18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til Mainz – Dortmund i Bundesligaen d. 16. marts 2022

Onsdag er der igen Bundesliga på programmet, når Mainz og Bo Svensson møder Borussia Dortmund i en udsat kamp. Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, har set nærmere på det opgør.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Mainz – Borussia Dortmund X (1-1)

Kampen blev i første omgang udsat, fordi Mainz havde et større smitteudbrud med 14 spillere ramt af Covid-19. Nu er de i teorien klar igen, men vi ved ikke hvem, der har været smittet, og hvor alvorligt det har været, så det er svært at forudsige alverden om deres startopstilling til denne kamp. Fast ligger det dog, at både Hack og Kohr glipper kampen grundet sportslig karantæne.

Hos Dortmund ligner det et genvalg til den lettere aparte backkæde, der hed Passlack, Can, Pongracic og Schulz, og som trods visse udfordringer holdt Bielefeld fra fadet, da Dortmund vandt 1-0 søndag aften. Guerreiro og Hummels kan, præcis som Reus, i princippet være tilbage igen efter sygdom, men det er endnu usikkert. Mere sandsynligt er det dog, at Haaland starter inde, efter han kom ind i anden halvleg søndag.

Det er en svær kamp at spå om, da der er en masse ubekendte faktorer. Dortmund har haft en uforlignelig evne til at hente sejre i kampe, hvor de ikke har spillet godt, senest mod Bielefeld, men det må stoppe på et tidspunkt, og det kunne godt ske mod Mainz. Der er pæne odds på en pointdeling, taget i betragtning af, at Dortmund kun har vundet seks af sine 12 udekampe i sæsonen.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,05 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også Søren Sorgenfris optakt til midtugen i Premier League

Skriv et svar