18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 6. runde i Bundesligaen d. 24. – 26. september 2021

Bayern München tromler al modstand til side, men kan forfølgerne holde trit? Denne runde byder blandt andet på Borussia-derby, når Gladbach møder Dortmund, mens Bo Svensson og højtflyvende Mainz gæster Bayer Leverkusen. Nicolai Lisberg redaktør på bulibold.dk, stiller skarpt på samtlige kampe i sjette runde i den tyske Bundesliga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Greuther Fürth – Bayern München 2 (0-3)

7-0 mod Bochum og nu venter så endnu en oprykker. Det ligner på alle leder og kanter en ny Kantersieg, som de siger i det tyske. Og formentlig med mål fra Lewandowski. Polakken, der tirsdag modtog den gyldne støvle som beviset for, at han netop nu er verdens bedste angriber, har scoret i sine seneste 15 Bundesligakampe i træk. Scorer han også fredag, så når han, sjovt nok, op på 16, og tangerer dermed Gerd Müllers rekord.

Greuther Fürth tabte senest med 2-1 mod Hertha og er et af blot tre hold, der endnu ikke har vundet, så hvad taler overhovedet for, at de skulle kunne levere en af Bundesligaens største overraskelser nogensinde? Ikke rigtigt det store, og så alligevel. Bayern måtte onsdag undvære Gnabry og Musiala under træningen, mens Coman heller ikke er kampdygtig, efter han blev opereret i hjertet, ligesom Tolisso fortsat er ude.

Men det virker lidt omsonst at lede efter argumenter for, at Fürth kan overraske, når det eneste det handler om er, hvor stort Bayern vinder.

Lisbergs bud: Bayern München half time / full time til odds 1,40 – SPIL HER >>*


RB Leipzig – Hertha BSC 1 (2-1)

Det går ikke østtyskernes vej. Spillemæssigt leverer de egentlig nogenlunde, men resultaterne følger ikke helt trop. Mod Köln burde de have vundet, men Timo Horn havde en af sine bedre kampe, og så kunne hverken Nkunku eller Szoboszlai gøre fra eller til. Derfor er de også lidt overraskende også helt nede på en 12. plads inden denne runde, to point efter lørdagens modstander fra Hertha, der har vundet to i træk og parkeret snakken om krise.

Berlinerne er lidt modsat Leipzig. Her har resultaterne de seneste par uger været fine, men spillet har ikke været videre opløftende. Den slags har det med at udligne sig over tid, og selvom der er forskel på selvtilliden i de to trupper, så er der så meget mere kvalitet til forskel, at Leipzig henter en sejr. Halstenberg er eneste nævneværdige fravær hos Leipzig, mens Hertha må undvære blandt andre Boyata, Torunarigha og Jovetic.

Lisbergs bud: Begge hold scorer til odds 1,95 – SPIL HER >>*


Eintracht Frankfurt – FC Köln X (1-1)

Det positive var selvfølgelig, at Frankfurt fik uafgjort ude med Wolfsburg, og at Lammers kom på tavlen, mens det negative var, at de stadig ikke har vundet i syv kampe på tværs af alle turneringer. Jeg ser dog fremgang, og Glasner er ikke en mand, der går i panik. Der var også mange uafgjorte kampe i de første runder, da han stod i spidsen for Wolfsburg, og det fik han vendt. Men jeg er ikke nødvendigvis sikker på, det sker mod Köln. Gedebukkene fik, med lidt held, uafgjort mod Leipzig i seneste runde, og de er svære at have med at gøre. Specielt nu, hvor Modeste er kommet i gang igen, og til denne kampe har de så også Kainz tilbage fra karantæne. Bookmakerne undervurderer Köln, og der er flotte odds på, at de få noget med hjem fra Frankfurt.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,00 – SPIL HER >>*


Bayer Leverkusen – Mainz X (1-1)

Florian Wirtz. Lad mig lige bruge en linje eller to på at fremhæve den måske mest spændende unge spiller derude netop nu. For det er imponerende, hvordan han bærer dette Leverkusen-hold og går forrest. I sidste weekend gjorde han det igen med mål og assist, scoringen sat ind efter han selv brød bolden og køligt bevarede overblikket. Ham kommer de til at bliver glade for i Bayern, undskyld Bayer.
Leverkusen spiller friskt til, men de får hård modstand lørdag i en af rundens mest interessante opgør. Bo Svensson og Mainz måtte som forudsagt nøjes med uafgjort hjemme mod Freiburg, og det er mod de store hold, at de leverer de bedste resultater. Et sådant hold er Leverkusen, og derfor er jeg også tilbøjelig til at påstå, at vi finder ugens fidus her.

For godt nok er det en bet, at de igen er uden Niakhaté, men Leverkusen mangler blandt andre Tapsoba og Baumgartlinger, ligesom Andrich også sidder ude efter sin udvisning i seneste runde.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,20 – SPIL HER >>*

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Union Berlin – Armina Bielefeld 1 (1-0)

De seneste resultater har ikke været prangende. 0-0 mod Augsburg, 1-3 mod Slavia Prag og 2-4 mod Dortmund. Er Union på vej ind i en svær fase, nu hvor de også skal forholde sig til europæisk fodbold? Det kunne de meget vel være, men hjemme mod Bielefeld har jeg dem dog som favoritter, selvom udfordringen bliver at nedbryde gæsternes defensiv i en kamp, der næppe kommer til at byde på mange chancer.
Mod Dortmund viste de god moral ved at komme tilbage fra 0-3, inden Haaland satte tingene på plads med sit mål til 4-2, og de har alle mand klar til denne duel.

Jeg havde store forventninger til Bielefeld i sidste sæson efter deres flotte oprykning, men det blev aldrig forløst, og det er heller ikke tilfældet i år, hvor uafgjorte resultater og en hæderlig defensiv skal sikre dem overlevelse igen. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,75 – SPIL HER >>*


TSG Hoffenheim – Wolfsburg 2 (1-2)

Så gik den ikke længere for Wolfsburg, der måtte indkassere det første pointtab, da de kun fik uafgjort mod Frankfurt i seneste runde. Ulvene var dog klart bedst, og havde Weghorst været lidt mere skarp, havde de også hentet en sejr. De er dog fortsat nummer to i tabellen og noget bedre kørende end Hoffenheim, der er gået lidt i stå efter en flot start. Det samme kan i øvrigt siges om Jacob Bruun Larsen, der heller ikke har ramt samme niveau som i de første par kampe i sæsonen.

Hoffenheim vandt godt nok, sidste de to hold dystede, men ellers plejer det at være Wolfsburg, der har overhånden, og det bør bekomme dem vel, at de kan få lov til at trække sig lidt tilbage og så overlade initiativet til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,56 – SPIL HER >>*


Gladbach – Borussia Dortmund 2 (1-3)

Rundens kamp finder sted i Borussia-derbyet, hvor al fokus op til, og til dels også under, kampen, kommer til at være på Marco Rose, der jo forlod Gladbach til fordel for Dortmund. Det skabte dengang stor utilfredshed blandt fansene, der dog ikke for alvor kunne vise deres utilfredshed på stadion, da der ikke var tilladt tilskuere, men det kan de så nu.

Måske de dog kommer til at vise utilfredshed mod eget hold. I hvert fald ligger Gladbach lige nu helt nede på en 16. plads, efter de i seneste runde tabte med 1-0 mod Augsburg. Gæsterne fra Dortmund fik til gengæld en sejr mod Union Berlin, og de er lige i hælene på Bayern og Wolfsburg med 12 point for de første fem runder. Mod Union spillede de gode første 55 minutter, men så gik det galt defensivt, som det så ofte gør, og var det ikke for en vild soloaktion af Haaland, hvem ellers, så kunne de snildt have endt med at smide point. De har nu lukket 11 mål ind i fem kampe, og selvom Kobel ikke decideret har været skyld i nogle af dem, så er hans lidt passive tilstedeværelse på stregen på dødbolde heller ikke det, der løser akilleshælen hos de sort-gule. Det kan ikke blive ved at gå godt, hvis ikke de forbereder defensiven, men det har faktisk, i perioder om ikke andet, set bedre ud de seneste par uger, og derfor tror jeg også mest på BVB lørdag aften. Hofmann og Lainer er ude for gæsterne, mens Dortmund må undvære blandt andre Can, Brandt og Reyna.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,82 – SPIL HER >>*


VfL Bochum – VfB Stuttgart X (1-1)

Bundesligaens ældste mod Bundesligaens yngste. Godt tre års forskel er der på de to truppers gennemsnitsalder, men får det så nogen indvirkning på søndagens opgør? Formentlig ikke, men det er om ikke andet to hold, der har brug for oprejsning. Bochum tabte hele 7-0 mod Bayern, og det var alligevel en kende for stort i forhold til, hvordan de gerne var sluppet fra München. Stuttgart tabte 3-1 hjemme mod Leverkusen, selvom de var en mand i overtal i store dele af kampen.

Et meget lige opgør, der kan gå begge veje, og hvor begge hold har flere profiler skadet til kampen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,58 – SPIL HER >>*


Freiburg – Augsburg 1 (2-0)

Måske ikke den mest opsigtsvækkende kamp at slutte runden af på, og så alligevel. For søndag er det sidste gag, at Freiburg spiller en kamp på legendariske Schwarzwald Stadion, inden de flytter i nye omgivelser. Det bliver ganske givet en speciel atmosfære, og fansene vil være ekstra tændte på at opildne deres helte til en sidste stor optræden. Augsburg har efter en sløj start på sæsonen nu holdt buret rent i to kampe i træk, og det blev endda til sejr mod Gladbach i seneste runde, mens Freiburg går ind til opgøret med to uafgjorte kampe mod henholdsvis Köln og Mainz. De er faktisk en af blot tre ubesejrede hold i Bundesligaen, og det tror jeg heller ikke, der bliver ændret på søndag. Heller ikke selvom Augsburg meget vel kan have Uduokhai klar igen, ligesom danske Mads Pedersen ligner en starter, da Iago er ude med skade.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar