18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stuttgart – Dortmund: Odds og optakt den 8. april 2022

Dortmund-profilerne så måbende til i weekendens 4-1 nederlag til Leipzig. (Foto: Bildbyrån)
Dortmund-profilerne så måbende til i weekendens 4-1 nederlag til Leipzig. (Foto: Bildbyrån)

Stuttgart kæmper med næb og klør for at holde nedrykningsstregen på afstand, men fredag aften venter en svær opgave, når Erling Haaland og Dortmund kommer på besøg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Stuttgart – Dortmund. Der er kampstart fredag d. 8. april 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Stuttgart – Dortmund: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Mercedes-Benz Arena, Stuttgart
Vejret: 11°, regn og frisk vind

Optakt til Stuttgart – Dortmund: Skader, karantæner og startopstillinger

Stuttgart har fået en smule luft under vingerne i løbet af den sidste måneds tid. Med to sejre og to x’er i de seneste fire kampe er hjemmeholdet nu kravlet op over nedrykningsstregen. Bielefeld og Hertha Berlin på 17. og 18. er kun 1 point bag Stuttgart, så der venter en lang, sej kamp for at sikre overlevelse i Bundesligaen. De seneste to kampe hjemme på Mercedes-Benz Arena er blevet vundet med 3-2 over Augsburg og Gladbach, og træner Mattarazzo håber nok på, at det kan blive tre på stribe fredag aften. Onsdag kom dog en nedslående melding, Sasa Kalajdzic, som har scoret fire mål i de seneste seks kampe er nemlig rendt i en omgang corona.

Dortmund kommer til dette opgør ovenpå et ydmygende 4-1 hjemmebanenederlag til Leipzig i sidste weekend. Nederlaget ændrer godt nok ikke meget ved stillingen, for Haaland og co. på 2.pladsen har stadig et pænt forspring ned til forfølgerne, mens Bayern er stukket af i toppen af rækken. Marco Rose har ikke overbevist i rollen som Dortmund-træner, og weekendens store nederlag har ikke hjulpet på hans popularitet blandt fansene. I forhold til tabellen er der ikke alverden på spil for Dortmund her, men Rose skal altså have spillerne op i gear, hvis han vil sikre sit eget job til næste sæson. Der er en del skadeskvaler hos gæsterne, og især bredden i forsvaret ser efterhånden lidt tynd ud.


Stuttgart:

 • Sasa Kalajdzic (Angreb, Fast) – Syg
 • Waldemar Anton (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Nikolas Nartey (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Borna Sosa (Back, Fast) – Skadet
 • Katompa Mvumpa (Kant, Reserve) – Skadet


Dortmund:

 • Marcel Schmelzer (Back, Reserve) – Skadet
 • Thomas Meunier (Back, Fast) – Skadet
 • Nico Schulz (Back, Reserve) – Skadet
 • Mateu Morey Bauza (Back, Fast) – Skadet
 • Simon Tigges (Angreb, Reserve) – Skadet

Stuttgart forventet startopstilling: Muller; Stenzel, Mavropanos, Ito; Massimo, Karazor, Endo, Coulibaly; Tomas, Marmoush; Tibidi

Dortmund forventet startopstilling: Kobel; Can, Hummels, Akanji; Hazard, Witsel, Bellingham, Guerreiro; Reyna, Reus; Haaland


Odds på Stuttgart – Dortmund

Bookmakerne tror på en sejr til udeholdet.


Odds-forslag: Fuld smæk på målscoringen

Der er som regel godt gang i underholdningen, når Stuttgart og Dortmund krydser klinger. I de seneste ti indbyrdes opgør har der som minimum været tre scoringer pr. kamp, så det lover godt for en underholdende fredag aften!

Stuttgart har kniven for struben i bunden af den bedste tyske række, og sådan vil det formentlig være i resten af sæsonen. Der har været fremgang at spore på det sidste med fire sejre i streg uden nederlag, herunder sejr i de to seneste hjemmekampe. Der er ingen tvivl om, at Dortmund er et langt bedre hold end Stuttgart, men Haaland og co. er altså til at bide skeer med for tiden, og den manglende motivation i forhold til tabellen hjælper formentlig ikke på tingenes tilstand.

De indbyrdes møder mellem de to klubber kaster som regel masser af mål af sig, så med Dortmunds defensive kvaler, og Stuttgarts forbedrede hjemmeform, så kunne det sagtens blive en åben slagudveksling. Stuttgarts seneste to hjemmekampe er endt 3-2, og anbefalingen lyder på endnu en målrig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,89
Over 3 mål (AH)
Gå til marathonbet *


Stuttgart – Dortmund: Statistik, topscorer og H2H

 • Leipzig er nummer 15 i Bundesligaen med 27 point. Statistikken er på 6-9-13 og målscoren siger 36:51.

 • Dortmund er nummer med 57 point. Statistikken er på 18-3-7 og målscoren 68:42.

 • Sasa Kalajdzic og Konstantinos Mavropanos deler topscorerværdigheden for hjemmeholdet med beskedne 4 scoringer hver.

 • Erling Haaland er topscorer for Dortmund med 16 kasser.

 • Dortmund vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 2-1 på en sen scoring af Reus.


Expected Goals: Stuttgart vs. Dortmund de seneste tre kampe:

StuttgartResultatxGDortmundResultatxG
Bielefeld – Stuttgart(1-1) 0,84 – 3,14Dortmund – RB Leipzig(1-4) 0,74 – 0,65
Stuttgart – Augsburg(3-2)2,83 – 1,1  Köln – Dortmund(1-1)1,19 – 1,04 
Union Berlin – Stuttgart(1-1)1,47 – 1,8Mainz – Dortmund(0-1)1,08 – 1,16
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Stuttgart – Dortmund?

Stuttgart – Dortmund spilles fredag den 8. april 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Stuttgart – Dortmund?

Stuttgart – Dortmund spilles på Mercedes-Benz Arena i Stuttgart

Skriv et svar