18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

RB Leipzig – TSG 1899 Hoffenheim: Odds og optakt den 16. april 2021

RB Leipzig tager fredag aften mod TSG 1899 Hoffenheim i Bundesligaen. Ligaens nummer to mod nummer 12. Værterne har fem point op til Bayern München på 1. pladsen. Gæsterne har fem point ned til de grumme pladser i bunden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til RB Leipzig – TSG 1899 Hoffenheim. Der er kampstart fredag d. 16. april 2021 kl. 20:30. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365.

Odds på RB Leipzig – TSG 1899 Hoffenheim

Oddsene på kampen afslører, at bookmakerne forventer sejr til RB Leipzig her.

RB Leipzig – TSG 1899 Hoffenheim: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig
Vejret: 7° og svag vind

Optakt til RB Leipzig – TSG 1899 Hoffenheim: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter forrige runde lignede det game over for RB Leipzig. De er for længst ude af Champions League med nederlag til Liverpool i ⅛-finalerne. Og nederlag i den direkte duel i toppen mod Bayern München øgede afstanden mellem de to hold, så sydtyskerne var syv point i front og lignede et hold, der ville cruise mod mesterskabet. Men måske er der alligevel en lille åbning. Håbet lever i hvert fald. Exit fra Champions League for Bayern Munchen og ‘kun’ en uafgjort i sidste runde har mindsket hullet til fem point, og de kan igen tillade sig at håbe hos RB Leipzig. Det eneste, de selv kan gøre, er at vinde deres kampe, og så blot håbe på, Bayern München vakler en anelse, for der skal ikke meget til, så er RB Leipzig inde i mesterskabskampen igen. Sidste rundes sejr på 4-1 i Bremen var i hvert fald overbevisende, og træner Julian Nagelsmann må særligt glæde sig over, at Dani Olmo har fået en opblomstring og ligner en spiller med potentiale til både det ekstraordinære og det afgørende i Bundesligaens slutfase. Å ja, og så er der jo altså stadig en semifinale i DFB Pokal også for RB Leipzig. Helt slut er det ikke endnu.

Slut kan det til gengæld hurtigt blive for gæsterne fra TSG 1899 Hoffenheim. Formen er diplomatisk sagt skidt. Det er blevet til fire sejre i Bundesligaen siden nytår. Det er 15 kampe. De seneste fire kampe er uden sejr, og mon ikke det stadig nager dem, at de måtte forlade Europa League efter et 2-0-nederlag på hjemmebane mod Molde? Efter 1. halvleg af første møde, der blev afviklet i Spanien, førte TSG 1899 Hoffenheim 3-1, men dét opgør endte 3-3, og i returmødet i Hoffenheim vandt nordmændene så. Nuvel, Hoffenheim er vel ikke just en europæisk stormagt, men de havde nok forventet at besejre norsk modstand. Siden mødet med Molde har TSG 1899 Hoffenheim blot vundet én af seks kampe. Og nu er der altså bare fem point ned til Hertha Berlin og Arminia Bielefeld som henholdsvis nummer 15 og 16. Pladsen som nummer 16 udløser to nervebetændte kampe mod nummer tre i 2. Bundesliga. Det er aktuelt Greuter Fürth. Som tilbage i december sendte TSG 1899 Hoffenheim ud af DFB Pokalens 2. runde.

Og der er faktisk bare yderligere tre point ned til FC Köln på 17. pladsen. Dén plads udløser direkte nedrykning. Dét grumme scenario har TSG 1899 Hoffenheim bare flirtet med to gange, siden holdet blev en fast del af Bundesligaen i 2008. I de seneste fire sæsoner er det blevet til placeringer som nummer 3, 4, 9 og 6. Nedrykning er stort set ikke en del af ordforrådet længere. Men det kan det altså blive i denne sæson. Der er seks runder igen, og blandt modstanderne, der venter, er både Hertha Berlin og Arminia Bielefeld. Udløser de nederlag, vil det blive svært for TSG 1899 Hoffenheim at holde sig fri af de kedelige pladser.

RB Leipzig:
Konrad Laimer (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Dominik Szoboszlai (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Yussuf Poulsen (Angreb, Fast) – Skadet

TSG 1899 Hoffenheim:
Benjamin Hübner (Forsvar, Reserve) – Skadet
Ermin Bicakcic (Forsvar, Reserve) – Skadet
Kevin Vogt (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Konstantinos Stafylidis (Back, Reserve) – Skadet
Dennis Geiger (Midtbane, Reserve) – Skadet
Mijat Gacinovic (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Sargis Adamyan (Angreb, Reserve) – Skadet

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulácsi; Orban, Konaté, Halstenberg; Adams, Kampl, Kluivert, Nkunku, Sabitzer; Olmo; Sørloth.

TSG 1899 Hoffenheim forventet startopstilling: Baumann; Akpoguma, Posch, Richards, Sessegnon; Grillitsch; Rudy, Baumgartner; Kaderabek, Bebou, Skov.

Odds-forslag: Fredagen byder på tor, tor, tor

RB Leipzig buldrede af sted fra sæsonstart og vandt de første seks hjemmekampe i Bundesligaen. Fire gange endda med mindst to overskydende scoringer. Sidste hjemmekamp før jul gav så sæsonens første pointtab hjemme med 0-0 mod FC Köln, mens 2021 på hjemmebane blev indledt med nederlag mod Dortmund. De følgende fire blev vundet med præcis ét mål, og de to seneste er endt uafgjort mod formstærke Frankfurt og med nederlag til rekordmestrene fra Bayern München. Så måske ligner det allermest en hjemmesejr med præcis ét mål?

Det er så kun sket én gang i de foreløbig fire Bundesligamøder i Leipzig. I i alt ni indbyrdes møder ude og hjemme har RB Leipzig vundet fem, mens to er endt uafgjort. Tre af RB Leipzigs sejre har været på præcis ét mål. Seks af de ni møder er endt med scoring af begge hold, og seks af dem er også endt med mindst tre scoringer.

TSG 1899 Hoffenheim har én sejr, to uafgjorte og fire nederlag i de seneste syv udekampe i Bundesligaen. I fire af de syv kampe har de selv scoret, mens seks af de syv har budt på mindst tre scoringer. Det virker oplagt med hjemmesejr til RB Leipzig, men det virker endnu mere oplagt, at der kommer scoringer i opgøret. Anbefalingen herfra er at gå med mindst tre scoringer i kampen.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,54 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – TSG 1899 Hoffenheim: Statistik, topscorer og H2H

  • RB Leipzig er nummer 2 i Bundesligaen med 60 point efter 28 runder.

  • Statistikken for RB Leipzig er 18-6-4 og målscoren 52:23. Hjemme på Red Bull Arena er de noteret for 10-2-2 og 25:11.

  • TSG 1899 Hoffenheim indtager tabellens 12. plads med 31 point for 28 kampe.

  • Tallene for TSG 1899 Hoffenheim er 8-7-13 med målforskel på 41:47. På udebane hedder statistikken 3-4-7 og 18:28.

  • RB Leipzigs topscorer er Marcel Sabitzer, som har stået for 7 scoringer i sæsonen.

  • Hos TSG 1899 Hoffenheim er den flittigste målskytte Andrej Kramaric, som har scoret hele 14 mål.

  • Det seneste indbyrdes møde var 16. december 2020 i Hoffenheim i en kamp, som RB Leipzig vandt 1-0.

  • Seneste møde i Leipzig finder vi 7. december 2019, og også dén kamp vandt RB Leipzig. Den sejr var på 3-1.

Skriv et svar