18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

RB Leipzig – VfL Wolfsburg: Odds og optakt den 23. januar 2022

Yussuf Poulsen scorede for RB Leipzig, da de slog sig videre i DFB Pokal. (Foto: Bildbyrån)

RB Leipzig tager søndag mod VfL Wolfsburg. I sidste sæson var det en intens duel om CL-pladser, men i denne sæson er det RB Leipzig på jagt efter en europæisk plads mod VfL Wolfsburg i frit fald og alt for tæt på nedrykningspladserne. Gæsterne har ikke vundet i de seneste otte ligakampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til RB Leipzig – VfL Wolfsburg. Der er kampstart søndag d. 23. januar 2022 kl. 15:30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


RB Leipzig – VfL Wolfsburg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig
Vejret: 6° og let vind


Optakt til RB Leipzig – VfL Wolfsburg: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en fiasko for RB Leipzig at hente Jesse Marsch som træner i RB Salzburg, og måske er det en meget sund lære, at ikke alle elementer i Red Bull-koncernen bare kan byttes ud og sættes ind, hvor det skal være. Marsch røg i hvert fald ud i december, og ind kom Domenico Tedesco, som ser ud til at have fået holdet på en bedre kurs. I seks kampe er det blevet til blot et enkelt nederlag, mens 2022 er begyndt virkelig stærkt med tre sejre inklusive en sejr i DFB Pokal mod Hansa Rostock. 

Nu kan RB Leipzig kigge op og øjne CL-pladserne, for de er aktuelt blot tre point efter TSG 1899 Hoffenheim på fjerdepladsen. I februar venter også to kampe i Europa League mod Real Sociedad som belønning for tredjepladsen i efterårets CL-gruppe. Det kan stadig nå at blive en hæderlig sæson for RB Leipzig. Her må de undvære kreatøren Forsberg, der er skadet,  og midtbanemanden Haidara, som er til Afrika Cup. 

Gæsternes problemer med fravær er nogenlunde enslydende i antal, men det er problematisk for dem, at Nmecha er skadet og Steffen i karantæne, for de har hele sæsonen haft det svært med offensiven. 17 scoringer er næstfærrest i hele Bundesligaen kun undergået af bundproppen Greuter Fürth. 

VfL Wolfsburg er på otte betydende kampe uden sejr, og deres europæiske sæson sluttede med en sidsteplads i deres CL-gruppe. Der er heller ingen DFB Pokal, så de kan fokusere udelukkende på at sikre overlevelse i en helt igennem forfærdelig sæson. Måske kan de glæde sig en smule over, at de efter syv nederlag på stribe trods alt formåede at spille 0:0 med Hertha Berlin i seneste runde, men de er nu også på tre kampe på stribe uden scoring, 

RB Leipzig:

 • Emil Forsberg (Kant, Fast) Skadet
 • Marcel Halstenberg (Back, Reserve) – Tvivlsom 
 • Ilaix Moriba (Midtbane, Reserve) – Afrika-Cup
 • Amadou Haidara (Midtbane, Fast) – Afrika-Cup

VfL Wolfsburg:

 • Paulo Otavio (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • William (Back, Reserve) – Skadet
 • Xavier Schlager (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Renato Steffen (Kant, Fast) – Karantæne
 • Lukas Nmecha (Angreb, Fast) – Skadet

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Simakan, Orban, Gvardiol; Klostermann, Kampl, Adams, Angelino; Nkunku; Silva, Poulsen.

VfL Wolfsburg forventet startopstilling: Casteels; Lacroix, Bornauw, Brooks; Baku, Arnold, Gerhardt, Roussillon; Lukebakio, Waldschmidt; Weghorst.


Odds på RB Leipzig – VfL Wolfsburg

Værterne er temmeligt klare favoritter ifølge bookmakernes odds.


Odds-forslag: RB Leipzig har fået vinger

Skiftet på trænerposten har helt sikkert gjort en forskel for RB Leipzig, der høster point med den brede mejetærsker for tiden. Særligt på hjemmebane er der gang i sagerne, og de har syv sejre og tre nederlag i sæsonens foreløbige 10 hjemmekampe. Nederlag til Bayern München, Bayer Leverkusen og Arminia Bielefeld, men sejre over Borussia Dortmund,  Borussia M’Gladbach og senest stærke FSV Mainz 05. 

Seks af de syv sejre har været på mindst tre overskydende mål, og med VfL Wolfsburgs aktuelle form in mente kan der være en lignende afklapsning i vente her. Gæsterne lukkede godt nok 17 mål ind i de sidste seks kampe før julepausen, men i 2022 har de tabt 1:0 og spillet 0:0. De vil nok endnu engang forsøge at neutralisere kampen bedst muligt. 

Sidste sæson endte dette opgør 2:2 efter føring til VfL Wolfsburg på 2:0, men de var et helt andet sted dengang. Her kommer gæsterne til at klynge sig med næb og klør til det ene point, de har fra kampstart, mens værterne formentlig – selv uden Forsberg – vil sende kaskader af angreb mod Casteels mål. Anbefalingen tror, hjemmeholdet er stærke nok til at knække gæsterne, og får de hul på kampen, vinder de også med mindst to scoringer, som de har gjort i seks af de foregående syv hjemmesejre i sæsonen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,46
RB Leipzig -1,5
Gå til ComeOn *


RB Leipzig – VfL Wolfsburg: Statistik, topscorer og H2H

 • RB Leipzig er på Bundesligaens 7. plads med 28 point for 19 runder. De har tre point til top 4.

 • RB Leipzigs tal er 8-4-7 med scoren 36:23.

 • Gæsterne fra VfL Wolfsburg er på 15. pladsen med 21 point efter 19 kampe. De har blot to point til nedrykningsplads. 

 • Statistikken for VfL Wolfsburg siger 6-3-10, mens deres måldifference er 17:30.

 • RB Leipzigs topscorer er Christopher Nkunku, som er noteret for 9 scoringer. 

 • Hos VfL Wolfsburg deler Wout Weghorst og Lukas Nmecha æren af at have scoret mest med 6 mål hver.


Expected Goals: RB Leipzig vs. VfL Wolfsburg – de seneste tre kampe

RB LeipzigResultatxGVfL WolfsburgResultatxG
RB Leipzig – Hansa Rostock(2-0)1,37 – 0,21VfL Wolfsburg – Hertha Berlin(0-0)1,10 – 0,24 
VfB Stuttgart – RB Leipzig(0-2)1,39 – 1,68 VfL Bochum – VfL Wolfsburg(1-0)1,34 – 0,72 
RB Leipzig – FSV Mainz 05(4-1)2,99 – 0,16 Bayern München – VfL Wolfsburg(4-0)4,10 – 0,47 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles RB Leipzig – VfL Wolfsburg?

RB Leipzig – VfL Wolfsburg spilles søndag den 23. januar 2022 klokken 15:30.

Hvor spilles RB Leipzig – VfL Wolfsburg?

RB Leipzig – VfL Wolfsburg spilles på Red Bull Arena i Leipzig i Tyskland.

Skriv et svar