18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bundesliga live stream

Se kampe fra Bundesligaen via live streaming hos bet365*, hvor du også kan spille på kampene fra Tyskland. Læs med her og find ud af, hvordan du opretter en konto hos bet365* og derved får adgang til stream af, og spil på, samtlige kampe fra Bundesligaen – og en hel masse anden sport. Vi guider dig til lovlig, abonnementsfri live streaming af Bundesligaen.

Se Bundesligaen via live streaming

Først og fremmest skal du oprette en spillekonto hos bet365* for at få mulighed for at live streame, og oddse på, kampene fra den bedste tyske fodboldrække. Følg vores guide herunder.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din kamp fra Bundesligaen

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Bundesligaen – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Bundesliga via stream

Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Bundesligaen hos bet365 – KLIK HER!*

Hvor kan jeg se Bundesliga?

I skrivende stund kan du se alle ni kampe i hver eneste Bundesliga-runde hos bookmakeren bet365*. Du skal have en konto, som du er logget ind på – og så skal du sørge for at have penge stående på saldoen (eller have sat et væddemål inden for de seneste 24 timer). Opfylder du dette, er der fri adgang til live streaming af alverdens sportsbegivenheder hver eneste dag, inklusive Bundesligaen.

Se Bundesliga i Danmark

Flere af Bundesliga-kampene bliver vist på danske tv-kanaler. Gider du ikke at betale for en dyr TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Bundesligaen direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.


Bundesligaens historie

Den bedste tyske fodboldrække blev oprettet i 1903, hvor VFB Leipzig vandt trofæet. Siden da har 28 andre klubber prøvet at vinde turneringen. Bayern München er klart det mest succesrige hold samlet set, blandt andet på baggrund af deres 25 vundne mesterskaber. I de senere år har Bayern München også været altdominerende i ikke blot Tyskland men også i europæisk sammenhæng. Hold som Dortmund, Wolfsburg og Leverkusen er dog begyndt at presse mastodonten i højere og højere grad i de seneste sæsoner. Tysk fodbold har samlet set fået en opblomstring i de seneste år, hvor både Leverkusen og Dortmund har skabt opsigtsvækkende resultater og selvfølgelig Bayern München der har vundet Champions League.


Spilletider og kamptidspunkter i Bundesligaen

Som regel spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er jævnt fordelt om lørdagen og søndagen. I weekenderne er kamptidspunkterne ikke senere end 17:30.

Live stream og spil på Bundesligaen hos bet365 – KLIK HER!*


Andre fodboldligaer med live stream

Opretter du en konto hos bet365*, kan du som tidligere nævnt både spille på og se fodboldkampe fra en lang række andre ligaer såvel som en masse andre sportsgrene end blot Bundesliga-fodbold:

La Liga
Spil på og følg de forsvarende spanske mestre, Real Madrid, når de duellerer mod Xavis FC Barcelona i kampen om det spanske mesterskab skal udkæmpes. Særlig interessant er det altid, når Real Madrid og FC Barcelona mødes i det berømte og berygtede opgør ”El Clasico”.

Ligue 1
Placer væddemål på fransk fodbold, og følg hovedstadsklubben Paris Saint-Germain med blandt Neymar, Kylian Mbappe og Lionel Messi på holdet spille i den bedste franske fodboldrække. Glem ikke udfordrerne fra AS Monaco, Olympique Lyon og Olympique Marseille i deres kamp om topplaceringerne og muligvis mesterskabet.

Serie A
Se og spil med på diverse kampe fra den bedste italienske fodboldrække, hvor flere hold ofte blander sig i mesterskabskampen.

Du kan komme til at spille på og live streame fodbold fra alle de ovennævnte ligaer samt en række flere med en konto hos bet365*, der også har flere andre sportsgrene som eksempelvis tennis, håndbold og basketball, du kan spille på og live streame. Alt du skal gøre er at oprette en konto hos bet365*.