18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 33. runde i Bundesligaen d. 6. – 8. maj 2022

På nær en enkelt kamp er der masser på spil i Bundesligaen i 33. spillerunde, hvor vi meget vel kan finde endnu en nedrykker, ligesom kampen om Champions League pladserne for alvor spidser til. Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med sin gennemgang af samtlige af rundens kampe.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


VfL Bochum – Arminia Bielefeld X (1-1)

De havde noget af en fest, de Bochum fans der i sidste weekend havde taget den korte tur fra Bochum til Dortmund, hvor de udover en meriterende 4-3-sejr også kunne fejre overlevelse i Bundesligaen. Kan det spille ind i forhold til motivationen til denne kamp? Muligvis, men Bochum ser ud til at sende stærkeste mandskab på banen og vil gerne fejre overlevelsen med egne fans, når Bielefeld kommer på besøg.

Gæsterne kan nok mest af alt håbe på en Relegationsplads, og selv det ser svært ud, hvis ikke de får point her, men formen er ikke god med 1-1 mod Hertha hjemme i seneste runde. Schöpf kan måske gøre comeback for gæsterne.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Freiburg – Union Berlin 1 (2-1)

Det er ret beset en kamp om pladsen i Champions League i næste sæson. Alene den sætning er lidt vild at skrive med to runder igen tilbage af Bundesligaen, når de to involverede hold er Freiburg og Union. Men begge mandskaber er indbegrebet af, at man med veldrevne klubber og stabilitet på trænerfronten kan komme langt.

Fortsætter Leipzig sin deroute, så kan Freiburg faktisk sikre sig fjerdepladsen i denne runde, og det vil ikke være helt skidt med tanke på, at de møder Leverkusen ude i den sidste runde. Union fik i sidste weekend blot 1-1 mod Fürth i en ikke imponerende indsats. Deres chancer her forværres desuden i tilfælde af, at de småskadede Heintz og Knoche ikke bliver klar til kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

TSG Hoffenheim – Bayer Leverkusen 2 (2-3)

Det var en forrygende kamp, som Hoffenheim var involveret i, da de i seneste runde tabte 4-3 mod Freiburg. Men evnen til at være deltagende part i underholdene affærer er også det eneste positive at sige om Hoeneß mandskab, der nu er oppe på syv kampe i træk uden sejr.

Så ser det anderledes godt ud for Leverkusen, der udnyttede, at Frankfurt spiller europæisk og slog et amputeret Eintracht –mandskab mandag aften. Dermed kan die Werkself med en sejr her sikre sig deltagelse i næste års Champions League, og det vil selvsagt være at foretrække, inden Freiburg venter i sidste runde.

Det kan sagtens blive en ny målrig kamp, men hvor Leverkusen akkurat trækker det længste strå mod et formsvagt hjemmehold.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

FC Köln – VfL Wolfsburg 1 (2-0)

Et enkelt point, og så spiller Köln med sikerhed Conference League i den kommende sæson. En sejr, og så er Europa League kvalifikationen næsten sikret. Det vil være kæmpestort for gedebukkene, og jeg tør godt garantere en fantastisk stemning, når Wolfsburg og tidligere sportsdirektør Schmadtke kommer på besøg.

Anthony Modeste har allerede været ude at varme op til den kamp med en bredside mod sin tidligere chef, som han følte forsøgte at tvinge ham til at skifte til kinesisk fodbold, da de begge var i Köln, så han kommer til at være toptændt for at føje flere scoringer til sin måltotal. Wolfsburg har intet at spille for, og de svinger som nat og dag, så mod et Köln-hold, der som regel er stærke hjemme, så får de ikke et ben til jorden.

Lisbergs bud: Köln fører ved pausen til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner) med koden ‘MAXBETTING’. Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Greuther Fürth – Borussia Dortmund 2 (1-3)

Det er svært helt at finde ord for Dortmunds defensiv, og hvor hullet den er. I seneste runde kom de bagud 2-0 efter kort tid, formåede så at komme tilbage via tre scoringer fra Haaland, inden man alligevel tabte 4-3 mod Bochum. 50 indkasserede mål i 32 kampe, og derfor var det nok meget godt, at man i denne uge annoncerede, at Nico Schlotterbeck er ny mand i sort og gult fra den kommende sæson.

Der sker generelt store udskiftninger i Dortmund forud for den kommende sæson, og vi er nok vidne til de sidste to kampe med Haaland på holdet. Fürth er allerede rykket ned, men fik trods alt point ude mod Union i sidste runde, og vil da om ikke andet gerne slutte ordentligt af foran egne fans. Med en sejr, så er Dortmund garanteret andenpladsen, og selvom jeg ingenlunde tør garantere noget, når det kommer til BVB, så vil det være en (ny) skuffelse, hvis ikke de færdiggør den opgave lørdag.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,30 – SPIL HER >>*

Hertha BSC – Mainz X (1-1)

Syv point i de tre seneste kampe, og så skulle man tro, at alt var fryd og gammen i hovedstaden. Men sådan er det langt fra. Der er stadig stor afstand mellem fans og spillere, selvom Hertha med en sejr kan sikre overlevelse i Bundesligaen. 

Mainz har intet at spille for, men de viste med 3-1 i sidste runde mod Bayern, at æren også har en del at sige, da de endelig fik en sejr efter den dårligste stime under Bo Svenssons tid i klubben. Til trods for Magaths fine resultater i Berlin, er det i denne uge kommet frem i den tyske presse, at klubbens nye træner med al sandsynlighed bliver Sandro Schwarz, der har en – knap så succesfuld – fortid i blandt andet Mainz. Jeg prædiker meget om motivation i denne slags kampe, og derfor skal det jo i princippet blive til en hjemmesejr, men spøgelset fra 4-1-nederlaget hjemme i derbyet mod Union rumsterer stadig, for Hertha knækker ofte halsen, når der er for meget på spil.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Gladbach 2 (1-2)

Adi Hütter-derbyet. Gladbachs træner forlod Frankfurt i seneste sæson for at tage et skridt op, men die Fohlen har en helt forfærdelig sæson bag sig, selvom de med seneste rundes sejr mod Leipzig faktisk gik forbi Frankfurt på den lidt ligegyldige 10. plads. 

Mens Gladbach har haft en tumultarisk sæson, så er Frankfurt på vej mod en historisk en af slagsen. Torsdag invaderede fansene banen, efter deres helte havde spillet sig i Europa League finalen efter en samlet 3-1-sejr over West Ham. Nu venter Rangers i finalen og en god mulighed for at vinde et stort trofæ, og det spiller formentlig også ind nok en gang i Bundesliga sammenhæng, hvor man ikke har kunne finde samme intensitet i de seneste uger, også grundet det faktum, at flere spillere har fået et hvil. Hinteregger måtte udgå i kampen mod West Ham, hvor Jesper Lindstrøm heller ikke var blevet klar. Godt nok vil de gerne slutte godt af i sæsonens sidste hjemmekamp, men jeg forestiller mig, at der roteres en del efter en udmattende kamp torsdag, og det kan give Gladbach nye tre point.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Bayern München – VfB Stuttgart 1 (3-1)

Så er vi tilbage til motivationen. Stuttgart kæmper for overlevelse og har desperat brug for point. For at sikre sig helt, men også for som minimum at sikre retten til to Relegationskampe. Bayern derimod har ikke noget at spille for, og de er blevet kritiseret fra flere sider, fordi de efter nederlaget mod Mainz tog på fælles tur til Ibiza. Team-building blev det vist kaldt fra klubbens side, men mon ikke det bare var en velfortjent ferie oven på en lang sæson med et mesterskab til følge.

Vi skal ikke mange år tilbage for at mindes, hvordan Stuttgart næsten ydmygede Bayern på plænen her i en lignende situation men på sidste spilledag, men det er alligevel anderledes denne gang. Bayern skal rejse sig efter blamagen mod Mainz, og der må også være lidt ekstra motivation oven på de mange skriverier om Ibiza. Mestrene har noget at bevise over for omverden, og det går ud over Stuttgart.

Lisbergs bud: Bayern München fører ved pausen til odds 1,55 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – Augsburg 1 (2-0)

Puha. Domenico Tedesco forsøgte onsdag at fortælle, at uanset hvordan sæsonen ender, har det været en enestående en af slagsen. Jeg er ikke helt enig. Torsdag røg de meget skuffende ud af semifinalen i Europa League efter nederlag på 3-1 ude mod Rangers, og efter to nederlag i Bundesligaen i træk, har de også mistet fjerdepladsen og adgang til Champions League i den kommende sæson. De har fortsat en pokalfinale at se frem til, men lige nu og her sidder man med en frygt på deres vegne for, at Tedesco bliver en moderne Toppmöller 20 år efter, Leverkusen smed alt på jorden.

På nær en altid strålende Nkunku, så er der ikke meget, der lykkes for Leipzig i øjeblikket, og det er bekymrende, fordi det minder lidt om Tedescos sidste knap halve år i Schalke, hvor han aldrig formåede at vende en stime. Så galt behøver det ikke gå denne gang, og de får ikke meget bedre mulighed for at rejse sig end en hjemmekamp mod Augsburg. Gæsterne er næsten matematisk sikret og tabte senest med hele 4-1 mod Köln hjemme, mens Leipzig skal vise en helt anden gnist i sæsonens sidste hjemmekamp.

Lisbergs bud: RB Leipzig fører ved pausen til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv et svar