18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

RB Leipzig – FC Köln: Odds og optakt den 11. februar 2022

Så glade var FC Kölns angrebsduo for 1:0-målet mod SC Freiburg. (Foto: Bildbyrån)

Der er subtop-møde på Red Bull Arena fredag aften, når Bundesligaens aktuelle nummer syv, RB Leipzig, får besøg af nummer seks, FC Köln. Begge mandskaber er på lidt overraskende placeringer, men mens værterne er skuffende skidt placerede, flyver gæsterne højt på en imponerende flot sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til RB Leipzig – FC Köln. Der er kampstart fredag d. 11. februar 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


RB Leipzig – FC Köln: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig
Vejret:  2° og jævn vind


Optakt til RB Leipzig – FC Köln: Skader, karantæner og startopstillinger

Tingene lysner klart for RB Leipzig, der med udskiftningen af Jesse Marsch på trænerposten ser ud til at have fundet en god løsning med Domenico Tedesco. Han overtog i begyndelsen af december og siden er det blevet til fem sejre og en uafgjort i otte forsøg. Senest blev det 2:3 ude mod Bayern München, men det er et af de nederlag, de fleste i Bundesligaen må acceptere. 

Hvad de til gengæld helt sikkert ikke vil acceptere i Leipzig er en placering uden for de europæiske pladser, så de kan passende snuppe sejren her og kravle forbi FC Köln. Men i næste uge venter første af to dueller med Real Sociedad i Europa League, og spanierne er absolut ikke nogen let modstander, så måske er der et halvt øje på den duel allerede.

FC Köln har gang i en forrygende sæson. Sidste år måtte de i Relegations-playoff mod Holstein Kiel, og da de tabte første kamp på hjemmebane, hang deres Bundesliga-liv i en meget tynd tråd. Men returopgøret vandt de 5:1, og så må man sige, de har fundet den rette formel til denne sæson, hvor de indtil videre er på sjettepladsen og altså kæmper med om de europæiske pladser, hvor de aktuelt er bare to point fra Champions League-plads. 

Kölnerne har gjort det solidt på fremmed græs i den seneste tid. Deres første fem udekampe i denne sæson tabte de tre og spillede to uafgjort, men det er nu vendt i de seneste fem og hedder to sejre og tre uafgjorte. Dermed er de stadig på bare tre nederlag i 10 udekampe i sæsonen, og så længe angriber Anthony Modeste holder gang i målscoringen, vil de altid være farlige både ude og hjemme. Modeste er noteret for 14 sæsonscoringer, og det rækker til en foreløbig fjerdeplads på topscorerlisten. 

RB Leipzig:

  • Marcel Halstenberg (Back, Reserve) – Skadet
  • Tyler Adams (Midtbane, Fast) – Skadet

FC Köln:

  • Ingen kendte fravær

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Klostermann, Orban, Gvardiol; Mukiele, Haidara, Kampl, Angelino; Olmo; Nkunku, Silva.

FC Köln forventet startopstilling: Schwäbe; Schmitz, Kilian, Hübers, Hector; Özcan; Uth, Ljubicic, Kainz; Thielmann, Modeste.


Odds på RB Leipzig – FC Köln

Oddsene peger på RB Leipzig som favorit i denne duel.


Odds-forslag: RB Leipzig rider videre på ny-træner-bølge

Det er blot det 10. møde mellem de to klubber, og det har indtil nu kastet fire sejre til RB Leipzig og to til FC Köln af sig. Og dermed er tre endt uafgjort. Sæsonens første møde i Köln tilbage i september endte 1:1, og det seneste møde i Leipzig var også remis, da det sluttede, som det begyndte på måltavlen. 

Men der er dog begrundet håb om scoringer denne gang. RB Leipzig har været i fin form under Tedesco, hvor scoren for otte kampe er 17:8. Altså scorer de selv en anelse mere end to mål per kamp, mens modstanderne i snit scorer 1 gang per kamp. Det var trøstemål, de fik sendt i rusen i München senest, hvor det blev til 2:3, men de scorede for fjerde kamp i træk to mål. 

FC Köln kommer fra imponerende 1:0 mod en anden af årets positive overraskelser, SC Freiburg, og det satte en stopper for tre foregående kampe uden sejr.

Anbefalingen tror dog, kölnerne kommer på overarbejde her, og et hjemmehold med flere og flere resurser til rådighed – her kan de for eksempel tillade sig den luksus at begynde opgøret med Forsberg, Szoboszlai og Poulsen på bænken, og det er immervæk skarpe kanoner at kunne bringe i spil. Derfor tror vi på hjemmesejr og også en sejr på mindst to overskydende mål, som alle RB Leipzigs foreløbig fem sejre med Tedesco i spidsen har været det. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,28
RB Leipzig -1,5
Gå til Unibet *


RB Leipzig – FC Köln: Statistik, topscorer og H2H

  • RB Leipzig er på 7. pladsen i Bundesligaen med 31 point efter 21 runder. 

  • RB Leipzigs statistik er 9-4-8 og 40:26.

  • FC Köln er nummer 6 med 32 point for 21 kampe. 

  • Tallene for FC Köln siger 8-8-5 med en målforskel på 33:34.

  • Christopher Nkunku er RB Leipzigs topscorer med 10 kasser. 

  • Hos FC Köln er Anthony Modeste flittigste måltyv med 14 træffere.



Expected Goals: RB Leipzig vs. FC Köln – de seneste tre kampe

RB LeipzigResultatxGFC KölnResultatxG
Bayern München – RB Leipzig (3-2) 2,73 – 3,00FC Köln – SC Freiburg(1-0) 1,28 – 1,18 
RB Leipzig – VfL Wolfsburg (2-0) 1,30 – 0,82VfL Bochum – FC Köln(2-2) 2,11 – 0,99 
RB Leipzig – Hansa Rostock(2-0) 1,37 – 0,21 FC Köln – Hamburger SV (1-2) 2,37 – 2,08 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles RB Leipzig – FC Köln?

RB Leipzig – FC Köln spilles fredag den 11. februar 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles RB Leipzig – FC Köln?

RB Leipzig – FC Köln spilles på Red Bull Arena i Leipzig i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar