18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TSG 1899 Hoffenheim – FC Köln: Odds og optakt den 15. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Det var skuffende for TSG 1899 Hoffenheim at ende på 11. pladsen i Bundesligaen i sidste sæson. Men måske er det deres niveau, for syv runder inde i den nye sæson finder vi mandskabet på 11. pladsen igen. Fredag aften tager de mod FC Köln, som indtil videre har taget den svære anden sæson efter oprykning ved hornene og er kommet til runde syv med blot et enkelt nederlag og en aktuel sjetteplads i tabellen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til TSG 1899 Hoffenheim – FC Köln. Der er kampstart fredag d. 15. oktober 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


TSG 1899 Hoffenheim – FC Köln: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: PreZero Arena, Sinsheim
Vejret:  11° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til TSG 1899 Hoffenheim – FC Köln: Skader, karantæner og startopstillinger

TSG 1899 Hoffenheim åbnede sæsonen med imponerende 4:0 ude mod Augsburg, men allerede i den følgende kamp kom de ned på jorden, da de hjemme i Sinsheim delte 2:2 med Union Berlin. Siden har der stået slingrevals på balkortet for træner Sebastian Hoeneß og hans mandskab. Det er ganske sigende, at danske Jacob Bruun Larsen er holdets topscorer, men at han ikke er en del af de foretrukne 11 startere. Senest reducerede Larsen til 3:1, da TSG 1899 Hoffenheim tabte ude til VfB Stuttgart i sidste kamp før landskampspausen. 

Måske har danskeren spillet sig ind i varmen og banker på til en startplads? Det gør Robert Skov til gengæld ikke. Han er nu endelig sluppet for den wingback-plads, han blev testet så længe på, men det har så betydet, at han næsten er sluppet helt for at spille fodbold. Det er blevet til få og korte indhop, der ikke har imponeret træner Hoeneß. Til opgøret her er TSG 1899 Hoffenheim uden tre centrale forsvarsspillere, og selv om ingen af dem nødvendigvis er faste startere, begrænser det mulighederne fra bænken i tilfælde af kort, skader eller en offday.

Gæsterne fra FC Köln må her undvære den dobbelte målskytte fra seneste kamp, hvor de slog Greuter Fürth 3:1. Ellyes Shkiri er ude til kampen, og det kan vise sig at være et alvorligt tab. Men indtil videre har kölnerne gjort det forrygende med blot et eneste nederlag, som endda var et tæt 3:2-et af slagsen ude mod Bayern München. Det er sandelig noget andet end sidste sæson, hvor FC Köln måtte i Relegations Playoff mod Holstein Kiel, hvor de endda tabte første kamp hjemme med 1:0, men med hele 5:1 i Kiel fik de raget kastanjerne ud af ilden. 

Det ser meget mere lovende ud nu. En øjeblikkelig sjetteplads. Fem kampe på stribe uden nederlag, og selv om tre af dem er endt uafgjort, er der ingen grund til at kimse af en flot sæsonåbning. De vil helt sikkert ikke bare rulle rundt og spille ydmyge her, for hvorfor skulle de dog det? Deres seneste to udekampe har de hentet uafgjort i Freiburg og Frankfurt, og i sidste sæson endte begge disse møder med sejre til Hoffenheim, så der er helt sikkert også en indædt lyst til revanche hos FC Köln.

TSG 1899 Hoffenheim:

 • Ermin Bicakcic (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Benjamin Hübner (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Håvard Nordtveit (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Marco John (Midtbane, Reserve) – Skadet

FC Köln:

 • Jannes Horn (Back, Reserve) – Skadet
 • Ellyes Skhiri (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Dejan Ljubicic (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

TSG 1899 Hoffenheim forventet startopstilling: Baumann; Kaderabek, Richards, Vogt, Raum; Geiger, Samassekou; Baumgartner, Kramaric, Adamyan; Bebou.

FC Köln forventet startopstilling: Horn; Schmitz, Jorge Meré, Czichos, Hector; Özcan; Thielmann, Kainz; Uth; Modeste, Andersson.


Odds på TSG 1899 Hoffenheim – FC Köln

Oddsene til opgøret viser, værterne er svage favoritter. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Hoffenheims yndlingsmodstander?

Syv af de seneste otte indbyrdes møder er endt med sejr til TSG 1899 Hoffenheim. De har vundet syv af de seneste 10 møder, og de øvrige tre er endt uafgjort. Senest FC Köln formåede at besejre TSG 1899 Hoffenheim var i oktober 2016 i DFB Pokal. Seneste sejr til FC Köln i ligasammenhæng skal vi yderligere halvandet år tilbage for at finde, så der var datoen 12. april 2015, hvor FC Köln vandt 3:2. 

Så dét kan TSG 1899 Hoffenheim da glæde sig over midt i kvababbelserne over en aktuel 11. plads og blot én sejr i de seneste seks kampe inklusive møder med Mainz og Arminia Bielefeld. Fire af de seneste seks kampe, værterne har været involverede i, har haft begge mandskaber på måltavlen. For gæsterne fra FC Köln gør det sig gældende for samtlige syv kampe i sæsonen. Begge hold på tavlen. I begge holds kampe er der indtil nu faldet mindst 3 scoringer i snit, men 5 af de 14 samlede kampe har alligevel højst budt på 2 scoringer. 

Derfor lander anbefalingen på et forsigtigt bud på begge hold på tavlen. Ud over den aktuelle form i forhold til det spil og de mange mål i  holdenes kampe helt generelt har det også været tilfældet i tre af de seneste fire indbyrdes møder.     

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,47
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


TSG 1899 Hoffenheim – FC Köln: Statistik, topscorer og H2H

 • TSG 1899 Hoffenheim indtager Bundesligaens 11. plads efter 8 point i deres første 7 kampe. 

 • TSG 1899 Hoffenheims statistik er 2-2-3 og scoren 12:11.

 • Gæsterne fra FC Köln er på 6. pladsen med 12 point efter 7 runder.

 • Tallene for FC Köln er 3-3-1, og deres målforskel lyder på 13:9.

 • Danske Jacob Bruun Larsen er topscorer hos TSG 1899 Hoffenheim med 3 scoringer.

 • Hos FC Köln er Anthony Modeste flittigste målræv med 4 basser.


Expected Goals: TSG 1899 Hoffenheim vs. FC Köln de seneste tre kampe:

TSG 1899 HoffenheimResultatxGFC KölnResultatxG
VfB Stuttgart – TSG 1899 Hoffenheim(3-1)1,04 – 0,96FC Köln – Greuter Fürth(3-1)2,55 – 1,39 
TSG 1899 Hoffenheim – VfL Wolfsburg(3-1)2,34 – 0,66Eintracht Frankfurt – FC Köln(1-1)1,06 – 1,12 
Arminia Bielefeld – TSG 1899 Hoffenheim(0-0)1,36 – 2,19 FC Köln – RB Leipzig(1-1)1,52 – 2,82 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar