18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt: Odds og optakt den 15. december 2021

Jesper Lindstrøm viser sig godt frem for tiden! Kan han fortsætte de lovende takter i udekampen mod Mönchengladbach? (Foto: Bildbyrån)
Jesper Lindstrøm viser sig godt frem for tiden! Kan han fortsætte de lovende takter i udekampen mod Mönchengladbach? (Foto: Bildbyrån)

Krisen begynder efterhånden at kradse hos Mönchengladbach, som har fået tre røvfulde i streg. Denne gang venter en hjemmekamp mod formstærke Jesper Lindstrøm og Frankfurt. Får Gladbach ørerne i maskinen igen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt. Der er kampstart onsdag den 15. december 2021 kl. 18:30. Se kampen på Xee eller Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Borussia Park, Mönchengladbach
Vejret: 9° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Borussia Mönchengladbach
Eintracht Frankfurt
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 15. december 2021 18:31.

Optakt til Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter et par succesfulde sæsoner som Frankfurt-træner skiftede Adi Hütter før sæsonen til Mönchengladbach, men her er det ikke blevet til øjeblikkelig succes. Gladbach, som endte sidste sæson på 8. pladsen i Bundesligaen, ligger pt. på 13. pladsen efter et horribel stime af resultater. De seneste tre kampe er alle tabt. Herregud, det kan jo ske … Men måden, det er sket på, er foruroligende. Først et 4-1 nederlag til Köln, derefter en 6-0 afklapsning hjemme til Freiburg, og senest blev det så til endnu et 4-1 nederlag i udekampen mod Leipzig. Selv om der ikke er mere end 5 point op til en top-6 placering, og sæsonen stadig er lang, skal der nok ikke mange flere resultater af samme art til, før Hütter hænger i en tynd tråd. Til dette opgør er hjemmeholdet uden topscorer Jonas Hofmann og Lars Stindl.

I modsætning til Gladbach må Frankfurt strutte af selvtillid oven på weekendens flotte comeback mod Bayer Leverkusen. Efter 22 minutter var Frankfurt allerede nede med 2-0, men de kæmpede sig i den grad tilbage blandt andet på et mål af danske Jesper Lindstrøm, som udlignede til 2-2, i hvad der endte med at blive en 5-2 sejr. Frankfurt startede denne sæson lidt sløvt, men på det seneste har der været klar forbedring i præstationer og resultater. Gæsterne har vundet fire ud af de seneste fem ligakampe og med de rødhvide briller på, kan vi glæde os over Lindstrøm, som i sidste måned var nomineret til månedens talent i Bundesligaen. Til dette opgør er norske Jens Petter Hauge tvivlsom, men ellers burde truppen være fit for fight.


Mönchengladbach:

  • Jonas Hofmann (Kant, Fast) – Skadet
  • Lars Stindl (Midtbane/Angreb, Fast) – Karantæne
  • Jordan Beyer (Forsvar, Reserve) – Skadet


Eintracht Frankfurt:

  • Jens Petter Hauge (Kant, Fast) – Tvivlsom

Mönchengladbach forventet startopstilling: Sommer; Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini; Neuhaus, Zakaria, Kone; Herrmann, Embolo, Plea.

Eintracht Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Tuta, Hinteregger, N’Dicka; Chandler, Jakic, Sow, Kostic; Lindstrom, Kamada; Borre.


Odds på Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt

Mönchengladbach er bookmakernes favorit ifølge oddsene på kampen.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 15. december 2021 18:31.


Odds-forslag: Lindstrøm og co. leverer!

Ud fra oddsene virker bookmakerne til at vurdere Mönchengladbach som et betydeligt bedre hold end Frankfurt, men er det virkelig også tilfældet, som tingene udspiller sig pt.?

Hjemmeholdet har fået røvfuld tre kampe i træk med en samlet negativ målscore på 2:14, mens gæsterne er inde i sæsonens hidtil bedste periode med fire sejre i de seneste fem ligakampe. Pilen peger tydeligvis to vidt forskellige veje for de to mandskaber. Hjemmeholdet er uden to af deres vigtigste offensivspillere, Stindl og Hofmann, og med de defensive præstationer, som er blevet lagt for dagen på det seneste, skal der altså mange mål til at vinde fodboldkampe for Gladbach. Frankfurt har endelig fået gang i tingene efter en lidt døsig start på sæsonen, og de har ikke tænkt sig at stoppe her. Anbefalingen lyder på en sejr til Lindstrøm og co.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,60
Frankfurt vinder
Gå til bet365 *


Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt: Statistik, topscorer og H2H

  • Mönchengladbach er nummer 13 i Bundesligaen med 18 point. Statistikken hos hjemmeholdet lyder på 5-3-7, og målscoren siger 19:28.

  • Gæsterne fra Frankfurt er på 9. pladsen med 21 point, mens deres statistik lyder på 5-6-4 og målscoren 23:22.

  • Jonas Hofmann er Gladbachs topscorer, og han står noteret for syv ligascoringer.

  • Kostic og Borre deler topscorerværdigheden hos Frankfurt med tre mål hver.

  • Der har været fuld smæk på målscoringen når Gladbach og Frankfurt har krydset klinger i de sidste par sæsoner. I sidste sæson endte det første indbyrdes opgør med 3-3 i Frankfurt, mens det andet endte 4-0 til Gladbach.


Expected Goals: Mönchengladbach vs. Eintracht Frankfurt de seneste tre kampe:

MönchengladbachResultatxGEintracht FrankfurtResultatxG
 Leipzig – Borussia M’gladbach(4-1)3,85 – 2,48Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen(5-2)1,05 – 1,63 
Borussia M’gladbach – Freiburg(0-6)1,00 – 2,19Fenerbahçe – Eintracht Frankfurt(1-1)0,60 – 1,70 
Köln – Borussia M’gladbach(4-1)1,77 – 1,52 Hoffenheim – Eintracht Frankfurt(3-2)1,12 – 1,91  
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt?

Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt spilles onsdag den 15. december klokken 18:30.

Hvor spilles Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt?

Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt spilles på Borussia Park.

Skriv et svar