18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 8. runde i Bundesligaen d. 30. september – 2. oktober 2022

Topkamp er afløst af Kriseknaller, når Bayern München, der er uden sejr i fire kampe, sparker runden i gang fredag mod Bayer Leverkusen. Derudover skal Dortmund en tur til Köln, og så er der danskerduel mellem Rønnow og Lindstrøm, når topholdet Union Berlin gæster Eintracht Frankfurt. Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, giver sit bud på samtlige kampe i 8. spillerunde af Bundesligaen.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Bayern München – Bayer Leverkusen 1 (3-1)

Lige siden de fra Bayerns side gav udtryk for, at træningen var hårdere end nogle Bundesligakampe, har hovmod stået for fald. I hvert fald er de nu uden sejr i hele fire kampe i træk, og inden denne runde er de placeret på en femteplads i ligaen.

Det der i begyndelsen af sæsonen lignede en sprudlende offensiv, dernvar mere fleksibel uden en decideret nier, oplever nu store problemer.

Problemer har de også i Leverkusen, og de er faktisk endnu større. Godt nok er de nu ubesejret i tre kampe i træk, men de er helt nede på en 15. plads med otte point op til CL-pladserne. De har før voldt Bayern problemer, og også i München, men det er omvendt også blevet til nogle store snittere.

Defensivt ser Seoanes mandskab sårbare ud, så selv et Bayern-hold der kæmper med det offensive slutprodukt, og som til opgøret her er uden Hernandez henter tre point.

Lisbergs bud: Bayern vinder begge halvlege til odds 2,60 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – VfL Bochum 1 (3-0)

Marco Roses fine debut med en sejr mod Dortmund er blegnet lidt i de seneste par kampe. Først med et forventet nederlag mod Real Madrid, hvor de faktisk spillede fint med, og så med 3-0 mod Gladbach. Die Roten Bullen er derfor fortsat placeret i den nederste halvdel af tabellen. Problemerne for Rose har indledningsvist været lidt de samme, som forgænger Tedesco oplevede. Kunsten at styre en kamp.

Om det var trænerskiftet, skal være usagt, men Bochum fik om ikke andet sit første point i sæsonen, da de i seneste runde spillede uafgjort mod Köln, i hvad er var deres bedste indsats i sæsonen hidtil. Nu er Thomas Letsch så blevet ansat som permanent løsning, hvor han skal forsøge at levere et mindre mirakel og holde Bochum oppe.

Med Leipzig problemer mod de mindre hold, og Bochums måske nyvundne selvtillid, kunne man fristes til at prøve en overraskelse, men der er klasseforskel på de to trupper, og det skal også komme til udtryk her. Særligt fordi Bochum er uden spillere som Asano, Stafylidis og Heintz.

Lisbergs bud: Leipzig vinder med to eller flere til odds 2,00 – SPIL HER >>*


SC Freiburg – Mainz X (1-1)

Det har været lidt op og ned for Mainz indtil videre i denne sæson. I seneste runde skulle der således en sen, sen scoring fra Caci til, før det lykkedes at hente det ene point hjemme mod Hertha.

Så har Freiburg været anderledes stabile. De har endda formået at levere i Europa samtidigt, og de ligner efter syv runder et hold, der sagtens kan blande sig i kampen om top 4. Foran egne fans har de faktisk blot hentet fire point i tre kampe, men de omvendt er bedste udehold i ligaen. Lige foran Mainz i øvrigt. Med den statistik kunne man jo være fristet af at forsøge sig med en sejr eller om ikke andet point til gæsterne. Og når vi samtidig holder os for øje, at Freiburg blot har vundet en enkelt af de seneste ni indbyrdes opgør mellem de to, så bliver spillet for alvor attraktivt. 

Hack er ude for Mainz med karantæne, mens Stach igen forventes at være klar efter sin skade.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*


FC Köln – Borussia Dortmund 2 (0-1)

For Salih Özcan og Anthony Modeste er der tale om et gensyn, når de vender tilbage til deres tidligere klub lørdag eftermiddag. I hvert fald hvis de spiller. Özcan har døjet med en mindre skade, mens Modeste måske snart ryger på bænken på grund af Moukoko, der scorede sejrsmålet mod Schalke i sidste runde og generelt virker mere velspillende. Den unge angriber kom dog galt af sted med et vrid i nakken i landskampspausen, så han er tvivlsom til opgøret her. I hvert fald som starter.

Dortmund har fortsat til gode at levere en hel god kamp denne sæson, og det er som oftest ikke i Köln, at de får det til at fungere, hvor de seneste to kampe er endt med en pointdeling. Det plejer at være mere hårdt spil end køn fodbold, når de mødes i Karnevalsbyen, og det tror jeg ikke ændrer sig lørdag. Men Dortmunds forbedrede defensiv samt lidt ekstra hvile til Malen og Adeyemi kan godt give dem en snæver sejr.

Også selvom det nok igen er Meyer, der vogter buret i stedet for en skadet Kobel, ligesom Marcos Reus ligeledes er ukampdygtig.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Eintracht Frankfurt – Union Berlin X (1-1)

Der er danskeropgør på menuen, når Jesper Lindstrøm skal forsøge at passere topholdets målmand, Frederik Rønnow. Union er nu eneste ubesejrede hold i ligaen, og selvom de næppe indrømmer det, så drømmes der søde drømme i den rød/hvide del af Berlin.

Lindstrøm spillede kun i anden halvleg af kampen mod Frankrig, da sygdom holdt ham ude i Zagreb, men det var en scoring fra hans side, der gav Frankfurt deres første sejr i Champions League nogensinde, kort tid inden landskampspausen.

Union har vundet fem i sæsonen og vist sig gangbare mod både store og mindre hold, men det ændrer ikke ved, at de er bedst, når de møder hold, der gerne vil frem ad banen. Det vil Frankfurt, trods Glasners ihærdige fokus på defensiven. Så hvis de lykkes med at holde et formentligt offensivt startende Frankfurt-hold stangen de første 20-25 minutter, så ligger der nye point og venter.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – VfB Stuttgart 1 (2-0)

I fire af de seneste seks kampe er det ikke lykkes for Wolfsburg at komme på tavlen. Det er altså ikke videre svært at sætte fingeren på, hvor deres største udfordring ligger. Jonas Wind er som bekendt fortsat ude med en skade, mens Max Kruse er degraderet, hvorfor de må sætte deres lid til, at Nmecha og Waldschmidt snart finder formen. Vigtigst af alt er det dog, at Wimmer meldes klar igen efter sin hjernerystelse, og han forstærker en indtil videre bleg Wolfsburg-offensiv.

Hos Stuttgart scorer de heller ikke alverden, og så er de sammen med Bochum det eneste hold, der endnu ikke har vundet i denne sæson. Det flotte point mod Bayern blev vekslet til 1-3-hjemme mod Frankfurt, og så røg de tilbage under stregen. Her ligger også Wolfsburg, så det er på mange måder to mandskaber, der skal forsøge at give kunstigt åndedræt til deres sæsonstart. 

Stuttgart har brugt pausen på at hente Dan-Axel Zagadou til klubben, og han kan måske bringes i spil allerede lørdag trods manglende form.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,39 – SPIL HER >>*

Werder Bremen – Gladbach 2 (2-3)

Jeg har været en smule skeptisk over for Farke i Gladbach, da jeg synes, deres flotte start var sminket af nogle omstændigheder, der ikke flugtede med selve spillet på banen. Men senest mod Leipzig var de virkelig gode, og der virker til at være en bund hos die Fohlen. Det er der også hos Werners tropper fra Weser, der efter syv runder har fået skrabet flotte ni point sammen, og hvis eneste minus reelt er, at Ducksch endnu ikke har scoret. 

Han skal gerne snart i gang, så ikke alt offensivt hænger på Füllkrug, der traditionelt set har svært ved at holde dampen op gennem 34 kampe. Werder er dette års kamikaze-hold, og det kan sagtens blive underholdende, når de møder Gladbach, der vil forsøge at lukrere på omstillinger.

Hjemmeholdet har Pieper ude med karantæne, mens man hos gæsterne håber på igen at kune råde over både Thuram og Plea.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,58 – SPIL HER >>*

Hertha BSC – TSG Hoffenheim 2 (1-3)

Det er ikke nemt at holde med Hertha. For mens naboerne og den ellers normale lillebror fra Union, topper ligaen, så kæmper de endnu engang i bunden af tabellen. Udtrykket har dog været bedre i begyndelsen af denne sæson, end vi så ofte så det i den forgangne, uden at det på noget tidspunkt har været spektakulært.

Så har der været anderledes ramasjang over Hoffenheim, der ligger på fjerdepladsen med 13 point efter de første syv runder. Blandt andet takket være en fint spillende Robert Skov, der forventes at starte inde, selvom han måtte melde afbud til de netop overståede landskampe grundet en skade.

Hoffenheim har tidligere haft problemer med at slå de lidt mindre hold, men i denne sæson er det blevet til sejre mod Bochum og Augsburg, så jeg forventer også, at de kan tage nye tre point.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*


Schalke – Augsburg X (1-1)

De Kongeblå fra Gelsenkirchen holdt længe stand mod Dortmund, men til sidst måtte de indkassere et fortjent nederlag i Revierderbyet. I Augsburg holdt de også stand, men det var for at forsvare en 1-0-føring mod selveste Bayern München, og da den mission lykkedes over al forventning, så fik de en overraskende sejr. 

De er lidt svære at blive kloge på, Die Fuggerstädter. Sejre mod Werder Bremen, Leverkusen og Bayern, men nederlag mod Hertha, Mainz og Freiburg hjemme. Alle sejre har i øvrigt haft det tilfælles, at Rafal Gikiewicz har været banens med afstand bedste, så det er op til ham igen at gøre forskellen søndag aften. Schalke leverede inden Dortmund-kampen fint mod Bochum, og de er bestemt ikke uden muligheder.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv et svar