10 minutter igen gjorde det til 4:2, at det blev afgjort. 

Begge tidligere møder i Berlin er endt med scoring til begge mandskaber og samlet henholdsvis tre og fire mål. Begge hold har været på tavlen i Borussia Dortmunds seneste seks kampe, og der er faldet mindst tre mål i alle seks.

Helt så energisk foregår det ikke hos berlinerne, men det er dog fire af deres seneste fem, hvor begge hold har scoret, og der er ligeledes faldet mindst tre mål i alle fire. Anbefalingen tror, det bliver tilfældet her også, at vi får begge hold på tavlen, og at der falder mindst tre mål i kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,95
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Union Berlin – Borussia Dortmund: Statistik, topscorer og H2H

  • Union Berlin er aktuelt på tabellens 5. plads med 34 point efter 21 runder. 

  • Tallene for Union Berlin siger 9-7-5 og 29:27.

  • Borussia Dortmund indtager Bundesligaens 2. plads med 43 point efter 21 runder.

  • Borussia Dortmunds statistik lyder 14-1-6 og 54:36.

  • Union Berlins topscorer er Taiwo Awoniyi med 9 mål.

  • Borussia Dortmunds flittigste målskytte er Erling Haaland med 16 pletskud.


Expected Goals: Union Berlin vs. Borussia Dortmund – de seneste tre kampe

Union BerlinResultatxGBorussia DortmundResultatxG
FC Augsburg – Union Berlin (2-0)2,25 – 1,88Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen  (2-5) 1,26 – 1,37
Borussia M’Gladbach – Union Berlin (1-2)1,82 – 1,11TSG 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund(2-3) 1,61 – 0,88
Hertha Berlin – Union Berlin (2-3) 2,66 – 1,14 St. Pauli – Borussia Dortmund (2-1) 0,86 – 2,57
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Union Berlin – Borussia Dortmund?

Union Berlin – Borussia Dortmund spilles søndag den 13. februar 2022 klokken 15:30.

Hvor spilles Union Berlin – Borussia Dortmund?

Union Berlin – Borussia Dortmund spilles på Stadion an der Alten Försterei i Berlin i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar