18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til Relegationskampene i 1. og 2. Bundesliga d. 23. – 24. maj 2022

HSV tog første stik på vej mod en tilbagevending til Bundesligaen efter 1-0 på udebane. Kan de gøre arbejdet færdigt, eller leverer Magath og Hertha et comeback midt i krisen? Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, ser nærmere på den meget imødesete returkampkamp og spår også udfaldet af Dynamo Dresden mod Kaiserslautern, der kæmper om en plads i 2. Bundesliga.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!

Hamburger SV – Hertha BSC X (0-0)

Det var ikke den mest sindsoprivende kamp, vi var vidne til torsdag aften, men det lever de nok bedst med hos HSV, der tog første stik med en 1-0-sejr. Målet blev sat ind af Ludovit Reis, på hvad der vel var tiltænkt som et indlæg, men som overraskede en debuterende Oliver Christensen i målet. Danskeren havde fået chancen, da Lotka var dømt ude med en skade, som han pådrog sig i sidste spillerunde mod Dortmund. En skade der ifølge kicker gør, at han også glipper kampen her, hvorfor Oliver Christensen kan se frem til mere spilletid.

Den danske målmand gjorde det ganske hæderligt i kampen, men det er en svækkelse af holdet, at Lotka ikke bliver klar. Magath ville ikke kalde det for en decideret fejl af Oliver Christensen ved scoringen, men danskeren var efterfølgende selv inde på, at han måske stod forkert placeret.

Mens Lotka meldes ude, kan de omvendt glæde sig over, at Ascacibar igen er med efter udstået karantæne. Hans arbejdsraseri var savnet på midten af banen, hvor Hertha virkede underligt tandløse for et hold i en Relegationskamp for ikke at rykke ned i 2. Bundesliga. I den første kamp valgte Magath lidt overraskende ikke at benytte Kevin-Prince Boateng, som han ellers har udråbt som leder fra første dag i klubben, så måske han kommer tilbage på holdet her, når Hertha skal vise mere gejst.

HSV fik altså et glimrende udgangspunkt, men heller ikke bedre, end at de ganske givet kan huske, hvordan det gik Holstein Kiel i sidste sæson, da de vandt 1-0 ude mod Köln i den første Relegationskamp for blot at tabe 5-1 hjemme. De kan dog finde trøst i, at de i fem Relegationskampe endnu aldrig har tabt, og at de aldrig har lukket flere end et enkelt mål ind i en kamp.

Jeg forventer, at HSV kommer ind med en lignede indstilling og med samme hold og forsøger at sætte sig på spillet, som de også gjorde det i Berlin. Foran et fyldt Volksparkstadion, så formår de at holde stand, selvom det godt kan blive hektisk i slutfasen, når nerverne for alvor sætter ind.

Hertha må foruden Lotka også se bort fra Selke, mens Jovetic måske er klar til mere end de 45 minutter, han fik i det første opgør. 

Lisbergs bud: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Dynamo Dresden – Kaiserslautern 1 (1-0)

Det var heller ikke den store kamp, vi var vidne til i Relegationsdysten om en plads i 2. Bundesliga. 0-0 endte det på Betzenberg i den første kamp, og dermed er alt åbent til returen tirsdag, hvor Dynamo Dresden har fordel af hjemmebanen. Et eller andet sted var uafgjort måske meget sandsynligt mellem to hold, der ikke for alvor har kunne vinde kampe på det seneste. Dresden endda ikke siden december måned. Med 0,05 i XG i det opgør var de heller ikke ligefrem tæt på at bryde den statistik, og skulle der have været en vinder, skulle det have været Kaiserslautern. 

Men kommer die Roten Teufel til at betale prisen for ikke at afgøre tingene på hjemmebane? Jeg frygter det lidt på deres vegne. Dynamo Dresden virkede mest afklaret med resultatet fredag, og de får en voldsom opbakning hjemme til returen, der finder sted tirsdag.

Styrkeforholdet mellem de to er meget lig, og derfor kan hjemmebanefordelen sagtens vise sig udslagsgivende. Det var i hvert fald tydeligt, hvordan kulissen på Betzenberg bar Kaiserslautern-spillerne frem i begyndelsen af kampen, hvilket også var der, hvor de skabte de største chancer.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv et svar