18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 7. runde i Bundesligaen d. 16. – 18. september 2022

Tysklands største kamp er på menuen, når Dortmund møder Schalke, og så skal Bayern München forsøge at vinde for første gang i fire kampe. Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, tager temperaturen på syvende runde af Bundesligaen, hvor også Gladbach og Leipzig mødes i et interessant opgør.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Mainz – Hertha BSC 1 (2-1)

Fredag indleder Bo Svensson og Mainz syvende runde i Bundesligaen, når Hertha kommer på besøg. Det bliver dog uden Hack, da han er i karantæne efter sin udvisning i den seneste kamp, hvor Mainz tabte med 4-1 efter at have været mere end bare godt med i første halvleg.

Hertha er faktisk inde i noget, der minder om sin bedste periode længe med to kampe i træk uden nederlag. Senest blev det til 2-2 i kampen mod Leverkusen, i en underholdende affære, der kunne have gået begge veje i en hektisk slutfaste.

Mainz er udover Hack med al sandsynlighed også uden Burkhardt, mens Ingvartsen omvendt måske kan gøre comeback. Det bliver tæt, men Mainz tager sejren, hvis de undgår de personlige fejl.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – Schalke 1 (2-0)

Alle derbys moder. Tysklands største opgør er på menuen lørdag eftermiddag. Rent sportsligt er forskellen mellem de to enorm, efter Schalke først i denne sæson vendte tilbage til det fine selskab, men det er faktisk de Kongeblå, der går ind til kampen i bedst form. For i det lille Revierdeby i sidste runde fik de sæsonens første sejr, da de besejrede Bochum, mens Dortmund tabte til deres tidligere træner Marco Rose og Leipzig. Onsdag tabte de så til Erling Haaland og Manchester City, men indstillingen og præstationen i den kamp var god, så længe kræfterne varede ved.

Nu skal de dog forsøge at dominere kampen, og det er stadig Dortmunds udfordring i denne sæson under Terzic. Kobel er fortsat ude med en skade, og selvom Meyer gør det hæderligt, så er det en svækkelse af BVB. Positivt er det dog, at både Malen og Adeyemi måske er i spil til en startplads. Hos Schalke er der ikke rigtig grund til at ændre det store efter sejren mod Bochum. Et derby kan gøre op for meget, men hjemmeholdet er klart bedst på noget nær samtlige positioner, og det skal give en sejr.

Lisbergs bud: Dortmund vinder med flere end et mål til odds 2,00 – SPIL HER >>*


Bayer Leverkusen – Werder Bremen 2 (1-2)

De ligger under stregen, er ude af pokalen, har fået den værste sæsonstart i 40 år og kan ikke score. Alligevel leverede de en fantastisk præstation i Champions League mod Atlético Madrid og vandt 2-0. Var det afsættet, som Leverkusen havde brug for? Eller bliver det ligesom med Mainz-sejren en enlig svale?

Lørdag venter Werder Bremen i et interessant opgør, for oprykkerne har gjort det godt indtil videre. Også selvom de skuffende tabte fredags kampen i sidste runde mod Augsburg. Måske det opgør alligevel også viste Werders begrænsninger, men kan de holde Leverkusen på afstand, så får de masser af chancer for at køre deres farlige omstillinger. Også selvom Bittencourt næppe når at blive klar. Det kan sagtens blive til point il de grønblusede mod die Werkself.

Lisbergs bud: X2 til odds 2,30 – SPIL HER >>*


Augsburg – Bayern München 2 (0-3)

Det er lidt spøjst med Bayern München for tiden. I Champions League har de lagt fra land med to gange 2-0 mod henholdsvis Inter og Barcelona, mens de nu er oppe på tre kampe i træk med uafgjorte resultater i Bundesligaen. Senest mod Stuttgart, hvor de lod en sejr glide dem af hænde i kampens slutning.

Mod Barcelona var de lidt på hælene i første halvleg, men så kom Goretzka ind i anden halvleg, og på fire gode minutter vente de kampen og fik en flot sejr.

Augsburg hentede en kontroversiel sejr i sidste runde, da Rafal Gikiewicz reddede straffe i de sidste sekunder og derefter lagde sig ud med stort set samtlige Bremen fans. Gikiewicz er om nogen manden, som Augsburg kan takke for, at de overhovedet har point i denne sæson, men selv han skal levere voldsomt over evne, hvis sløjt spillende Augsburg skal tage point i derbyet.

Hernandez er ude med en skade efter opgøret mod Barcelona, men det gør ikke just Bayern dårligere, at han erstattes af De Ligt.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 2,09 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


VfB Stuttgart – Eintracht Frankfurt X (1-1)

To gange kom Stuttgart tilbage i opgøret mod Bayern, og det vidner om karakterer. Tilbage kommer i øvrigt også en lang række tidligere spillere, da både Khedira, Lahm og Gentner fra 1. januar 2023 alle får roller i klubben. Det kan meget vel betyde, at iMslintat ryger ud, men den eventuelle uro det kan skabe, ser jeg ikke forplante sig til banen.

Frankfurt fik i onsdags en flot sejr i Marseille, hvor Lindstrøm blev matchwinner. Eintracht er svære at blive kloge på i denne sæson, hvor sejr efterfølges af nederlag og så sejr igen. Med en kommende landskampspause lurende lige om hjørnet kan jeg ikke se Glasner rotere det store, mens man hos Stuttgart vil glæde sig over, at de igen råder over Vagnoman efter endt karantæne. Det kunne meget vel ende med en deler i porten.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Gladbach – RB Leipzig 2 (0-2)

Marco Rose møder igen sin tidligere klub, men det er faktisk Max Eberl, der har fyldt mest op til denne kamp. For den mangeårige Gladbach sportsdirektør, der i sidste sæson trak stikket, da han var slidt ned, har nu sagt ja til at komme tilbage til fodboldverden, og han bliver inden længe ny sportsdirektør i Leipzig. Gladbach fans har allerede vist sin utilfredshed med den beslutning, og med tanke på hvor meget de forbandede Rose, efter han offentliggjorde sit skifte til Dortmund, så skal vi nok få set nogle aktioner før og under kampen lørdag.

I forhold til spillet på banen er det værd at bemærke, at Gladbach nu er oppe på tre kampe uden sejr. RB Leipzig tabte godt nok også onsdag, da de var en tur i den spanske hovedstad, men de spillede flot fodbold og kunne snildt have fået point med. De tager sejren her på en blanding af kløgt og kvalitet. Særligt hvis Elvedi ikke når at blive klar for die Fohlen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,31 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Wolfsburg X (1-1)

Bundesligaens tophold hedder Union Berlin efter syv runder. Det er en voldsom god historie, men også næsten naturstridigt. På grund af klubbens størrelse samt de marginaler de har haft i begyndelsen af sæsonen. Mod Köln var det på aller mulige måder en rigtig Union måde, de vandt på, da en lang bold fra Lennart Grill, der havde afløst en skadet Rønnow, endte for fødderne af Becker, hvis indlæg strøg i kassen via en Köln-fod. Jeg skal ikke tage noget fra Union Berlin, for de er dygtige og konceptfaste, men heldet varer ikke ved.

Wolfsburg har også en konceptfast træner, når han da ellers finder konceptet. For der har været ukarakteristisk meget uro i begyndelsen. Senest blev Max Kruse praktisk talt fyret på direkte tv, da Kovac ikke var tilfreds med angriberen, så kroaten er ved at sætte sit aftryk på et hold, der vandt en vigtig sejr i seneste runde. De kan meget vel komme til at volde Union problemer. Union der torsdag var i aktion i Europa League, hvor de tabte for anden gang i træk. Denne gang mod portugisiske Braga.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*

VfL Bochum – FC Köln 2 (0-2)

Så gik den ikke længere for Thomas Reis, der ellers har været en stor succes i sin tid i Bochum med oprykning og overlevelse, men efter seks kampe og nul point, samt et måske ikke helt problemfrit forhold til cheferne, var det slut. Nu er det i stedet op til Heiko Butscher at sikre Bochum point, inden en mere permanent afløser falder på plads.

Hos Köln er de ikke på udkig efter en afløser, selvom der måske ikke er ligeså meget Baumgart-mania som i sidste sæson. Senest med et 1-0-nederlag hjemme mod Union Berlin. I den kamp blevLuca  Kilian udvist, hvorfor han glipper dette opgør. De fik dog en flot sejr på 4-2 mod FC Slovacko torsdag aften i Conference League, og jeg tror også på, de tager de tre point mod Bochum.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,18 – SPIL HER >>*


TSG Hoffenheim – Freiburg X (1-1)

Der er andre kampe, der fylder mere i denne runde, men Hoffenheim mod Freiburg er faktisk rundens topkamp, ser vi kun på de to klubbers placeringer i ligaen. Freiburg måtte overgive førstepladsen i seneste runde til Union Berlin, da de ikke kunne besejre Gladbach, men torsdag fik de vist, at de stadig er et rigtig godt fodboldhold, da de vandt med hele 3-0 ude mod Olympiakos i Europa League.

Hoffenheim slog sikkert Mainz med 4-1 i seneste runde. Eller på måltavlen var det sikkert. For Mainz var det bedste hold i store del af første halvleg, men da Hack blev udvist i det 41. minut, tippede kampen til Hoffenheims fordel.

Det ligner en tæt kamp mellem to jævnbyrdige hold, så jeg prøver X’et.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv et svar