18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 4. runde i Bundesligaen d. 26. – 28. august 2022

Alle forfølgerne tabte i sidste uge, mens Bayern bare tromlede videre og satte endnu en rekord. Gør det samme sig gældende i fjerde runde af Bundesligaen? Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med sit bud på rundens kampe.

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Freiburg – Bochum 1 (2-0)

7-0 tabte Bochum hjemme mod Bayern søndag, og det var lige før, det var nådigt sluppet. Andre hold har fået ørene i den velsmurte sydtyske maskine, men det var det tredje nederlag i træk for Bochum, der indtil videre ikke har gjort alverden for at slippe af med prædikatet, favorit til nedrykning.

Nu gælder det Freiburg. Streichs mandskab fik rejst sig oven på forrige uges nederlag til Dortmund, da de kom fra Stuttgart med alle tre point. Jeg har før hævdet, at Freiburg har det bedst mod hold, der gerne vil spille med, og det vil Bochum faktisk til dels gerne trods en placering i bunden. Jeg kan ganske enkelt ikke se andet end en hjemmesejr. Heller ikke selvom gæsterne muligvis har Stafylidis med igen. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,49 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – Wolfsburg X (0-0)

Tedesco fik meget ros for sin første sæson i Leipzig med et flot forår og en pokaltitel. Men to point efter tre kampe i denne sæson har allerede kvalt det minimale håb, der var om et mesterskab. Det positive er selvfølgelig, at konkurrenterne til top fire også fejler på skift, men det er en ringe trøst. Leipzig har skuffet mig indtil videre, og det samme har Wolfsburg for så vidt. To kampe mod oprykkerne har kun givet to point, og der skulle to brændte straffe fra Terodde til, før de fik point mod Schalke.

Jeg fastholder, at det defensivt har set ganske solidt ud for Kovac’ hold, mens de offensivt ikke har haft alverden at skyde med. Kruse er røget på bænken, og Wind er skadet, så angrebsduoen fra foråret er skiftet ud, og de nye spillere har endnu ikke ramt formen. Det skal dog nok ske, og det er faktisk her, jeg ser den største chance for en artig overraskelse i denne runde mod et lidt slagent Leipzig-hold. Mest af alt ligner det dog en kamp uden alverdens scoringer. Szoboszlai er fortsat i karantæne hos hjemmeholdet.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,5 – SPIL HER >>*


Mainz – Bayer Leverkusen X (1-1)

Fjerde gang blev ikke lykkens gang for Leverkusen, der skuffende tabte med hele 3-0 hjemme mod Hoffenheim. I de første par kampe kunne de undskylde manglende skarphed og en stærkt spillende gæstende keeper for de pauvre resultater, men lørdag mod Hoffenheim var det sværere at finde en velbegrundet årsag for den jammerlige indsats.

Mainz kører omvendt ufortrødent videre og hentede en 2-1-sejr mod Augsburg. Dermed blander Bo Svenssons mandskaber sig i troppen, og spørgsmålet er, hvad de kan stille op mod et såret Leverkusen-hold. De kan godt tage point, og måske endda en spinkel sejr. Også selvom det er uden Ingvartsen, der er knæskadet.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,70 – SPIL HER >>*


TSG Hoffenheim – Augsburg 1 (3-1)

Sejren mod Leverkusen viste sig lidt som ventet at være en enlig svale for Augsburg, der ikke kunne gentage den bedrift mod Mainz, da de tabte med 2-1. Gikiewicz var igen sit holds bedste, men han måtte give fortabt i slutfasen, da Lee scorede det afgørende mål til en sen, men bestemt ikke ufortjent, Mainz-sejr.

Hoffenheim fik omvendt en flot skalp med 3-0 i Leverkusen, og selvom det også siger noget om die Werkselfs forfatning, så skal det ikke taget noget fra Hoffenheims sejr. De burde jo være kæmpe favoritter her mod Augsburg, og mit bud går da også på en hjemmesejr, men vi så i kampen mod Bochum, at de har nogle kvaler rent defensivt mod kontraorienterede hold som eksempelvis Augsburg, så jeg vil passe på med at smide den som sikkert 1-tal på min kupon.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,48 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Hertha BSC – Borussia Dortmund 2 (0-2)

Foran 2-0 i det 89. minut på hjemmebane mod en oprykker og på vej mod maksimum point efter tre kampe. Seks minutter senere havde Dortmund tabt 3-2, og så var midlertidig førsteplads vekslet til en syvendeplads og akut krisestemning.

Det kan gå hurtigt i tysk fodbold, men det er nu forståeligt nok, hvis nogen angriber Dortmund for kampen mod Bremen. Ikke kun grundet de sidste seks minutter, men hele kampen. Og de to foregående for den sags skyld. For BVB spiller ikke god fodbold og har ikke gjort det længe. Det er stærkt bekymrende, og det er vel næsten kun lørdagens modstander fra Berlin, der spiller dårligere end de sort-gule for tiden.

Hertha tabte på ny mod Gladbach i sidste weekend og fik Uremovic udvist i den kamp, hvorfor han ikke er med her. I sidste sæson vandt de faktisk hjemme mod Dortmund, på et tidspunkt hvor de var dårligere kørende end nu, så det kan da ikke udelukkes, at de kan udnytte, at Terzic tropper er meget langt fra noget, der bare minder om en klar spillestil, men favoritværdigheden tilhører nu alligevel gæsterne, der denne gang formodes at have Adeyemi med igen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,71 – SPIL HER >>*

Schalke – Union Berlin 1 (1-0)

Det var næsten Martin Palermosk, da Simon Terodde brændte hele to forsøg fra pletten i kampen mod Wolfsburg. Ok, officielt tæller det kun som et enkelt, da der blev dømt omspark, da Koen Casteels ikke stod på stregen ved det første brændte forsøg, men alligevel.

Som nævnt i sidste optakt er energien god hos Schalke, der fik et brugbart point mod Wolfsburg, men som også gerne snart skal til at veksle uafgjorte resultater til sejre, for at det for alvor rykker. 

Union Berlin har hentet syv point i sine første tre kampe og er favorit her, men jeg har faktisk tiltro til, at de kongeblå kan få noget ud af kampen. De spiller i nogle aspekter af spillet på samme måde som Union, og der er ikke altid berlinerne, har det videre godt med det.

Lisbergs bud: 1-tallet et til odds 3,21 – SPIL HER >>*

Bayern München – Gladbach 1 (4-2)

Død, skat og en ny Bayern-rekord. Det er efterhånden de eneste tre ting, der er garanteret i livet. Da de kom foran 5-0 ud mod Bochum inden for de første 45 minutter, var det deres 11 mål scoret i en første halvleg i deres foreløbige tre kampe i sæsonen. Ok, vi skal lede lidt længe, men det er stadig en rekord. Bayern er en klasse over alle andre i Bundesligaen, hvilket en målscore på 15-1 vel siger alt om. Nu gælder det så et andet ubesejret tophold, da Gladbach lidt overraskende har lagt fra land med syv point i de første tre kampe. Jeg skal ikke tage noget fra Farke, der har fået gang i flere af profilerne, men de har heller ikke ligefrem manglet marginaler, da både Hoffenheim og Hertha har fået udvisninger i deres kampe mod die Fohlen.

I sidste sæson var Bayern tæt på lige så suveræne i starten, indtil de mødte Gladbach og tabte med hele 5-0 i pokalen. Die Fohlen er om nogen skrækmodstander for Bayern, da de, uanset træner, næsten altid synes at ramme noget magisk mod de mangedobbelte mestre. Det plejer dog at være på hjemmebane, og jeg har som sagt stadig til gode at se, hvad Gladbach kan, når de for alvor møder modstand. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,21 – SPIL HER >>*

FC Köln – VfB Stuttgart 1 (2-1)

Torsdag har Köln været i aktion for at komme med i Conference League, så vær opmærksom på, hvordan gedebukkene er kommet ud af det opgør, når dit X på kuponen skal sættes. Baumgarts hold har fået en fin start på sæsonen med fem point i tre kampe i et par halv svære opgør, så jeg har dem også som favorit her.

Særligt fordi rygtemøllen for alvor kører hurtigt i Stuttgart. Sportschef Mislintat har bekræftet, at angriber Sasa Kalajdzic er et tema i Wolves, ligesom Atalanta meldes interesseret i Sosa. Tag de to ud af Stuttgart, og så bliver et ordinært hold meget, meget middelmådigt.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*


Werder Bremen – Eintracht Frankfurt 2 (3-4)

De Bremen fans der havde taget turen til Dortmund lørdag eftermiddag glemmer det aldrig. De skal have ros for comebacket, men også for at være det klart bedste hold på banen i samtlige 90 minutter. Ole Werner har fået en flot start på livet i Bundesligaen, og selvom jeg stadig ser store mangler i deres spil, så er fem point på nuværende tidspunkt mere end godkendt for Jens Stage og co.

Anderledes sløvt er Frankfurt kommet fra land med blot to point i de første to kampe. Kostic og Hinteregger har allerede forladt Frankfurt, og i denne uge kom det frem, at United skulle være klar til at hente Trapp, så hold øje med, hvordan den historie udvikler sig. Det er to hold, der meget gerne vil spille på kontra, og det kan give en fantastisk kamp, hvor gæsterne muligvis kan snuppe de tre point.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar