18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Mainz 05 – Augsburg: Odds og optakt den 22. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Bo Svensson og Mainz 05 har tabt tre Bundesligakampe i streg, men fredag aften er der fine muligheder for at komme tilbage på sejrssporet når de hjemme tager imod Augsburg. Gæsterne huserer i bunden af rækken, og har endnu ikke vundet en udekamp i denne sæson, så Bo Svensson regner nok med 3 point til kontoen her. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Mainz 05 – Augsburg. Der er kampstart fredag d. 22. oktober 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller Viaplay. 

GÅ TIL


Mainz 05 – Augsburg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: MEWA Arena, Mainz
Vejret: 9° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 19:33.

Optakt til Mainz 05 – Augsburg: Skader, karantæner og startopstillinger

Bo Svensson udrettede mirakler med Mainz i sidste sæson. Den danske træner overtog et uhjælpeligt bundhold og sikrede dem en flot 12.plads. Det var en kæmpe bedrift, som danskeren nu skal prøve at bygge videre på i hans første fulde sæson for klubben. Gæsterne startede virkelig godt i denne sæson, hvor de første fire kampe bød på tre sejre. Siden er det dog gået i stå for danskerens mandskab, som er uden sejr i de seneste fire kampe, hvoraf de tre seneste alle er blevet tabt. Modstanden har da også været hård med to udekampe mod topholdene Leverkusen og Dortmund, og en hjemmekamp mod Union Berlin, som endte i den pæne del af tabellen i fjor. Isoleret set er det ikke særlig bekymrende nederlag for Mainz, som ikke umiddelbart hører til i den øverste del af Bundesligaen. Svensson og co. kan fortsat være stolte af deres defensiv, som har været den næstbedste i ligaen efter otte spillerunder.

Augsburg huserer pt. i den tunge del af ligaen, hvor de indtager 16.pladsen. Kvaliteten i truppen burde være til mere end den nuværende placering, men der er ikke umiddelbart tegn på, at gæsterne skulle tage et spring op i tabellen. Det er kun blevet til en sejr i sæsonens første otte kampe. I sidste weekend var der ellers udmærkede muligheder for at hente 3 point til kontoen, men selv i hjemmekampen mod et af ligaens svageste mandskaber, Bielefeld, blev det ikke til fuldt udbytte. Til dette opgør er gæsterne uden topscorer Niederlechner, som har scoret to af holdets fire sæsonmål.

Mainz 05:

  • Adam Szalai (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jeremiah St. Juste (Forsvar, Fast) – Skadet

Augsburg:

  • Florian Niederlechner (Angreb, Fast) – Skadet
  • Felix Uduokhai (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Mainz 05 forventet startopstilling: Zentner; Widmer, Bell, Niakhate; Tauer, Barreiro, Kohr, Lucoqui; Boetius, Ingvartsen; Burkardt

Augsburg forventet startopstilling: Gikiewicz; Gumny, Gouweleeuw, Oxford; Caligiuri, Maier, Strobl, Vargas, Pedersen; Hahn, Zeqiri


Odds på Mainz 05 – Augsburg

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til værterne. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Tamme Augsburg må tage tomhændede hjem

Efter et kampprogram med en del svære kampe på det sidste, så går Bo Svensson og Mainz 05 igen ind til en Bundesliga-kamp som favoritter. En helt fortjent favoritværdighed, når man ser på hvilket niveau og hvilke resultater Mainz og Augsburg har lagt for dagen i denne sæson.

Det er samtidig mødet mellem den næstbedste defensiv i ligaen og den dårligste offensiv. Gæsterne har kun scoret fire mål i de første otte kampe, og halvdel af de mål sidder på tribunen i form af Niederlechner. Mainz har blot lavet otte mål på otte kampe, så der tegner sig ikke et billede af en decideret målfest fredag aften.

Augsburg er inde i en sløj stime på udebane, hvor det ikke er blevet til sejr på de seneste ti udebaneture. Hele otte af de ti kampe er blevet tabt, og i denne sæson er de kun kommet på måltavlen i en af fire udekampe. Her er de oppe mod Mainz 05, som til gengæld kun har lukket mål ind i en af deres fire hjemmekampe. Det ser svært ud for gæsterne mod Svenssons betondefensiv. Anbefalingen lyder på en målfattig hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,32
Mainz 05 vinder og under 3.5 mål i kampen
Gå til Unibet *


Mainz 05 – Augsburg: Statistik, topscorer og H2H

  • Mainz 05 er på 11.pladsen i Bundesligaen med 10 point, en statistik på 3-1-4 og målscoren 8:8.

  • Augsburg finder vi på 16.pladsen med en statistik på 1-3-4 og målscoren 4:14.

  • Hos Mainz deler danske Ingvartsen topscorerværdigheden med Jonathan Burkart. De har hver lavet to mål.

  • Florian Niederlechner er topscorer for Augsburg med to mål, som udgør 50% af alle Augsburg ligamål i sæsonen.

  • I sidste sæson vandt Augsburg begge indbyrdes opgør mod Mainz. 1-0 ude og 3-1 hjemme.


Expected Goals: Mainz 05 vs. Augsburg de seneste tre kampe:

Mainz 05ResultatxGAugsburgResultatxG
Dortmund – Mainz 05(3-1)2,23 – 0,63Augsburg – Arminia Bielefeld(1-1)0,85 – 0,33 
Mainz 05 – Union Berlin(1-2)1,07 – 1,48 Dortmund – Augsburg(2-1)3,36 – 0,98
Bayer Leverkusen – Mainz 05(1-0)1,18 – 1,81 Freiburg – Augsburg(3-0)3,61 – 0,23 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar