18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

RB Leipzig – VfL Wolfsburg: Odds og optakt den 16. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Mon ikke det er to mandskaber, der glæder sig til sommerferie? RB Leipzig har lige fået klø af Dortmund både i ligaen og i pokalfinalen, mens VfL Wolfsburg har tabt til tre af deres fire rivaler i toppen af Bundesligaen siden 10. april. Alligevel holder begge hold fast i top 4, og med sejr her kan RB Leipzig endda sikre sølvmedaljerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til RB Leipzig – VfL Wolfsburg. Der er kampstart søndag d. 16. maj 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TILRB Leipzig – VfL Wolfsburg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig
Vejret: 13° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

RB Leipzig
Wolfsburg
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 20:27.


Optakt til RB Leipzig – VfL Wolfsburg: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er 10 point op til Bayern München på førstepladsen for RB Leipzig. Der er fire point ned til tredjepladsen, og der ligger VfL Wolfsburg, som kommer til Red Bull Arena søndag aften. Det er træner Julian Nagelsmanns sidste kamp på hjemmebane for de røde tyre. I denne omgang i hvert fald, og han og spillerne vil helt sikkert gerne sige pænt farvel til hinanden med en sejr i denne kamp. 

De to hold mødtes i marts i pokalturneringens kvartfinale i  et opgør, som RB Leipzig vandt 2-0. De seneste fire møder i Bundesligaen er endt med tre uafgjorte og én sejr til RB Leipzig. Også på 2-0. Det understreger en pointe fra VfL Wolfsburgs nylige kampprogram. Fra 10. april og frem til nu har de mødt og tabt til Eintracht Frankfurt, Bayern München og Dortmund. Tabellens aktuelle nummer 5, 1 og 4. Nu møder de så nummer 2, som de altså tabte til i en pokalkamp i marts. Det ser ikke lovende ud for VfL Wolfsburg, og det er jo egentlig lidt urimeligt, for sikke en sæson de har haft. 

17 sejre i 32 kampe er allerede fire mere end sidste sæson, og VfL Wolfsburg har også oplevet en mindre åbenbaring i form af angriber Wout Weghorst, som har lavet 20 mål i sæsonen og kniber sig ind på en fjerdeplads på topscorerlisten kun overgået af flot selskab som Robert Lewandowski, Erling Haaland og Andre Silva. Hollænderen er nu også belønnet med en foreløbig udtagelse til bruttotruppen til landsholdet forud for sommerens EM-slutrunde. Så han vil helt sikkert være meget motiveret for at fortsætte de flotte takter. Og gæsterne har bare to point til Dortmund og tre til Eintracht Frankfurt på fjerde- og femtepladsen. Sidstnævntes noget overraskende nederlag lørdag til Schalke sætter dog VfL Wolfsburg i den gunstige position, at de med ét point i de to sidste kampe sikrer Champions League-billetter til næste sæson.  

RB Leipzig:

 • Tyler Adams (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Lazar Samardzic (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Dominik Szoboszlai (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Christopher Nkunku (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

VfL Wolfsburg:

 • Renato Steffen (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Bartosz Bialek (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Klostermann, Upamecano, Orban; Henrichs, Kampl, Sabitzer, Angelino; Nkunku, Forsberg; Poulsen.

VfL Wolfsburg forventet startopstilling: Casteels; Mbabu, Lacroix, Brooks, Paulo Otavio; Schlager, Arnold; Baku, Philipp, Brekalo; Weghorst.


Odds på RB Leipzig – VfL Wolfsburg

Ifølge oddsene kan vi forvente en temmelig tæt kamp med RB Leipzig som kneben favorit. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 20:27.


Odds-forslag: Fremad! I underholdningens navn

De to hold har været involveret i henholdsvis 85 og 89 scoringer i sæsonens 32 kampe. Det giver snit på over 2,5 mål pr. kamp for begge hold. Og deres møde i ligaen i januar endte 2-2. Det kan godt blive en kamp med mange mål. 

Værterne kan sikre deres sølvmedaljer og tage pæn afsked med træner Julian Nagelsmann, og selv om der nok bliver en anelse rotation efter pokalkampen torsdag, bliver det et stærkt hold med alle intentioner om at hente sejren, der bliver sendt på banen her. Både Yussuf Poulsen og Emil Forsberg begyndte pokalfinalen på bænken, og de starter formentlig her. De vil helt sikkert have en masse at bevise. 

Det har VfL Wolfsburg sådan set også. Noget at bevise. De skal nemlig bevise, at de ikke bare pr. automatik taber til de øvrige tophold. Så de vil komme med alt, hvad de har. Og møde hård modstand, for RB Leipzig har noget lignende, de skal have gjort op med. I foreløbig syv kampe mod de øvrige hold fra top 5 har de spillet tre uafgjort og tabt fire.

Det her er altså eneste chance for RB Leipzig til at snuppe en sejr mod et af de andre tophold. Så der er rigtig meget på spil for begge mandskaber. Værdig afsked med træner. Afslutning på en flot sæson. Konkurrenceevne mod øvrige tophold. Og for nogle billetter til den kommende EM-slutrunde. Anbefalingen tror på mål og går med mindst tre scoringer i den sene søndagskamp. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,72
Over 2,5 mål
Besøg Unibet *


RB Leipzig – VfL Wolfsburg: Statistik, topscorer og H2H

 • RB Leipzig er på Bundesligaens andenplads med 64 point for 32 kampe.

 • Tallene for RB Leipzig siger 19-7-6 med scoren 57:28.

 • Gæsterne fra VfL Wolfsburg indtager tabellens tredjeplads med 60 point for 32 kampe.

 • VfL Wolfsburgs statistik er 17-9-6, og de har målscoren 57:32.

 • RB Leipzigs flittigste målskytter i sæsonen er Emil Forsberg og Marcel Sabitzer, som hver har nettet 7 gange.

 • Hos VfL Wolfsburg er Wout Weghorst topscorer med 20 træffere.


Expected Goals: RB Leipzig – VfL Wolfsburg – de seneste tre kampe

RB LeipzigResultatxGVfL WolfsburgResultatxG
RB Leipzig – Dortmund(1-4)3,26 – 2,25VfL Wolfsburg – Union Berlin(3-0)2,25 – 1,07
Dortmund – RB Leipzig(3-2)2,37 – 1,05VfL Wolfsburg – Dortmund(0-2)1,45 – 1,30
Werder Bremen – RB Leipzig(1-2)1,24 – 4,12Stuttgart – VfL Wolfsburg(1-3)2,73 – 1,40
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar