18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 8. runde i Bundesligaen d. 15. – 17. oktober 2021

Bundesligaen er tilbage og det med sandt topopgør, når Bayer Leverkusen møder Bayern München i rundens helt store kamp. Nicolai Lisberg redaktør på bulibold.dk, stiller skarpt på ottende runde af den tyske Bundesliga, der også byder på Dortmund – Mainz.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

TSG Hoffenheim – FC Köln X (2-2)

”Steffen Baumgart bliver kansler.” Der er fest og gode dage blandt Kölns fans, der i seneste runde, udover en ny sang, også kunne fejre yderligere tre point, da de besejrede Greuther Fürth med 3-1. Det var langt fra alt, der spillede i den kamp, men det her Köln-hold får point, selv når de ikke spiller godt.
Det er mere, end vi kan sige om Hoffenheim. Den flotte sejr mod Wolfsburg blev vekslet til et 3-1 nederlag mod Stuttgart, i et opgør de burde have fået minimum et point ud af. Udover at de to hold begge har haft Gisdol som træner, så har de det tilfælles, at de gerne vil frem over stepperne, og det skal næsten give en underholdende kamp at indlede denne runde på. Hos Köln er man hårdt ramt af, at Skhiri er blevet skadet og meldes ude i længere tid.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål til odds 1,52 – SPIL HER >>*


Borussia Dortmund – Mainz 1 (2-1)

Findes der en spiller med større betydning for sit hold end Erling Haaland? Dortmund har godt nok hentet to sejre i tre kampe uden den norske skarpretter, men forskellen er himmelråbende stor med eller uden Erling. Derfor er jeg også lidt forsigtig i forhold til denne kamp. Nordmanden har brugt landsholdspausen på at genoptræne, og de seneste meldinger går på, at han når at blive klar, hvilket er mere, end der kan siges om Guerreiro og Reyna, der må pausere

Mainz er kommet lidt ned på jorden igen med to nederlag i de seneste to kampe, men de står godt til Dortmund, der fortsat ikke har holdt buret rent i denne sæson. Omvendt så scorer de mange mål, selv uden Haaland, så det ligner en kamp, hvor begge hold kommer på tavlen. Gæsterne har Kohr i karantæne, mens St. Juste er ude med skade, og det er nok alligevel for store fravær til, at de kan hente point i Dortmund, hvor knap 70.000 tilskuere forventes at være på plads.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,76 – SPIL HER >>*


Eintracht Frankfurt – Hertha BSC 1 (2-0)

Frankfurt havde inden sidste runde endnu ikke vundet i Bundesligaen. Så tog de til München og Allianz-Arena af alle steder, hvor de ikke havde vundet siden år 2000 og hentede en sensationel 2-1-sejr. Der var en hel del, der gik deres vej i det opgør, men tilbage står, at pilen peger opad, og at Oliver Glasner for alvor er ved at sætte sit aftryk på holdet.

Lidt anderledes forholder det sig i Berlin, hvor landskampspausen primært blev brugt på at lave damage kontrol på nogle uenigheder mellem Pal Dardai og Kevin-Prince Boateng under træningen. Efter to sejre mod de to oprykkere fra Bochum og Fürth, har de nu tabt de to seneste kampe, og det virker ikke til, at denne sæson bliver mere rolig end de foregående.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,78 – SPIL HER >>*


Union Berlin – Wolfsburg X (1-1)

Efter fire sejre i de første fire kampe, har Wolfsburg blot hentet et enkelt point i de seneste tre opgør i ligaen, og Folkevognsklubben er kørt ud på et sidespor.  Faktisk er de nu oppe på fem kampe i træk uden sejr, tæller vi de to pointdelinger i Champions League med, så måske var det derfor, de i sidste uge arrangerede træningskamp mod HSV for at tanke selvtillid. Hos hjemmeholdet går det til gengæld fremad igen. En sejr i Conference League og to sejre i Bundesligaen har fået dem tilbage i omdrejninger, og de er faktisk kun et enkelt point efter gæsterne.

Senest formåede de at vende 0-1 til 2-1 mod Mainz, og med tanke på at de blot har tabt en enkelt hjemmekamp i de seneste to sæsoner, kan det undre, at bookmakerne holder Wolfsburg som snævre favoritter. Det ligner et helt lige opgør, hvor jeg dog tror, at hjemmeholdet som minimum henter det ene point. Særligt fordi Wolfsburg har en del fravær. Lacroix er ude med karantæne, og både Mbabu og Bornauw er tvivlsomme til kampen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,30 – SPIL HER >>*


Freiburg – RB Leipzig X (1-1)

Napoli, Milan, Inter, Liverpool, Villarreal og…Freiburg. Christian Streichs tropper er fortsat ubesejret i denne sæson, nu som eneste Bundesliga-hold, og inden pausen føjede de tre point yderligere til kontoen, da de slog Hertha med 2-1 i Berlin. De ligger aktuelt på en fjerdeplads, og selvom de ikke ender der, så er det som om, at vi, læs bookmakerne, konstant undervurderer den lille sydtyske klub. I hvert fald har jeg svært ved at se, at de skulle være så meget dårligere end rivalerne fra Leipzig, som oddsene indikerer.

Gæsterne er så småt ved at komme i gang i ligaen, men de tabte for nyligt hjemme til Club Brügge, og de imponerede heller ikke mod Bochum, hvor der skulle tre mål i de sidste tyve minutter til, før de fik en sejr. Jeg anerkender, at de spiller for spiller har et bedre hold end Freiburg, men lige her og nu er niveauforskellen ikke så udtalt og slet ikke uden Olmo, der sidder over med en skade hos gæsterne.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,00 – SPIL HER >>*


Greuther Fürth – VfL Bochum X (0-0)

Oprykkerduel og også nøglekamp mellem de to nederst placerede hold. Fürth er fortsat uden sejr og har efterladt det dårligste indtryk af de to hold mens Bochum faktisk har spillet bedre, momentvis om ikke andet, end pointtotalen ellers indikerer. Senest havde de nogenlunde styr på Leipzig, indtil de måtte give fortabt i slutfasen.

Jeg synes, det ligner et meget lige opgør mellem to hold, hvor jeg ikke tror, de skal risikere det store, og dermed ligner det altså også et målfattigt opgør. Bauer er tvivlsom hos hjemmeholdet.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,08 – SPIL HER >>*


Gladbach – VfB Stuttgart 1 (3-1)

Det er lige før, jeg vil påstå, at vi her finder rundens største favorit. For Gladbach er for alvor kommet i gang under Hütter med to sejre i træk mod Wolfsburg og Dortmund. Die Fohlen er blot placeret på en 10. plads inden denne runde, men de har også med afstand haft det sværeste startprogram med kampe mod fem af holdene fra sidste års top 6.

Nu skal de så dyste mod Stuttgart, der er svære at blive kloge på. Inden landskampspausen vandt de godt nok med 3-1 mod Hoffenheim, men i det opgør havde de også tæt på samtlige marginaler på sin side, for de var næstbedst i store dele af det opgør. Gladbach har i denne sæson næsten haft det sværest rent spillemæssigt mod de mindre hold, og det er måske det, der taler lidt i mod dette spil, men ellers ser jeg dem som relativt store favoritter på hjemmebane mod et Stuttgart-mandskab, der stadig døjer med skader og coronavirus.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,53 – SPIL HER >>*


Bayer Leverkusen – Bayern München X (2-2)

Rundens helt store kamp må vi vente til søndag på, men det bliver næsten også med garanti ventetiden værd. For det er nummer 1 og 2 i ligaen og de to klart mest seværdige hold, der duellerer om titlen som Spitzenreiter. Der kom lidt grus i et ellers velsmurt maskineri i seneste runde, da Bayern højst overraskende tabte mod Frankfurt, der udstillede nogle af de få mangler, som sydtyskerne har. Det var særligt i omstillingsfasen, hvor de var gode til at trække frontangriberen ud for at gøre plads centralt, og mon ikke Leverkusen har set samme muligheder?

Seoane har i hvert fald vist sig fleksibel i sine første syv kampe i ligaen, og de kommer ind til opgøret med fem sejre på stribe. Jeg skal ikke forsøge at gøre dem til favorit her, men de har med deres fart blandt de offensive mulighederne for at presse Bayern, så spørgsmålet er, om de kan stå distancen defensivt. Det er jo Leverkusen, og de har en næsten umiskendelig evne til at dumme sig i denne slags opgør, ligesom de gjorde sidste år ved vintertid, da en stor brøler kostede point i overtiden.

Jeg kan egentlig godt se, at begge mandskaber kan rende med sejren, for tager vi Frankfurt-opgøret væk, så har Bayern vel været det bedst spillende hold i Europa denne sæson, og det ændrer et enkelt lidt uheldigt nederlag ikke på. Hos Bayern er Pavard fortsat ude med karantæne, mens det hos Leverkusen er Andrich, der er i skammekrogen. Derudover må hjemmeholdet fortsat undvære blandt andre Tapsoba og Baumgartlinger.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,75 – SPIL HER >>*


Augsburg – Arminia Bielefeld 1 (2-0)

Fra topopgør til bundopgør. Bielefeld er fortsat uden sejr i ligaen, og i de seneste tre kampe er det end ikke lykkedes dem at score. Augsburg er kun marginalt bedre med en enkelt sejr i de første syv runder, men hvor Bielefeld spiller nogenlunde på det niveau, de nu engang har, så er der ”Luft nach oben” som de siger i det tyske hos Augsburg, hvor kvaliteten i truppen rækker til mere.

På hjemmebane har de godt nok indkasseret store nederlag mod Hoffenheim og Leverkusen, men de slog også Gladbach, så naturligvis må de påtage sig favoritrollen mod et svagt Bielefeld hold, der dog har alle mand klar til kamp. Augsburg mangler til kampen fortsat Uduokhai, Finnbogason og Niederlechner.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar