18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

RB Leipzig – Bayern München: Odds og optakt den 11. september 2021

Foto: Bildbyrån

RB Leipzig har sagt farvel til træner Julian Nagelsmann forud for denne sæson, og de har åbnet Bundesligaen med blot tre point for de første tre kampe. Nu kommer så Bayern München på besøg lørdag aften med RB Leipzigs ex-træner Nagelsmann i spidsen. Selv om det forhåbentlig bliver et kærligt gensyn, er der sikkert også en stribe ubetalte regninger, der skal gøres op. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til RB Leipzig – Bayern München. Der er kampstart lørdag d. 11. september 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


RB Leipzig – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig
Vejret: 21° og svag vind


Optakt til RB Leipzig – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

I syv forsøg på hjemmebane har RB Leipzig blot formået at finde en enkelt kamp mod Bayern München. De seneste fire opgør har RB Leipzig i alt blot formået at score én gang mod rekordmestrene fra München. Omvendt er det her en fin lejlighed for RB Leipzig til at få kickstartet sæsonen, for der er næppe noget mere motiverende end at få besøg af suveræne Bayern München, som endda har stjålet RB Leipzigs træner Nagelsmann. 

RB Leipzig har selvfølgelig også hentet ny træner, og amerikanske Jesse Marsch, er indbegrebet af en Red Bull-træner, for han kom fra RB Salzburg, og hans stil er umiskendeligt en koffein-stil. Der er fuld knald på alle kedler – når spillet virker – og det har det foreløbig gjort i hjemmekampen mod VfB Stuttgart, der blev blæst hjem med et 4:0-nederlag.

På fremmed græs har det knebet lidt mere, og det er blevet til to gange 1:0-nederlag ude mod Mainz 05 og VfL Wolfsburg. Stærke mandskaber, bevares, men det er ikke hverdag for RB Leipzig at tabe to af tre kampe i Bundesligaen. På onsdag åbner RB Leipzig også gruppespillet i Champions League, hvor de lægger ud med en udekamp mod Manchester City. De har hænderne fulde lige nu. 

Og det kan man såmænd også sige om Bayern München, der dog har fået en mere solid begyndelse på sæsonen med tre ubesejrede kampe og gevinst i Super Cup-finalen mod Borussia Dortmund. Men nu gælder det altså en af nyere tids hotteste rivaler i toppen af turneringen, og Bayern München skal i deres første Champions League-kamp i ilden allerede tirsdag, hvor de drager til Barcelona. 

Måske var det lidt hostende og harkende i sæsonpremieren ude mod Gladbach, hvor Bayern München måtte nøjes med 1:1, men siden har de vundet Super Cuppen med 3:1 over Borussia Dortmund, de har banket stakkels Bremer SV i DFB Pokal med hele 12:0, og i Bundesligaen har de hentet to sejre på hjemmebane med 3:2 over FC Köln og 5:0 mod Hertha Berlin. Vi kan vist roligt sige, træner Nagelsmann allerede er ved at have fundet form og facon på sit Bayern München-mandskab. 

RB Leipzig:

  • Marcelo Saracchi (Back, Reserve) – Skadet
  • Marcel Halstenberg (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Bayern München:

  • Corentin Tolisso (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Marcel Sabitzer (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Kingsley Coman (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Klostermann, Orban, Simakan, Gvardiol; Adams, Haidara; Dani Olmo, Forsberg, Nkunku; Silva.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Stanisic, Upamecano, Süle, Hernandez; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Musiala; Lewandowski.


Odds på RB Leipzig – Bayern München

Bookmakerne ser dette som et meget lige opgør, men de har dog gæsterne som kneben favorit. 

Odds-forslag: Kan de to tophold neutralisere hinanden igen?

0:1, 1:1, 0:3 og 0:0. Sådan ser de sidste fire hjemmekampe mod Bayern München ud fra RB Leipzigs synspunkt. Én scoring og to nederlag. De kan i allerbedste fald og med de totalt ulideligt optimistiske briller måske glæde sig en anelse over de to uafgjorte, men det er altså ikke i deres ånd, at man skal glæde sig over i det mindste ikke at tabe. De skal have sejre, og det er ved at være tiden, at de mindsker afstanden til Tysklands allerbedste fodboldhold. Men har de dét, der skal til lige nu? 

Med træner Jesse Marsch og betingelsesløs angrebsfodbold er planen klar, og det skal også nok falde i hak på et tidspunkt, men det virker, som om de lige skal finde sammen og finde hinanden, før det hele glider som smurt for RB Leipzig. Og den slags nølen er sjældent en god idé mod Bayern München, for der er indkøringsperioder sjældent længere end den 1:1-kamp, de åbnede sæsonen med. Derfra skal det fungere, og der skal sejre på kontoen. Og det er der kommet. 

De to hold har i alt mødt hinanden 12 gange. 10 i Bundesligaen og to i DFB Pokal. Det er blevet til en eneste sejr til RB Leipzig, mens Bayern München har vundet seks af kampene, og så er det altså endt remis fem gange. Fire af de seneste seks møder er endt remis, og det er vel ikke et umuligt resultat at forestille sig igen, men anbefalingen går nu målvejen og satser på, at de endnu engang højst laver tre mål mod hinanden. Det har været tilfældet i ni af de seneste 10 møder. Vi leder efter nummer 10 her.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,79
Under 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


RB Leipzig – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

  • RB Leipzig er på en skuffende 10. plads efter de første 3 runder i Bundesligaen, hvor det bare er blevet til 3 point. 

  • RB Leipzigs statistik er uvante 1-0-2 og scoren 4:2.

  • Hos Bayern München er det blevet til en foreløbig 3. plads efter 3 kampe og 7 point. 

  • Bayern Münchens tal er 2-1-0 og deres score 9:3.

  • Hos RB Leipzig er Dominik Szoboszlai topscorer med 2 træffere.

  • Bayern Münchens topscorer er ganske forudsigeligt polske Robert Lewandowski med 5 mål.


Expected Goals: RB Leipzig vs. Bayern München – de seneste tre kampe

RB LeipzigResultatxGBayern MünchenResultatxG
VfL Wolfsburg – RB Leipzig (1-0) 0,90 – 1,71Bayern München – Hertha Berlin(5-0)3,08 – 0,48 
RB Leipzig – VfB Stuttgart (4-0)3,70 – 0,78Bremer SV – Bayern München(0-12)0,11 – 5,52 
Mainz 05 – RB Leipzig (1-0) 1,44 – 1,25 Bayern München – FC Köln (3-2) 2,67 – 0,92 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar