18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Union Berlin – Bayern München: Odds og optakt den 30. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Ét nederlag i sæsonens første ni Bundesligakampe. Det kan både værterne fra Union Berlin og gæsterne fra Bayern München prale med, når de mødes på Stadion An Der Alten Försterei i Berlin lørdag eftermiddag. Union Berlin er nummer fem i tabellen, mens gæsterne er på førstepladsen. Seks point skiller aktuelt de to mandskaber. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Union Berlin – Bayern München. Der er kampstart lørdag d. 30. oktober 2021 kl. 15:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Union Berlin – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stadion An Der Alten Försterei, Berlin
Vejret: 14° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:33.

Optakt til Union Berlin – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

Union Berlin er en bemærkelsesværdig fodboldklub. Beliggende i Berlin-forstaden Köpenick midt inde i en skov ligger det idylliske Stadion An Der Alten Försterei. Fansene varmer op til kampene på det lokale værtshus med det passende navn Abseitsfalle. Stadion er det største i Berlin, der kun er beregnet til fodbold, Tre af tribunerne på hjemmebanen har udelukkende ståpladser, og da der i årene 2008-2013 blev renoveret, skete det blandt andet med frivillig hjælp fra fans, der byggede, hamrede og bankede, så stadion blev så godt som nyt. 

For tre år siden rykkede holdet for første gang nogensinde i Bundesligaen, og siden er det blevet til en 11. plads og en 7. plads. Aktuelt er de på 5. pladsen og i gang med Conference League-gruppespil. De har så sandelig en masse at være tilfredse med i Berlin-forstaden, og der bliver helt sikkert endnu engang fuldt hus, når de til december afholder deres traditionelle Weihnachtssingen med op mod 30.000 deltagere til glögg og fællessang. Det er i sandhed en anderledes klub. Men på banen er de trods alt bare 11 spillere som alle andre hold, og efter ni runder er de altså på Bundesligaens femteplads med eneste nederlag i en udekamp mod Borussia Dortmund. 

Bayern München måtte i midtugen sige tidligt farvel til DFB Pokal for anden sæson i træk, da de igen tabte allerede i 2. runde. Sidste år til Holstein Kiel fra 2. Bundesliga og denne gang på udebane mod Borussia M’Gladbach, der smadrede sydtyskerne med 5:0. Så meget har de ikke tabt i pokalturneringen nogensinde tidligere, og det er deres største nederlag, siden de gæstede Fortuna Düsseldorf i december 1978 og tabte 7:1. I den sammenhæng var turen til Gentofte Stadion i efteråret 1991 og det medfølgende 6:2-nederlag til B1903 jo bare en lille plet på stoltheden for sydtyskerne. 

Så hvad så nu, lille du? Mon ikke træner Julian Nagelsmann brænder for at være tilbage på sidelinjen og dirigere sine tropper til hævn i Berlin lørdag? Sidste sæson endte begge disse indbyrdes møder 1:1, og værterne er ganske enkelt vanskelige at bide skeer med. Det må være fair at antage, at Bayern Münchens (manglende) præstation i onsdagens pokalkamp var en kollektiv offday, men kampene falder tæt, og der er ikke plads til for mange af den slags udfald. Det er trods alt kun godt tre uger siden, mandskabet tabte hjemme på Allianz Arena til Eintracht Frankfurt. 

Union Berlin:

  • Marwin Friedrich (Forsvar, Fast) – COVID-19
  • Rick van Drongelen (Forsvar, Reserve) – COVID-19
  • Pawel Wszolek (Kant, Reserve) – Skadet

Bayern München:

  • Sven Ulreich (Mål, Reserve) – Skadet

Union Berlin forventet startopstilling: Luthe; Jaeckel, Knoche, Baumgartl; Trimmel, Haraguchi, R. Khedira, Prömel, Gießelmann; Becker, Awoniyi.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Süle, Hernandez, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Sané; Lewandowski.


Odds på Union Berlin – Bayern München

Ikke overraskende er gæsterne fra Bayern München klare favoritter hos bookmakerne,

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Stjernerne fra syd hamrer løs på jerndøren i skoven

Hjemme i skoven er jernarbejderne fra Union Berlin ikke til at knægte. Fem hjemmekampe i ligaen har givet tre sejre og to uafgjorte. Scoren hedder 6:2, og de seneste tre opgør på hjemmebane har Union Berlin holdt buret rent – mod Augsburg, Arminia Bielefeld og VfL Wolfsburg. De har i øvrigt også slået Borussia M’Gladbach tidligere på sæsonen, men det var med 2:1. 

Bayern München er der ikke meget usagt at fortælle om. Holdet har leveret noget af det mest besnærende fodbold i Europa i denne sæson, og de har høvlet kasser ind på samlebånd. 45 styk i 12 kampe i Bundesligaen og CL kombineret. Det er tæt på fire mål per kamp. Så det kan virke en anelse præmaturt at begynde at tale om krisetegn. Nederlaget mod Eintracht Frankfurt i begyndelsen af oktober lignede en offday. Siden har de vundet tre kampe med samlet 13:1, men så endnu en offday? Det ser ikke godt ud, hvis de kommer hver fjerde kamp. Det kan blive dyrt i længden. 

Der vil stråle Rache ud af hver en pore hos Bayern München, og de vil komme buldrende og bragende fra start. Der skal dog meget til at ryste både spillerne og publikum på stadion i skoven i Köpenick, og anbefalingen tror på, vi får begge mandskaber på tavlen her. Union Berlin har spillet 15 betydende kampe i sæsonen og scoret i 13 af dem. De to nulløsninger skal vi tilbage til slutningen af august og starten af september for at finde. Begge hold kommer på tavlen her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,64
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Union Berlin – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

  • Union Berlin er nummer 5 i Bundesligaen efter 16 point i 9 runder. 

  • Union Berlins statistik lyder på 4-4-1 og scoren 13:10.

  • Bayern München er tophold i tabellen med 22 point efter de første 9 kampe. 

  • Tallene for Bayern München er 7-1-1, mens deres måltal siger 33:8.

  • Union Berlins flittigste målskytte er Taiwo Awoniyi, som har været på tavlen 7 gange. 

  • Robert Lewandowski er igen Bayern Münchens topscorer med 10 træffere.


Expected Goals: Union Berlin vs. Bayern München de seneste tre kampe:

Union BerlinResultatxGBayern MünchenResultatxG
VfB Stuttgart – Union Berlin(1-1)0,50 – 1,04Bayern München – TSG 1899 Hoffenheim(4-0)2,72 – 0,78 
Feyenoord – Union Berlin(3-1)5,40 – 1,03S. L. Benfica – Bayern München(0-4)0,50 – 1,96 
Union Berlin – VfL Wolfsburg(2-0)0,73 – 1,67 Bayer Leverkusen – Bayern München(1-5)0,82 – 3,16 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar