18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 9. runde i Bundesligaen d. 27. – 29. oktober 2023

Kan Bayern igen, igen sætte en oprykker på plads? Hvordan går det Jess Thorup og Bo Svensson for Augsburg og Mainz? Og er Frankfurt kommet så meget i gang rent offensivt, at de kan besejre Dortmund søndag eftermiddag? Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med sin gennemgang af niende spillerunde i Bundesligaen.

IMAGO / Noah Wedel

VfL Bochum – Mainz 2 (0-2)

Fredag d. 27. oktober kl. 20:30

Præstationen var isoleret set god for Mainz og Bo Svensson mod Bayern i sidste weekend, men resultatet var det samme, som det alt for ofte har været i denne sæson. Et nederlag. Dermed er Mainz fortsat sidst i ligaen med to point op til nærmeste hold, der netop er fredagens modstander fra Bochum, hvilket vist meget fint skitserer, hvad der er der er i vente i rundens første kamp.

To hold, der er presset til point, men hvor Mainz utvivlsomt har kniven mest for struben, og hvor manglende marginaler og personlige fejl ikke længere må være et tema for die nullfünfer.

Den gode nyhed forud for dette skæbneopgør er, at Onisiwo efter et indhop mod Bayern muligvis kan spille fra start og hjælpe en lidt tam offensiv.

Bochum har helt fremme også fået gang i Paiencia, der scorde et flot mål senest, men kan Mainz få ham lukket ned, så er de et bedre hold end Ruhr-klubben.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Bayern München – Darmstadt 1 (4-0)

Lørdag d. 28. oktober kl. 15:30

Thomas Müller blev i sidste runde den spiller med flest sejre i Bundesligaens historie, og lørdag kan Bayern sætte en ny rekord, hvis de scorer mod Darmstadt. For det vil i givet fald være 62. hjemmekamp i træk, at de scorer, og det er en tangering af den rekord, der indtil nu tilhører…Bayern.

Selvom tabellen som bekendt aldrig lyver, så fastholder jeg, at Darmstadt trods en 12. plads er det dårligste hold i ligaen, eller at de om ikke andet har det laveste topniveau. Vi taler en af ligaens største sensationer nogensinde, skulle de få noget med fra kampen i München mod Bayern, der siden 2012/13 sæsonen har vundet 43 gange i 48 kampe mod oprykkere, og som i de fire seneste kampe mod oprykkere har scoret minimum fire mål.

De har en pokalkamp i midtugen, hvor de kan spare spillere, så jeg regner med at se alle stjerner fra start, i det der også bør blive en overbevisende sejr.

Lisbergs bud: Bayern -3,5 (AH) til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Gladbach – Heidenheim X (2-2)

Lørdag d. 28. oktober kl. 15:30

Heidenheim kommer på bagkant af lidt af en freak kamp, hvor de førte 2-0 hjemme mod Augsburg, men endte med at tabte 5-2, og jeg har efterhånden gentaget et par gange, at de er en fryd at følge offensivt, men at de er enormt sårbare defensivt.

De kan dog lave mål alle steder, således også på udebane i Dortmund, hvor de ved den lejlighed selv kom tilbage fra nede 0-2, så de kan snildt få prikket en enkelt eller to ind her mod et Gladbach-mandskab, der leverede endnu en skuffende præstation ved at tabe Rhein-derbyet til Köln med 3-1. Die Fohlens held er, at Bundesligaens bund er ekstra svag i år, for ellers kunne de sagtens havne i nedrykningsfare.

Til denne kamp er de uden en karantæneramt Koné, Cvancara er ude med sygdom, og Itakura er tvivlsom, så jeg synes ikke, at Heidenheim er uden chance her. Så længe de bare ikke kommer foran 2-0…

Lisbergs bud: X2 til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Werder Bremen – Union Berlin 2 (1-2)

Lørdag d. 28. oktober kl. 15:30

Et nederlag mod Napoli i midtugens Champions League-kamp forlængede den dårlige stime, så bundlinjen nu lyder på ni nederlag i træk. Det er ret voldsomt, det der foregår i Union, og nu har der også sneget sig noget af den fnidder ind i truppen, som de ellers har været forskånet for i flere år. For i nederlaget mod Napoli blev Fofana udskiftet, og her havde han ikke lyst til at give hånd til Urs Fischer, så nu har han i stedet fået en uges karantæne af klubben.

Hos Werder er de også ramt af afbud, da trioen Stark, Pavlenka og muligvis også Pieper, der alle sad ude i den seneste kamp mod Dortmund, igen ser ud til at glippe dette opgør. Werder var ekstremt tamme offensivt i Dortmund, og de kan snildt risikere at ryge under stregen denne weekend. For jeg har Union som favorit trods pauver form og interne uroligheder.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,63 – SPIL HER >>*

Augsburg – Wolfsburg 2 (1-2)

Lørdag d. 28. oktober kl. 15:30

Jess Thorup kunne ikke have bedt om meget mere, da hans hold vendte 0-2 til 5-2 mod Heidenheim i den seneste runde, og dermed sørgede danskeren i sin debut for Augsburgs første udebanesejr i over et år. I øvrigt takket være et mål fra Mads Pedersen, der var tilbage i startopstillingen, efter Thorup gik over til en firebackkæde.

Det var en flot præstation, og jeg skal ikke være party pooper, men en del af forklaringen på den flydende offensiv var også Heidenheims måde at forsvare på. Eller mangel på samme. Nu venter der en tæt på diametral modsætning. Wolfsburg tabte godt nok hjemme mod Leverkusen senest, men det er de hverken de første eller sidste til i denne sæson, og de er anderledes svære at nedbryde, end Heidenheim var det. 

Dette bliver for mig det første vidnesbyrd om, hvor meget vi skal lægge i Thorups ord om at ville sætte et offensivt aftryk på sit hold. Jeg tror desværre for ham, at han kommer til kort mod trænerkollega Kovac. Wolfsburgs chancer for sejr forbedres i øvrigt, skulle Casteels nå at blive klar, hvilket det dog ikke tyder på.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,33 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

VfB Stuttgart – TSG Hoffenheim X (2-2)

Lørdag d. 28. oktober kl. 15:30

Sebastian Hoeneß og Pellegrino Matarazzo var ikke store succeser i henholdsvis Hoffenheim og Stuttgart, men siden de har ”byttet” job, er det gået væsentligt bedre, og de to hold der først reddede livet til allersidst i den forgangne sæson spiller nu med i toppen af tabellen. Stuttgart på en aktuel andenplads takket være Serhou Guirassy, der mod Union Berlin scorede sit 14. sæsonmål i otte kampe, men som desværre også kom så galt af sted, at han blev skadet og er ude den næste måneds tid.

Så hvad kan Stuttgart uden Europas mest målfarlige spiller? Det får vi første svar på lørdag, når Hoffenheim kommer på besøg. Gæsterne svinger gevaldigt i deres udtryk, men Guirassys skade gør mig ængstelig på die Schwabens vegne, i hvad der mest af alt ligner et rigtigt underholdende opgør.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,95 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – FC Köln 1 (3-0)

Lørdag d. 28. oktober kl. 18:30

Det har været en god uge for Leipzig og Yussuf Poulsen. Danskeren har forlænget kontrakten frem til 2026, og han beviste først mod Darmstadt og siden mod Røde Stjerne, at der er en grund til, at han i øjeblikket holder Sesko og Werner på bænken. Mod Røde Stjerne kom Olmo i øvrigt også på tavlen, og han er muligvis klar til en større rolle allerede nu mod Köln lørdag aften.

Köln fik oprejsning med en 3-1-sejr i derbyet, men jeg tror nu ikke på, det ligefrem var et vendepunkt for Baumgart og co., der stadig kommer til at kæmpe med det i denne sæson. Hübers og Waldschmidt er tvivlsomme hos gæsterne, da de døjer med lidt småskavanker, men selv hvis de bliver klar, så kan jeg ikke se andet udfald end en hjemmesejr.

Lisbergs bud: RB Leizpig -1,5 (AH) til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund 2 (1-2)

Søndag d. 29. oktober kl. 15:30

Var det kampen, hvor Frankfurt endelig fandt fodfæste? Indsatsen mod Hoffenheim i weekenden var i hvert fald noget af det bedste rent offensivt, som vi har set fra Frankfurts side i denne sæson, og en spiller som Omar Marmoush virker til at falde bedre og bedre ind i kombinationerne. Torsdag var de så i aktion i Conference League mod finske HJK, og her blev det til en 6-0-sejr, hvilket blot bekræftede, at Frankfurt er på rette vej.

Dortmund var også i aktion i midtugen, da de onsdag vandt en flot sejr ude mod Newcastle og meldte sig tilbage i dødens gruppe. De var især gode i første halvleg, mens anden halvleg primært handlede om at forsvare sejren hjem med næb og klør. Terzic’ mandskab er inde i en god periode og spiller bedre fra kamp til kamp, men til dette opgør er de ramt af, at der er store spørgsmålstegn ud for Brandt og Ryerson, ligesom Can også er på vippen. Særligt de to førstnævnte bliver svære at undvære. Jeg har Dortmund som snæver favorit, men hold øje med startopstillingerne for at se seneste nyt om de tvivlsomme spillere.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Freiburg 1 (3-0)

Søndag d. 29. oktober kl. 17:30

To hold, der begge var i aktion torsdag, og to hold, der begge vandt. Freiburg i Serbien takket være et hattrick af Vincenzo Grifo, mens Leverkusen ikke havde de mindste problemer med at smadre Qarabag med 5-1. Dermed fortsætter de Werkself bare deres flotte form, der i sidste runde gav dem en sejr mod Wolfsburg på en dag, hvor de ellers ikke storspillede.

Men mindre kan også gøre det for tiden for et af Europas mest seværdige hold, som bør tilbageerobre den førsteplads, de ganske givet mister lørdag, når Freiburg kommer på besøg. Streichs hold har leveret flot på udebane i Europa League, men de har ikke ramt samme niveau i ligaen, og en rejse til Ungarn gavner dem heller ikke just.

Lisbergs bud: Leverkusen -1,5 (AH) til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar