18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SpVgg Greuter Fürth – Bayern München: Odds og optakt den 24. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det bliver ikke ret meget mere David mod Goliath, end når oprykkerne fra SpVgg Greuter Fürth fredag aften på hjemmebane får besøg af de tyske rekordmestre fra Bayern München. Det er tabellens nummer sjok mod duksen. Nummer 18 mod nummer et. Og gæsterne fra Bayern München har vist storform i de seneste uger. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SpVgg Greuter Fürth – Bayern München. Der er kampstart fredag d. 24. september 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


SpVgg Greuter Fürth – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Sportpark Ronhof, Fürth
Vejret: 16° og svag vind

Optakt til SpVgg Greuter Fürth – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

SpVgg Greuter Fürth er tilbage i Tysklands bedste række for første gang siden 2012-2013, hvor de debuterede i Bundesligaen, men de endte på sidstepladsen. Dér er de også efter de første fem runder med blot et enkelt point, men der var spillemæssig fremgang i seneste runde, hvor de tabte 2:1 ude mod Hertha Berlin efter at have ført 1:0. Det her er dog næppe et af de opgør, SpVgg Greuther Fürth for alvor kan tillade sig at satse på at hente point i. Men så kan de til gengæld spille helt frit. Eller i hvert fald så frit, som modstanderen tillader. 

Historisk havde klubben sin storhedstid i 1910’erne og 1920’erne, hvor det blev til tre mesterskaber og en enkelt omgang sølv, men siden Bundesligaens stiftelse i 1963 har de altså kun én gang tidligere været med på højeste niveau. De kan måske til gengæld glæde sig over, at de topper evighedstabellen for 2. Bundesliga, men det siger selvfølgelig også noget om, at det er dér, de har opholdt sig mest. Sæsonstarten tyder da også på, at de snart er tilbage i vante rammer, for selv om de kæmper og forsøger efter bedste evne, ser det ikke ud til, at evnerne for alvor rækker på dette niveau. 

Et andet hold, hvis evner måske heller ikke helt passer til niveauet i Bundesligaen, er Bayern München. Men det drejer sig mere om, at de i perioder virker, som om de er alt, alt for stærke til ligaen. De åbnede denne sæson med uafgjort ude mod Gladbach, og siden er det blevet til fire sejre og en score for dé fire kampe på 19:3. Derudover har de spillet Super Cup, DFB Pokal og Champions League ude mod FC Barcelona, og det er blevet til sejre i alle tre opgør med en samlet score på 18:1. Det er jo helt vanvittige tal. I alt otte kampe efter sommerpausen har givet syv sejre og en uafgjort og en samlet score på 38:4. De scorer altså ustyrlige 4,75 mål per kamp indtil videre. 

De to indbyrdes møder i 2012-2013-sæsonen endte henholdsvis 2:0 og 3:0 til Bayern München, mens en kvartfinale i DFB Pokalen i 2010 endte med sejr til Bayern München på 6:2. Hos de forsvarende mestre er Robert Lewandowski kommet stærkt fra land med foreløbig syv scoringer i fem kampe, og dermed er han faktisk på kurs mod at slå sin rekord fra sidste år, hvor han sendte 41 mål i nettet i 34 opgør. Det svarer til godt 1,2 mål per kamp, mens han altså lige nu er på 1,4 mål per kamp – holder polakken det snit hele sæsonen, lander han omkring 47 scoringer. 

SpVgg Greuter Fürth:

 • Gideon Jung (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Robin Kehr (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Jessic Ngankam (Angreb, Reserve) – Skadet

Bayern München:

 • Sven Ulreich (Mål, Reserve) – Skadet
 • Corentin Tolisso (Midt, Fast/Reserve) – Skadet
 • Kingsley Coman (Kant, Fast) – hjerteoperation

SpVgg Greuter Fürth forventet startopstilling: Burchert; M. Bauer, Viergever, Hoogma; Meyerhöfer, Willems; Seguin, Griesbeck; Dudziak; Nielse, Hrgota.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Upamecano, Süle, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Sané; Lewandowski.


Odds på SpVgg Greuter Fürth – Bayern München

Oddsene peger på klar favoritværdighed til gæsterne og rekordmestrene fra Bayern München. 

Odds-forslag: Målene vælter ind

SpVgg Greuter Fürth har gjort det fornuftigt i deres foreløbige to hjemmekampe, hvor det er blevet 2:0-nederlag til VfL Wolfsburg og uafgjort mod Arminia Bielefeld. Men de har også tabt ude med 3:0 til FSV Mainz 05 og 5:1 til VfB Stuttgart. Der kan altså sagtens gå hul på defensiven, men de har trods alt selv formået at score i tre af deres fem kampe. 

Bayern München har omvendt scoret i alle deres hidtidige otte kampe i sæsonen. Kun Gladbach i sæsonpremieren holdt dem på en enkelt scoring, mens de i de resterende syv er blevet til mindst tre mål. Seks af de otte kampe har budt på mindst fire scoringer, og der er ingen grund til at tro, det er nødvendigt at rotere voldsomt her, for Bayern München spiller først Champions League-kamp på onsdag, hvor de har en nådig opgave i form af ukrainske Dynamo Kiev, som gæster Allianz Arena. Der er altså intet i vejen for, Bayern München holder kadencen fra de seneste fire kampe, som er endt med samlet 19:1. 

Anbefalingen har svært ved at se oprykkerne for alvor bide til bolle her, og de kan let løbe ind i en kindhest, når rekordmestrene kommer forbi. Deres eneste møde tidligere på Sportpark Ronhof var tilbage i 2012, og dengang vandt Bayern München 3:0. Forskellen er ikke blevet mindre, så formentlig står gæsterne selv for minimum de fire scoringer, der skal til for at sikre anbefalingens bud på over 3,5 mål til kampen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,50
Over 3,5 mål
Gå til Bet365 *


SpVgg Greuter Fürth – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

 • SpVgg Greuter Fürth er sidst i tabellen efter 5 runder, hvor de blot har scoret 1 point. 

 • SpVgg Greuter Fürths lyder på 0-1-4, og deres målscore er 3:13.

 • Bayern München topper Bundesligaen efter 5 runder, hvor de har hentet 13 point. 

 • Statistikken for Bayern München er 4-1-0 med scoren 20:4.

 • Svenske Branimir Hrgota har stået for 2 af SpVgg Greuter Fürths 3 mål i ligaen, og dermed er han foreløbig holdets topscorer.

 • Hos Bayern München er polske Robert Lewandowski topscorer med 7 træffere i sæsonens første 5 runder. 


Expected Goals: SpVgg Greuter Fürth vs. Bayern München de seneste tre kampe:

SpVgg Greuter FürthResultatxGBayern MünchenResultatxG
Hertha Berlin – SpVgg Greuter Fürth (2-1) 0,79 – 1,52Bayern München – VfL Bochum(7-0) 5,20 – 0,88 
SpVgg Greuter Fürth – VfL Wolfsburg (0-2) 0,75 – 1,11FC Barcelona – Bayern München(0-3) 0,26 – 3,45 
FSV Mainz 05 – SpVgg Greuter Fürth (3-0)2,74 – 0,26 RB Leipzig – Bayern München(1-4) 0,72 – 3,65 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar