18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

RB Leipzig – VfL Bochum: Odds og optakt den 2. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Det kan næsten være på sin plads at spørge, hvem der har skuffet mest i Bundesligaen indtil nu, når RB Leipzig lørdag aften tager mod oprykkerne fra VfL Bochum. Gæsterne er med fire point efter seks kampe under nedrykningsstregen, mens værterne med syv point er på 10. pladsen i tabellen. Ingen af delene er gode, men forventningerne var klart større til værterne, der er forsvarende vicemestre. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til RB Leipzig – VfL Bochum. Der er kampstart lørdag d. 2. oktober 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


RB Leipzig – VfL Bochum: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig
Vejret: 19° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 22:08.

Optakt til RB Leipzig – VfL Bochum: Skader, karantæner og startopstillinger

To kampe og to nederlag er status i Champions League for RB Leipzig. Efter nederlaget ude mod Manchester City måtte de tirsdag se sig slået hjemme i Tyre-arenaen af belgiske Club Brügge, og det var en hel del mere bekymrende end nederlaget i Manchester. Nu går tyskerne til landskampspause i CL-spillet med 0 point og på gruppens sidsteplads. De to næste opgaver er Paris SG ude og hjemme. Det ser ikke lovende ud. 

Hvis de skuffer igen i dette opgør, ser det heller ikke alt for godt ud i Bundesligaen, for så er RB Leipzig pludselig faretruende tæt på bundkampen. Efter landskampspausen venter SC Freiburg og SpVgg Greuter Fürth, og de tre kampe er en oplagt mulighed for træner Jesse Marsch og hans svende til at snuppe tre sejre i rap.

Men hvis de ikke griber den chance, bør klubben overveje, om amerikaneren virkelig har niveauet til at efterfølge Julian Nagelsmann på trænerposten. For selv om Dani Olmo er ude, er det et nogenlunde skadesfrit mandskab, der indtil videre har tabt tre af seks kampe i ligaen og altså begge opgør i Champions League. Eneste lyspunkt er måske, at i tre hjemmekampe har de godt nok tabt den ene til Bayern München men vundet de to øvrige med samlet 10:0.  

Sådan et lyspunkt kunne de egentlig godt bruge i Vfl Bochum, hvor det er blevet til fire point i sæsonens første seks kampe. De lagde godkendt ud med knebent nederlag ude mod Wolfsburg og sejr over Bo Svenssons SV Mainz 05, men derfra fulgte tre nederlag på stribe, hvor de i alt lukkede 12 mål ind, og så fik de sat en lille prop i karret, da de senest spillede 0:0 mod VfB Stuttgart. 

Holdet var en fast del af Bundesligaen fra 1972 til 1993, men siden da er det blevet til 16 sæsoner i 2. Bundesliga, og de er lidt af et Fahrstuhlmannschaft og er på listen over antal oprykninger til Bundesligaen kun overgået af 1. FC Nürnberg og Arminia Bielefeld, som hver er rykket op i den fineste række otte gange, mens VfL Bochums oprykning sidste sæson var deres syvende til Bundesligaen. Og de ser altså ud til at skulle kæmpe for overlevelse endnu engang. Deres skadesliste er primært en trussel mod bredden i truppen, da det overvejende er reservespillere, der er ude, men Simon Zoller har dog været brugt i offensiven i fire af sæsonens seks kampe. 

RB Leipzig:

 • Marcel Halstenberg (Back, Fast) – Skadet
 • Marcelo Saracchi (Back, Reserve) – Skadet
 • Dani Olmo (Midtbane, Fast) – Skadet

VfL Bochum:

 • Paul Grave (Mål, Reserve) – Skadet
 • Maxim Leitsch (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Cristian Gamboa (Back, Reserve) – Skadet
 • Simon Zoller (Angreb, Fast) – Skadet
 • Luis Hartwig (Angreb, Reserve) – Skadet

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Simakan, Orban, Gvardiol; Klostermann, Adams; Haidara, Angelino; Nkunku, Forsberg; Poulsen.

VfL Bochum forventet startopstilling: Riemann; Bockhorn, Masovic, Bella-Kotchap, Soares; Losilla; Rexhbecaj, Löwen; Antwi-Adjei, Holtmann; Polter.


Odds på RB Leipzig – VfL Bochum

Værterne er klare favoritter her ifølge oddsene.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Alle gode gange fire for RB Leipzig

Det er første gang, de to klubber mødes i Bundesliga-regi. Deres foreløbig fem møder består af fire kampe i 2. Bundesliga og en kamp i DFB Pokal tilbage i februar. Alle fem kampe har RB Leipzig vundet med samlet 12:2. Når de har været hjemme i Leipzig, er cifrene 9:1. Så både i praksis på banen og i teorien på bestyrelsesgangen og hos pengemændene ligner det her en kamp, som værterne har overtaget i. 

Da de mødtes i pokalen i februar, endte det 4:0 til RB Leipzig, og dengang nettede danske Yussuf Poulsen to gange. Han starter formentlig i front igen, og med Forsberg og Nkunku bag sig som fodermestre kan det snildt blive danskeren, der sparker lidt tiltrængt succes til østtyskerne og træner Marsch. 

VfL Bochum holdt godt nok helt tæt i seneste opgør, da de spillede 0:0 mod VfB Stuttgart, men på udebane har de lukket 1,2 og 7 mål ind. Opgøret i München er lidt uden for ligningen, for Bayern München rammer dage, hvor de spiller på deres egen planet, men VfL Wolfsburg og FC Köln har begge slået VfL Bochum, og det gør RB Leipzig også. Og traditionelt vinder de hjemmekampene i de indbyrdes møder med mindst to overskydende mål, da de er endt 2:0, 3:1 og altså senest 4:0.

Vi tror på endnu en klar hjemmesejr til RB Leipzig, der i den grad har behov for at rejse sig og skabe en smule positivitet ved indgangen til landskampspausen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,71
RB Leipzig med mindst 2 overskydende mål
Gå til Marathonbet *


RB Leipzig – VfL Bochum: Statistik, topscorer og H2H

 • RB Leipzig er på en skuffende 10. plads i Bundesligaen efter 6 runder, der har givet 7 point. 

 • Tallene for RB Leipzig er 2-1-3 med scoren 12:7.

 • Oprykkerne fra VfL Bochum har hentet 4 point i de første 6 kampe, og det placerer dem på nedrykningskurs på 17. pladsen. 

 • VfL Bochums statistik er 1-1-4, og deres målforskel er indtil videre på 4:13.

 • Hos RB Leipzig er fire spillere delte topscorere med hver 2 træffere – det er Christopher Nkunku, Dominik Szoboszlai, Emil Forsberg og Amadou Haidara.

 • Simon Zoller med 2 scoringer er VfL Bochums topscorer.


Expected Goals: RB Leipzig vs. VfL Bochum de seneste tre kampe:

RB LeipzigResultatxGVfL BochumResultatxG
RB Leipzig – Club Brügge(1-2)0,99 – 1,15VfL Bochum – VfB Stuttgart(0-0)0,72 – 0,45 
RB Leipzig – Hertha Berlin(6-0)2,81 – 0,33Bayern München – VfL Bochum  (7-0)5,23 – 0,88
FC Köln – RB Leipzig(1-1)1,52 – 2,82 VfL Bochum – Hertha Berlin(1-3)1,80 – 0,41 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar