18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 34. runde i Bundesligaen d. 14. maj 2022

Sidste runde i Bundesligaen er garanti for underholdning, mange mål og mærkværdige resultater. Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med sine fiduser til 34. spillerunde, hvor de sidste europæiske pladser skal fordeles, ligesom Stuttgart og Hertha er i fjernduel om overlevelse.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Borussia Dortmund – Hertha BSC 1 (3-2)

Der var meget, der faldt på plads i den seneste uge. Dortmund sikrede sig med en sejr mod Fürth andenpladsen, Haaland røg til City, og Adeyemi blev præsenteret som afløser. Denne kamp er med andre ord et blik ind i fremtiden og en mulighed for at sige farvel til blandt andre Haaland og Witsel.

Hos Hertha kunne de ikke sikre livet i sidste runde. Vinder Stuttgart mod Köln, så skal de spille Relegation, såfremt de ikke selv får et point her, så de er ikke kommet til Dortmund for at hylde Haaland eller nogen som helst anden. Kan der gå gummiben i den for Hertha, eller leverer Dortmund traditionen tro et skidt resultat i den sidste hjemmekamp? Jeg tror på en sejr til de sort-gule, fordi Rose også er tvunget til at slutte fornuftigt af for at sikre lidt ro om sin fremtid. Boyata, Plattenhardt og Selke er alle tvivlsomme grundet diverse skader, men kender man Magath ret, skal han med lidt alternativ behandling nok få minimum et par af dem klar.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,46 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – Bayern München X (1-1)

Der er ikke rigtig det store på spil i Wolfsburg lørdag eftermiddag. Bayern er mestre, og Wolfsburg kan godt nok hoppe et par placeringer op i tabellen med en sejr, men muligheden for at slutte nummer ti er nok næppe det, der giver den ekstra motivation. I sådanne slags kampe betyder det noget at spille hjemme. Wolfsburg har en anden forpligtelse over for sine fans, mens Bayern kan give spilletid til et par af de spillere, der ikke har spillet alverden i løbet af sæsonen. 

Lewandowski skal have overrakt endnu en Torjägerkanon og spiller formentlig fra start, men ellers gælder det om at holde øje med startopstillingerne. Spillere som Sabitzer og Roca kunne meget vel begynde inde, ligesom det står klart, at Coman ikke kommer i aktion, efter han fik et lettere tåbeligt rødt kort i seneste runde. Naturligvis er Bayern favorit, men mestrene har ikke vist stor form på det seneste, så jeg går med det velbetalte X.

Lisbergs bud: X’et til odds 5,25 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen- Freiburg (2-2)

Die Werkself sikrede sig Champions League med en sejr mod Hoffenheim i sidste runde, og dermed kan de i ro og mag gå ind til denne kamp mod Freiburg, der efter et nederlag hjemme mod Union røg ud af top 4. Skal de tilbage på en CL-adgangsgivende plads, så skal de vinde, samtidig med at Leipzig taber i Bielefeld. Det virker umiddelbart ikke videre sandsynligt. For læg dertil, at de også har en pokalfinale næste lørdag at tænke på.

Streich er dog så ærkekær at han kommer til at give det chancen, så jeg forventer på ingen måde at se et Freiburg-hold, der sparer et par profiler, og mod et Leverkusen-mandskab der ikke har alverden at spille for, kan de sagtens få noget ud af dette opgør. Spørgsmålet er dog, hvordan Freiburg reagerer på de meldinger, de næsten ikke kan undgå at fra Leipzigs kamp. En hurtig scoring eller to til RB, og så daler motivationen nok også hos gæsterne. 

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Union Berlin – VfL Bochum 1 (2-0)

Sidste weekends sejr betyder, at Union i den kommende sæson spiller i Europa, men om det bliver i Conference League eller Europa League afhænger af denne kamp. De kan nå femtepladsen med en sejr og pointtab til Freiburg, men de kan også dumpe ned på syvendepladsen, hvis de smider point, og Köln samtidig vinder deres kamp.

Det er derfor klart berlinerne, der har mest på spil, når et godt bud på denne sæsons overraskelse Bochum kommer på besøg. Oprykkerne reddede allerede livet for et par runder siden, men fik sluttet flot af foran eget publikum med en sen sejr mod Bielefeld. Motivationen kommer til at gøre forskellen, så Union tager sejren.

Lisbergs bud: Union Berlin fører ved pausen til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner) med koden ‘MAXBETTING’. Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Gladbach – TSG Hoffenheim 1 (4-3)

Syv kampe i træk uden sejr blev til otte, da også Leverkusen slog Hoffenheim. Dermed forsvandt det sidste spinkle håb om Europa for Hoffenheim, der har været dette forårs helt store skuffelse. Ude mod Gladbach har jeg derfor svært ved at se dem få noget ud af anstrengelserne, selvom hjemmeholdet også har haft en kaotisk sæson og heller intet har at spille for.

Gladbach var i midtugen i kamp mod det ukrainske landshold i en velgørenhedskamp, og her blev der faktisk sparet et par profiler, så jeg tolker det lidt som om, at de kommer med tæt på alle stjernerne her. De er dog uden Elvedi, der har karantæne. Hos Hoffenheim kan der meget vel blive plads til enten Bruun Larsen eller Robert Skov fra start. Sidste runde i Bundesligaen byder næsten altid på ein Wahnsinns-Spiel og med Hoffenheim som den ene part, kunne det godt blive denne kamp.

Lisbergs bud: Over 4,5 mål til odds 2,24 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – FC Köln 1 (2-1)

Måske rundens mest interessante opgør, da begge hold har noget på spil. Stuttgart fik et enkelt point ude mod Ibiza-Bayern i seneste runde, og dermed holder de fortsat liv i håbet om at sikre overlevelse. Det kan dog blive alt eller intet. Inden runden er de placeret på 16. pladsen, der giver Relegationskampe, men med tre point op og tre point ned, kan de også redde livet eller rykke direkte ud. En målscore på plus 7 i forhold til Bielefeld indikerer dog også, at meget skal gå galt, skal det ende med direkte nedrykning.

Köln var det bedste hold mod Wolfsburg, men var underligt uskarpe, og så tabte de med 1-0 Alligevel invaderede fansene stadion efter kampen for at fejre, at Köln i næste sæson spiller europæisk. Det ligner mest af alt Conference League, da flere ting skal gå deres vej, før de hopper en plads op i tabellen. Stuttgart tager sejren, og så må de se, hvad der sker i Dortmunds kamp mod Hertha.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Mainz – Eintracht Frankfurt 1 (3-1)

Det er ikke mange point, som Frankfurt har samlet sammen i dette forår, og det skyldes blandt andet, at de har satset alt på Europa League, hvor der venter en finale allerede onsdag mod Rangers.

Glasner sparede næsten alle profilerne i sidste kamp mod Gladbach, så forventningen er, at stjernerne er tilbage her på nær Rode og Lindstrøm, der stadig ikke er klar til fuld spilletid, ligesom sæsonen desværre er forbi for Hinteregger.

For mange af spillerne bliver det deres livs kamp onsdag, så det vil næsten være ulogisk, hvis vi ser dem levere på 100 procent med risiko for at rende ind i en skade. Det er Mainz’ mulighed, og efter to sejre i træk er selvtilliden også tilbage hos Bo Svensson og co.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Augsburg – Greuther Fürth 1 (3-1)

Det kan vitterligt blive fugl og fisk. Begges skæbner er besejlet, med Augsburg der redder livet, mens Fürth må en tur ned. Augsburg der senest tabte hele 4-0 mod Leipzig og som virker til at være gået på sommerferie, og som til denne kamp nok roterer på et par positioner.

Det samme kan Fürth så gøre. Der bliver i hvert fald foretaget det obligatoriske skifte på keeper posten, og jeg har svært ved at se dem svinge sig op til en stor præstation. De spillede faktisk ganske hæderligt mod Dortmund i seneste runde, men var for dårlige defensivt, så det er i høj grad op til Augsburg, hvad de vil have ud af denne kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Arminia Bielefeld – RB Leipzig 2 (0-2)

Det kræver noget af en sejr, hvis Bielefeld skal sikre overlevelse, da deres målscore er væsent dårlige end Stuttgarts, der samtidig ikke må få point mod Köln. Det blev et dyrt sidste minuts nederlag, de indkasserede i Bochum i sidste runde, selvom de selvfølgelig kommer til at spille deres chance her. De vandt faktisk det omvendte opgør før jul med 2-0, men der lukrerede de på, at de kunne grave sig ned og så satse på omstillinger. Den går næppe lørdag, hvis de vitterligt skal forsøge at hente syv mål i forhold til Stuttgart.

Leipzig er med et enkelt point sikret Champions League, uanset hvordan Freiburg bærer sig an i Leverkusen. Tedesco vil nok meget gerne have det resultat sikret så tidligt som muligt, så han i løbet af anden halvleg kan give en pause til en række af sine profiler, som eksempelvis Nkunku, forud for næste uges pokalfinale. Et skidt spillende Bielefeld-hold, der er presset til at angribe fra start. Det ligner lidt en opskrift på Leipzig-sejr.

Lisbergs bud: Leipzig fører ved pausen til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!

Skriv et svar