18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

RB Leipzig – Bayern München: Odds og optakt den 4. april 2021

Bundesligaen kan så godt som blive afgjort lørdag aften, når RB Leipzig og Bayern München brager sammen på Red Bull Arena i Leipzig. 4 point skiller de 2 mandskaber med RB Leipzig som forfølger på 2. pladsen og Bayern München som Bundesligaens tophold. En skade til gæsternes topscorer Robert Lewandowski er et hårdt slag for dem, men spørgsmålet er, om det er nok for RB Leipzig til at besejre sydtyskerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til RB Leipzig – Bayern München. Der er kampstart lørdag d. 4. april 2021 kl. 18:30. Kampen vises på TV3 Sport, og du kan både streame og spille på kampen hos bet365.

Odds på RB Leipzig – Bayern München

Oddsene på kampen afslører, vi kan forvente et meget lige opgør, men hvis der absolut skal udpeges en favorit, må Bayern München bære den værdighed.

RB Leipzig – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig
Vejret: 8° og let vind

Optakt til RB Leipzig – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

Dette er RB Leipzigs 5. sæson som Bundesligahold. De er sluttet som nummer 2, 6, 3 og 3 i de første 4 sæsoner, så hvis de skal forbedre sig, er de nødt til at kravle forbi rekordmestrene fra Bayern München og snuppe mesterskabet. Senest et andet hold end Bayern München var tyske mestre var tilbage i 2012, hvor Dortmund snuppede guldet. Nu rækker RB Leipzig ud efter guldet, og det kræver en sejr i dette indbyrdes opgør, og lykkes de at snuppe alle 3 point, vil guldkampen være fuldstændig åben med bare et point mellem de 2 klubber og 7 runder tilbage. I kampen med de evige vindere i syd kan det vise sig, at det var en fordel for RB Leipzig at sige farvel til Champions League, for det tætte kampprogram presser alle hold, og nu har de i det mindste fri et par midtuge-runder, hvor de kan restituere og forberede sig optimalt til kommende kampe.

Det får Bayern München formentlig ikke tid til. Holdet er stadig med i Champions League, hvor de i kvartfinalen møder PSG på onsdag. Bayern München har vist skræmmende form og vundet 12 af deres seneste 14 kampe. Heriblandt et par kampe, der gav dem verdensmesterskabet for klubhold, og de 2 kampe uden sejr kom lige efter turen til Mellemøsten. Dét er måske eneste lillebitte tegn på svaghed – eller i virkeligheden bare menneskelighed – længe fra Bayern München – men mon ikke det allermest kan tilskrives træthed efter rejsen?

Noget der delvist kan tilskrives en rejse er i hvert fald topscorer Robert Lewandowskis skade, som kom på tur med det polske landshold. Han er i første omgang dømt ude i op mod 4 uger, men der er allerede meldinger om, at han regner med at være klar meget tidligere. Han bliver dog ikke klar til dette opgør, og det bliver utvivlsomt et tab for topholdet at undvære en mand, der har nettet uvirkelige 35 gange i sæsonen indtil nu. Han bliver dog formentlig afløst af Serge Gnabry, som startede som angriber for Tyskland i de netop afviklede landskampe. Det er vel trods alt ikke den værste erstatning, man kan forestille sig.

RB Leipzig:
Angelino (Back, Fast) – Skadet
Marcel Halstenberg (Forsvar, Fast) – Karantæne
Konrad Laimer (Midtbane, Fast) – Skadet
Kevin Kampl (Midtbane, Fast) – Karantæne
Dominik Szoboszlai (Midtbane, Reserve) – Skadet

Bayern München:
Jerome Boateng (Forsvar, Fast) – Karantæne
Alphonso Davies (Back, Fast) – Karantæne
Corentin Tolisso (Midtbane, Reserve) – Skadet
Douglas Costa (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
Robert Lewandowski (Angreb, Fast) – Skadet

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Klostermann, Upamecano, Orban; Mukiele, Sabitzer, T. Adams, A. Haidara; Dani Olmo, Nkunku; Forsberg.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Süle, Alaba, Hernandez; Kimmich, Goretzka; L. Sané, T. Müller, Coman; Gnabry.

Odds-forslag: Et opgør med mål

De 2 hold har mødt hinanden 9 gange i Bundesliga-sammenhæng. I de første 5 møder vandt Bayern München 4 gange og RB Leipzig 1, mens det i de seneste 4 indbyrdes dueller i Bundesligaen er endt uafgjort. Senest 5. december da de spillede 3-3 på Allianz Arena. Nu spiller de i Leipzig, og Bayern München må undvære deres topscorer. Er det endelig tiden, at balancen vipper en anelse i forfølgernes favør?

Formen er god hos RB Leipzig. 7 sejre i de seneste 8 kampe i Bundesligaen og hvis de holder kadencen, burde der ligge 10-12 point i de følgende 4 kampe i løbet af april. De kan genåbne mesterskabskampen her, men som træner Julian Nagelsmann har sagt, kan det kun ske, hvis de vinder dette opgør. Uafgjort vil ikke lukke tingene helt, men ender det med Bayern München-sejr, er guldet endnu engang på sikker kurs mod München.

Det er utroligt vanskeligt at forudsige en vinder her. Derfor vendes blikket mod målscoringen. På hjemmebane er RB Leipzig noteret for 2,5 mål i snit, mens gæsterne fra Bayern München på udebane scorer knap 2 mål pr. kamp. Men samlet set har sydtyskernes kampe haft et målsnit på 4,3 pr. kamp. Og læg dertil at de 2 mandskaber delte 3-3 i München i sæsonens første møde. Så ender anbefalingen med at blive, at der scores mindst 3 mål i dette opgør.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,60 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

  • RB Leipzig er netop nu nummer 2 i Bundesligaen. De har 57 point for 26 kampe.

  • Statistikken for RB Leipzig siger 17-6-3 med en score på 48:21. På hjemmebanen har de 10-2-1 og 25:10.

  • Bundesligaens førerhold, Bayern München, har efter 26 runder 61 point.

  • Bayern München er noteret for statistikken 19-4-3 med en målforskel på 78:35. Når de er på udebane hedder tallene 7-4-2 og 23:11.

  • RB Leipzigs topscorertitel er delt mellem 3 spillere: Christopher Nkunku, Emil Forsberg og Marcel Sabitzer har hver scoret 6 mål.

  • Hos Bayern München er den polske målmaskine Robert Lewandowski topscorer med 35 sæsonmål. Polakken er desværre skadet til dette opgør. Næstbedste målskytte er Thomas Müller, som har nettet 10 gange indtil nu.

  • De 2 hold mødtes senest 5. december i München i et opgør, der endte 3-3.

  • I alt har de krydset knopper 9 gange i Bundesliga-sammenhæng med 1 sejr til RB Leipzig, 4 uafgjorte og 4 sejre til Bayern München.

Skriv et svar