18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mainz 05 – Dortmund: Odds og optakt den 6. marts 2022

Kan Bo Svensson og Mainz hamle op med Dortmund søndag eftermiddag? (Foto: Bildbyrån)
Kan Bo Svensson og Mainz hamle op med Dortmund søndag eftermiddag? (Foto: Bildbyrån)

Mainz har 6 point op til de europæiske pladser i Bundesligaen, mens Dortmund har 8 point op til førerholdet fra Bayern München. Vi har derfor at gøre med to mandskaber, som skal bruge 3 point, hvis de fortsat vil holde snor i drømmene. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Mainz 05 – Dortmund. Der er kampstart søndag den 6. marts 2022 kl. 15:30. Se kampen TV3 MAX eller Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Mainz 05 – Dortmund: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Mewa Arena, Mainz
Vejret:  5° og let vind


Optakt til Mainz 05 – Dortmund: Dommer, stadion og vejr: Skader, karantæner og startopstillinger

Både Mainz og Dortmund bør gå benhårdt efter sejren søndag eftermiddag, for de to klubber har 6 og 8 point op til henholdsvis europæiske pladser og 1.pladsen. Fælles for de to klubber er, at stabiliteten i resultaterne ikke er til stede for tiden.

Hjemmeholdet kommer fra et frisk nederlag til Union Berlin, som er en af konkurrenterne til de pladser, som giver europæisk deltagelse til næste sæson. Til gengæld kan Bo Svensson og co. glæde sig over, at det er det blevet til sejr i de fem seneste hjemmekampe i Bundesligaen. Faktisk har kun Bayern München og Dortmund hentet flere point på eget græs i denne sæson, så Mainz må være fortrøstningsfulde forud for mødet med et formsvagt Dortmund-mandskab. Til gengæld er der ugler i mosen i forhold til fravær, for torsdag meldte Mainz ud, at de har 19 coronasmittede i og omkring holdet. Det vides ikke hvem og hvor mange af de 19, som er spillere. Men det er helt sikkert værd at holde øje med startopstillingerne her.

Dortmund har ellers haft en del muligheder for at lukke hullet til Bayern München i løbet af sæsonen, men det er som om de ikke rigtig har hvad der skal til, og især ikke uden målmonstret, Erling Haaland. Nordmanden er formentlig heller ikke med denne gang, og det forringer altså gæsternes chancer markant. Udover Haaland så er Rose uden op til otte spillere, så arbejdsbetingelserne er heller ikke gode for den hårdt pressede tyske træner. Dortmund krydsede skuffende mod Augsburg i sidste weekend, og er også lige blevet sendt ud af Europa League af Rangers, men indimellem de kampe har de altså slået Gladbach med 6-0 og Union Berlin med 3-0. Man ved ikke rigtig hvor man har den tyske storklub for tiden.

Mainz 05:

 • Jeremiah St. Juste (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Dominik Kohr (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Alexander Hack (Forsvar, Fast) – Karantæne

Dortmund:

 • Manuel Akanji (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Dan-Axel Zagadou (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Marcel Schmelzer (Back, Reserve) – Skadet
 • Thomas Meunier (Back, Fast) – Skadet
 • Youssoufa Moukoko (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Giovanni Reyna (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Erling Haaland (Angreb, Fast) – Skadet

Mainz 05 forventet startopstilling: Zentner; Tauer, Bell, Niakhate; Widmer, Barreiro, Stach, Martin; Lee; Onisiwo, Burkardt

Dortmund forventet startopstilling: Kobel; Can, Hummels, Pongracic; Hazard, Dahoud, Bellingham, Guerreiro; Brandt, Malen, Reus


Odds på Mainz 05 – Dortmund

Oddsene indikerer at bookmakerne tror mest på Dortmund.


Odds-forslag: Bedre er Dortmund heller ikke for tiden

Det første Bo Svensson sørgede for i Mainz var at få styr på defensiven. Og det gik meget godt – særligt det første halve år. Efterfølgende er Mainz begyndt at spille lidt mere løsrevet og mere frie, hvilket også har medført at de har lukket flere mål ind end de gjorde i starten af Bo Svenssons karriere som Bundesliga-træner. Der lurer lidt corona-uvished over dette opgør, da det ikke er meldt ud hvor mange og hvilke Mainz-spillere, som er ukampdygtige, men hvis vi går ud fra at de ikke er alt for hårdt ramt, så bør der være udmærkede muligheder mod Dortmund, som har mange spillere på tribunen til dette opgør, og som i øvrigt ikke er i særlig stabil form.

Mainz er heller ikke voldsomt stabile, men det kan ikke ignoreres, at de faktisk har vundet de fem seneste kampe på eget græs. Derfor virker den klare favoritværdighed til Dortmund også lidt voldsom i min optik. Mainz har kun tabt en hjemmekamp ud af tolv hjemmekampe i sæsonen, mens Dortmund kun har vundet seks ud af tolv udekampe. Der bør være udmærkede muligheder for at Svensson og co. får point med fra dette opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,24
Mainz eller uafgjort
Gå til marathonbet *


Mainz 05 – Dortmund: Statistik, topscorer og H2H

 • Mainz er nummer 9 i Bundesligaen med 34 point. Statistikken er på 10-4-10 og målscoren siger 35:29.

 • Dortmund er nummer 2 med 50 point, en statistik på 16-2-6 og målscoren 64:37.

 • Topscorer for Mainz i sæsonen er den unge tysker Jonathan Burkardt med syv mål.

 • Erling Haaland topper selvfølgelig listen hos Dortmund. Det norske målmonster står noteret for seksten kasser i denne sæson.

 • Dortmund vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 3-1, blandt andet på mål af Haaland. Klarer de den uden ham?


Expected Goals: Mainz 05 vs. Dortmund – de seneste tre kampe

Mainz 05ResultatxGDortmundResultatxG
Union Berlin – Mainz 05(3-1) 1,23 -1,04Augsburg – Dortmund(1-1) 0,96 – 0,79
Mainz 05 – Bayer Leverkusen(3-2) 1,16 – 1,11Rangers – Dortmund(2-2) 2,13 – 2,49
Freiburg – Mainz 05(1-1) 2,07 – 2,47Dortmund – Borussia M’gladbach(6-0)  3,38 – 1,15
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Mainz 05 – Dortmund?

Mainz 05 – Dortmund spilles søndag den 6. marts 2022 klokken 15:30.

Hvor spilles Mainz 05 – Dortmund?

Mainz 05 – Dortmund spilles på Mewa Arena i Mainz

1 kommentar

 1. Den er helt gal med coronaen i Mainz, så kampen er udsat.

Skriv et svar