18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SC Freiburg – Borussia Dortmund: Odds og optakt den 12. august 2022

SC Freiburgs Michael Gregoritsch og Roland Sallai i kamp med FC Augsburgs Gouweleeuw i Bundesligapremieren. (Foto: Christof Stache / AFP / Scanpix)

Der er tidlig topkamp i Freiburg, for værterne fra SC Freiburg og gæsterne fra Borussia Dortmund vandt begge deres kamp i første runde af Bundesligaen. SC Freiburg med overbevisende 4:0 i Augsburg, mens Borussia Dortmund slog Bayer Leverkusen 1:0. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SC Freiburg – Borussia Dortmund. Der er kampstart fredag d. 12. august 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


SC Freiburg – Borussia Dortmund: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Europa Park Stadion, Freiburg, Tyskland
Vejret:  27° og let vind

Optakt til SC Freiburg – Borussia Dortmund: Skader, karantæner og startopstillinger

4:0-sejren i 1. runde ude mod FC Augsburg betyder, SC Freiburg ligger nummer to i tabellen, og det lyder skønt, men i Bundesligaens historie har det faktisk været en farlig placering efter 1. runde. Seks gange har den position ført til et mesterskab. Men hele syv gange er holdet på 2. pladsen efter 1. runde endt sæsonen med at rykke ned. Så galt går det vel næppe for SC Freiburg. 

De endte sidste sæson på sjettepladsen og var bare tre point fra en plads i denne sæsons Champions League. Men klubben har ikke store traditioner i Europa. Først i 1995 spillede de europæisk for første gang, og det er siden blevet til tre yderligere forsøg med de kontinentale kampe. Så mon ikke det passer dem fint med Europa League-gruppespillet, som de er direkte kvalificeret til i efteråret? 

Den slags pjat er ikke noget for Borussia Dortmund. De vandt Champions League tilbage i 1997 og nåede finalen i 2013. Har man først vænnet sig til de højstemte toner og mange millioner i Champions League, er det kun den allerfineste nektar, der duer. Men selv med den norske målmaskine Haaland på holdet har det knebet at nå helt til tops men en kvartfinaleplads forrige sæson er da absolut anerkendelsesværdigt. 

Nu skal de så klare sig uden Haaland, der er fløjet videre til engelsk fodbold, og klubben har handlet flittigt og med omtanke. Ind er kommet lange Haller fra Ajax og unge Adeyemi fra RB Salzburg. Haller er ramt af en tumor, så han er ude på ubestemt tid, men den slags skal der altså være plads til – selv i moderne fodbold. Men det er da nok en streg i regningen for træner Terzic, at hans tanker og planer på den måde skal justeres, allerede inden de er sat i værk.


SC Freiburg:

 • Kimberly Ezekwem (Back, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Kevin Schade (Kant, Fast) – Skadet
 • Lucas Höler (Angreb, Fast) – Skadet


Borussia Dortmund:

 • Niklas Süle (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Mateu Morey (Back, Fast) – Skadet
 • Tom Rothe (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Salih Özcan (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Sebastian Haller (Angreb, Fast) – Sygdom
 • Karim Adeyemi (Angreb, Fast) – Tvivlsom

SC Freiburg forventet startopstilling: Flekken; Sildillia, Ginter, Lienhart, Günter; Eggestein, Höfler; Doan, Sallai, Grifo; Gregoritsch.

Borussia Dortmund forventet startopstilling: Kobel; Meunier, Hummels, Schlotterbeck, Guerreiro; Dahoud, Bellingham; Adeyemi, Reus, Malen; Modeste.


Odds på SC Freiburg – Borussia Dortmund

Kigger vi på bookmakernes odds, viser de, at gæsterne er knebne favoritter i en forventet meget lige kamp.


Odds-forslag: De rene bur fra første runde bliver beskidte fredag

Det så væsentligt mere solidt ud for SC Freiburg i 1. runde, end det gjorde for Borussia Dortmund. De gulsorte skulle ændre deres gameplan, og med Adeyemi som løsning i stedet for Haller var det en bét, at den unge angriber tidligt udgik med bøvl i foden. Han bør dog være klar her, og mon ikke Anthony Modeste, som er hentet i Köln som direkte erstatning for Haller, glider ind på holdet også.

Det bliver dog et hjemmehold sprængfyldt med selvtillid, der trisser på banen. Sejren i Augsburg var stor og overbevisende. Holdet viser ingen tegn på mental nedtur efter den tabte pokalfinale i maj mod RB Leipzig, og tværtimod virker det blot til at have øget sulten efter mere. Så de bliver en mundfuld for Borussia Dortmund her. 

De seneste tre sæsoner er de her dueller endt 2:1, 2:1 og 2:2 på Freiburgs hjemmebane, og det kunne godt ligne endnu en kamp, hvor værterne undgår nederlag. Men mon ikke gæsterne i det mindste bider fra sig og kommer på tavlen? Anbefalingen går her med begge hold på tavlen og mindst tre scoringer, og så er der jo sådan set rum til en sejr til begge sider. Det må de selv fordele, men de skal bare sørge for at hamre bolde i kassen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,79
Begge hold scorer PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


SC Freiburg – Borussia Dortmund: Statistik, topscorer og H2H

 • SC Freiburg er på tabellens 2. plads efter 1 runde. De har 3 point.  

 • SC Freiburgs statistik er 1-0-0 med scoren 4:0.

 • Borussia Dortmund er nummer 7 i Bundesligaen efter 1 kamp og 3 point.

 • Tallene for Borussia Dortmund siger 1-0-0 med målforskellen 1:0.

 • Hos SC Freiburg scorede 4 forskellige spillere i deres 4:0-sejr mod FC Augsburg, men kun Ritsu Doan formåede også at score i DFB Pokal mod Kaiserslautern. Dog i forlængelse, men lad os indtil videre kalde ham holdets topscorer.

 • Borussia Dortmunds foreløbige topscorer med blot 1 mål er Marco Reus.


Expected Goals: SC Freiburg – Borussia Dortmund – de seneste tre kampe:

SC FreiburgResultatxGBorussia DortmundResultatxG
FC Augsburg – SC Freiburg(0-4) 0,53 – 1,32Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen (1-0) 2,05 – 1,55 
Kaiserslautern – SC Freiburg (1-2) 0,94 – 2,88Borussia Dortmund – Antalyaspor (1-1) 0,80 – 0,78 
SC Freiburg – Rayo Vallecano(3-0) 1,47 – 1,14 1860 München – Borussia Dortmund (0-3) 0,03 – 3,23 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles SC Freiburg – Borussia Dortmund?

SC Freiburg – Borussia Dortmund spilles fredag den 12. august 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles SC Freiburg – Borussia Dortmund?

SC Freiburg – Borussia Dortmund spilles på Europa Park Stadion i Freiburg i Tyskland.

Skriv et svar