18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 6. runde i Bundesligaen d. 9. – 11. september 2022

Bayern München tager i mod Stuttgart efter to uafgjorte i træk, mens RB Leipzig, nu med Marco Rose ved roret, møder Dortmund i rundens storkamp. Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med sin dom over alle ni kampe i sjette runde af Bundesligaen, hvor der også er bundgys mellem Schalke og Bochum.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Werder Bremen – Augsburg 1 (2-1)

Sejren mod Leverkusen viste sig med al tydelighed at være en enlig svale, for siden har Augsburg tabte tre på stribe. Senest med 2-0 hjemme mod Hertha. De gør, hvad de kan for at leve op til prædikatet som nedrykningsfavorit. 

Anderledes godt går det i Bremen, der kom tilbage på sporet med en sejr ude mod Bochum og som allerede efter fem runder har lagt lidt afstand til bunden. På et tidspunkt løber Werder panden mod muren, men det behøver ikke ske mod Augsburg, selvom de igen må undvære Bittencourt. Der er ikke nødvendigvis klasse, men så selvtillid til forskel, og det bliver afgørende i fredagens dyst, hvor de tre point forbliver på Weser.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,61 – SPIL HER >>*

Bayern München – VfB Stuttgart 1 (4-0)

Efter to gange 1-1 foldede Bayern sig ud i midtugen med 2-0 mod Inter på udebane. Det var nu ikke fordi, indsatsen var markant bedre end mod Gladbach og Union, men der var bare lidt mere skarphed, selvom de også i den kamp brændte et væld af chancer. Defensivt gives der fra tid til anden stadig gaver ud, men det er nogle store pakker, de skal finde frem, hvis Stuttgart skal komme bare i nærheden af point.

Stuttgart spillede i weekenden uafgjort mod Schalke, og det var deres fjerde kamp i sæsonen med et uafgjort resultat til følge. Det er selvfølgelig positivt, at de får point, men de spiller ikke videre god fodbold. Mod Schalke fik de igen en udvisning, da Vagnoman blev sendt tidligt i bad, hvorfor han glipper kampen her, ligesom Pfeiffer fortsat er i karantæne.

Deres chance består i, at Nagelsmann formentlig roterer en del forud for braget mod Barcelona og Lewandowski i næste uge, men selv med et par reserver hist og her tror jeg på en overbevisende sejr til Bayern på minimum et par mål.

Lisbergs bud: Bayern -2 (EH) til odds 1,82 – SPIL HER >>*


RB Leipzig – Dortmund 1 (2-1)

Det var ved begyndelsen af denne uge allerede en stor kamp, men for hver dag der er gået siden, er den kun blevet endnu større. For tirsdag tabte RB Leipzig med 4-1 hjemme mod Shakhtar. Onsdag fyrede de så Domenico Tedesco, og torsdag ansatte de Marco Rose, der som bekendt senest var træner i Dortmund. Historiefortælling på højeste niveau.

Edin Terzic havde godt styr på Leipzig i sin første periode som Dortmund træner med flere meriterende sejre, men det var kampe, hvor særligt Haaland og Sancho sprudlede. De spillertyper har Dortmund ikke længere, og jeg var ikke lige så imponeret af dem mod FCK, som mange ellers var, og synes fortsat, at de har nogle mangler i det opbyggende spil. Leipzig er en ubekendt størrelse med Rose ved roret, men jeg spår dem faktisk fine muligheder i kampen her. I opgøret mod FCK gik Hazard ud med en skade, og han misser kampen, hvorfor de kan blive nødt til at satse på Wolf på den ene kant, hvis ikke Malen eller Adeyemi bliver klar fra start. Derudover er Kobel fortsat ukampdygtig. Hos Leipzig er det særligt Dani Olmos fravær, der er værd at nævne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*


TSG Hoffenheim – Mainz 1 (2-0)

Efter sejren mod Gladbach blev Bo Svensson spurgt ind til Mainz’ chancer for at at slutte på de europæiske pladser i denne sæson, hvortil han roligt svarede, at de havde det samme pointantal på samme tid sidste sæson, uden det kastede europæiske billetter af sig. Jeg kan godt følge ham. For Mainz kan slå alle, men de kan også tabe til (næsten) alle. Således også Hoffenheim 

Kampen mod Hoffenheim bør ellers bekomme dem vel, da de igen får masser af plads på omstillinger, men jeg ser Hoffenheim som et bedre hold end Gladbach, selvom særligt deres første halvleg i sidste uges nederlag mod Dortmund var skidt. Jeg har i hvert fald svært ved at forstå, hvorfor vi finder så høje odds på en hjemmesejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Eintracht Frankfurt – Wolfsburg 1 (2-1)

Debuten i Champions League blev ikke videre vellykket for Eintracht Frankfurt, der med Jesper Lindstrøm fra start tabte hele 3-0 hjemme mod Sporting. Særligt i første halvleg var de dog godt med, og vi skal også huske på, at de så sent som i sidste runde leverede en pragtkamp, da RB Leipzig blev massakreret med hele 4-0. Men det er også fortællingen om dette Frankfurt-hold, der svinger gevaldigt i niveau.

Nu gælder det så Wolfsburg, der ingenlunde er svingende, men bare konstant dårlige. Senest med 2-4 hjemme mod Köln. Nu fik de endelig scoret, men så nytter det ikke at lukke fire mål ind bagude. Kovac har indtil videre været en kæmpe skuffelse, men jeg tror fortsat på, at det vender. Kampen er i øvrigt lidt spøjs, da Kovac har en fortid i netop Frankfurt, mens Glasner har en fortid i Wolfsburg. 

Gæsterne er ikke uden chancer, men rammer Frankfurt, trods skader defensivt, sit offensive niveau, så henter de også en sejr her.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Hertha BSC – Bayer Leverkusen X (1-1)

Jeg har svært ved helt at forklare, hvad der er gået galt i Leverkusen. Seks nederlag i de første syv kampe på tværs af alle turneringer, og alligevel er der endnu forholdsvis roligt omkring træner Seoane. I midtugen tabte de til Club Brügge, i et opgør hvor de igen skabte mange chancer, men manglede skarphed og marginaler med et par underkendte mål.

I seneste runde kom Schick endelig på måltavlen, men hverken han eller Leverkusen er på et niveau, hvor man bare kan forvente, at de tager til Berlin og henter tre point. Hertha fik sæsonens første sejr mod Augsburg, og selvom træerne ikke vokser ind i himlen af den grund, så kan de med en god organisation og en god kamp af Oliver Christensen godt få point ud af dette opgør.

Lisbergs bud: X til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Schalke – VfL Bochum 1 (2-0)

Det lille Revierderby, inden det store Revierderby venter i næste uge på udebane mod Dortmund. Schalke er sammen med Bochum to af få hold, der endnu har til gode at vinde en kamp i sæsonen. Schalke har dog fået uafgjort ved tre lejligheder, men det rykker ikke alverden i en tæt bundkamp. Bochum tabte senest med 2-0 mod Werder Bremen på to sene scoringer, og det siger måske lidt om, hvilken forfatning de er i for tiden.

Til denne kamp har de et par skader til nogle af profilerne, og mod et Schalke-hold hvor jeg sporer en smule fremgang, og hvor vi måske kan se duoen Polter/Terodde sammen fra start, så tror jeg, de får det svært.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

FC Köln – Union Berlin X (1-1)

To europæiske hold med en blandet oplevelse i midtugen. Köln fik et fint point ude mod Nice på en scoring af Tigges, i en kamp der dog blev skæmmet af de optøjer, der var i forbindelse med opgøret, hvor det til tider lignede en minde krig på tribunerne med Köln-tilhængere, der kom i klammeri med alt og alle. Union Berlin tabte omvendt Union-derbyet til belgiske Union Saint-Gilloise med 1-0 og fortsatte den dårlige europæiske form fra sidste sæson.

I den kamp sad Jordan Siebatcheu ude grundet muskulære problemer, og han er også yderst tvivlsom til søndagens opgør. Det er to hold, der minder meget om hinanden i forhold til deres niveau, og det ligner af samme årsag en helt åben forestilling, hvor 1-1 og uafgjort dog virker som et endda meget oplagt bud.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*


Freiburg – Gladbach 1 (1-0)

Bundesligaens tophold hedder Freiburg. I hvert fald inden denne runde spilles. Og det er for så vidt fuldt fortjent, for de gør det godt senest med en 3-2-sejr ude mod Leverkusen. Torsdag vandt de også i Europa League med 2-1 mod Qarabag, så selvtilliden er høj i Freiburg. Deres europæiske kampe kommer givetvis til at koste dem i ligaen i løbet af efteråret, men jeg tror ikke, det bliver mod Gladbach, som jeg faktisk ser dem have fine muligheder mod.

Jeg efterlyste lidt et niveau fra Gladbachs side i optakten til sidste runde, og de svarede igen ved at tabe 1-0 til Mainz. Med til historien hører dog, at Itakura blev udvist kort inde i anden halvleg, hvorfor han også glipper kampen her. Det samme gør Plea, da han er ude med en skade.

Freiburg er som regel gode foran egne fans, og med et par fravær hos Gladbach får de endnu en sejr og formentlig endnu en uge som Spitzenreiter i det tyske.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv et svar