18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 32. runde i Bundesligaen d. 3. – 5. maj 2024

Sideoversigt

Selvom alt er på plads i toppen, er der fuldt drama i bunden, hvor der denne weekend særligt ses frem mod kampen mellem Union Berlin og Bochum. Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk, klæder dig på til tredjesidste spillerunde i det tyske, hvor Bo Henriksen og Mainz skal forsøge at kravle over stregen .

Alamy

TSG Hoffenheim – RB Leipzig 2 (1-2)

Fredag d. 3. maj kl. 20:30

De to mest forhadte klubber i Bundesligaen mødes fredag aften, i et opgør hvor det er gæsterne, der har mest på spil, da Leipzigs plads i næste års Champions League nu er sikret efter de gode europæiske resultater fra Dortmund og Bayern i midtugen.

Men bare fordi Hoffenheim har mest på spil, betyder det ikke nødvendigvis, at de også får en sejr. De skuffede i hvert fald stort mod Bochum, hvor de tabte 3-2 efter at være kommet bagud 3-0, og til denne kamp er de uden en karantæneramt Tohumcu. Hos Leipzig kan man set med danske øjne håbe på, at Yussuf Poulsen får spilletid, nu når Champions League-pladsen er sikret, men jeg regner egentlig med, at Rose kommer til at stille med stærkeste 11 på nær Simakan, der døjer med lidt problemer i hoften.

Vi er på et tidspunkt af sæsonen, hvor jeg generelt vil hævde, at motivationsfaktoren ofte bliver udslagsgivende, men jeg gør en undtagelse her og går med sejr til gæsterne, der er det mest formstærke af de to hold.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – Augsburg X (1-1)

Lørdag d. 4. maj kl. 15:30

Lørdag: 1-4 ude mod Leipzig i en af sæsonens svageste præstationer.

Onsdag: 1-0 mod PSG i den første Champions League semifinale i den måske bedste præstation i sæsonen. Held og lykke med at blive klog på Dortmund.

Hvad vi dog ved er, at den sejr mod PSG betyder, at de nu er kvalificeret til næste års Champions League, da Tyskland får fem hold med i næste års turneringer, og dermed er der for Dortmunds vedkommende intet på spil her. Så mon ikke, Terzic skal spare spillere forud for returkampen, der finder sted allerede tirsdag? Jeg kunne i hvert fald sagtens se et scenarie, hvor Hummels, Füllkrug, Brandt, Ryerson med flere skal en tur på bænken.

Sejren mod PSG har givet selvtillid, og nogle af reserverne må være motiverede for at vise sig frem forud for returen tirsdag, men med sæsonens vigtigste kampe så tæt på og en enestående chance for at spille sig i en Champions League-finale forventer jeg ikke, at Dortmund kan ramme samme intensitet som onsdag aften. Augsburg har lidt to nederlag i træk nu, men Jess Thorups mandskab får point her, selvom Jakic er ude med karantæne.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,94 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – Darmstadt 1 (4-0)

Lørdag d. 4. maj kl. 15:30

To sejre i træk. Det er ikke fordi, Wolfsburg bare sprudler under Hasenhüttl, men de har efterhånden samlet så mange point sammen, at de ikke kommer til at rykke ned. Faktisk kan de endegyldigt sikre sig en plads i næste års Bundesliga med en sejr her, og det gør de også.

For mens Wolfsburg ser ud til at sikre overlevelse, så er Darmstadt nu officielt ude af ligaen. Nogle gange kan hold, der rykker ud få frigjort noget til sidst, men for Darmstadt handler det ikke om, at de i denne sæson har været låst, men blot at de ikke har været gode nok, og det ændrer sig jo ikke af, at de nu er sikker på at rykke ud.

Mæhle havde et fint indhop mod Freiburg, da Wolfsburg fik vendt kampen i sidste weekend med en dramatisk sejr, så måske han kan få lidt mere spilletid denne gang i en Wolfsburg-defensiv, der må undvære Bornauw.

Lisbergs bud: Wolfsburg -2,5 (AH)il odds 3,50 – SPIL HER >>*

Werder Bremen – Gladbach X (2-2)

Lørdag d. 4. maj kl. 15:30

Marvin Ducksch er i færd med et sent kandidatur til en plads i Nagelsmanns EM-trup, for Werder Bremen-angriberen er i forrygende form, og han har næsten egenhændigt sikret et par gode sejre for Bremen, der senest slog Augsburg med 3-0 ude. En sejr her, og så er de faktisk stadig i spil til en Conference League plads, men det ligner mest af alt en slutplacering i midten af tabellen, og det er nu heller ikke helt dumt.

Hos Gladbach skal de kun kigge nedad, for 0-0 mod Union Berlin betyder, at der fortsat kun er fire point ned til stregen. Jeg synes, det virker en smule forkrampet hos die Fohlen, så jeg ser dem ikke komme fra Weser med mere end et enkelt point.

Jens Stage er tilbage efter tre dage i skammekrogen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – Bayern München 1 (4-3)

Lørdag d. 4. maj kl. 15:30

Det er kampen om andenpladsen og rundens topkamp, men også et opgør, der måske kommer lidt til at lide under, at det for Bayerns vedkommende ikke er et videre betydningsfuldt opgør, da de naturligvis har fokus rettet mod onsdag og returen på Santiago Bernabéu.

Hos Bayerns ledelse har de blikket rettet mod en ny træner, men det er en opgave, der viser sig lidt mere drilsk end først antaget, da også Rangnick nu har meldt ud, at han heller ikke vil til det sydtyske.

Tuchel har i de sidste par uger for alvor fået sat skik på dette hold, og han vil gerne fastholde en god følelse, men han kommer helt sikkert til at rotere en del her. Upamecano får nok chancen efter Kims forfærdelige kamp tirsdag, mens der også godt kan komme rotationer på de forreste pladser på nær Kane, der ganske givet får fuld tid igen, igen.

Hos Stuttgart vil det være en kæmpe bedrift at slå Bayern, og for Sebastian Hoeneß er der også lidt personligt på spil i forhold til familieduellen med onkel Uli. Han skal forsøge at sikre sejren uden en karantæneramt Mittelstädt og Maillot, men de skal nok komme buldrende fra start og mod et måske knap så koncentreret Bayern-hold, kunne vi godt få en rigtig “halløj-kamp” med mange mål.

Lisbergs bud: Over 4,5 mål til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

FC Köln – Freiburg 2 (0-2)

Lørdag d. 4. maj kl. 18:30

Der er stadig et stykke op til overlevede for Köln, men sidste uges sene scoring af Florian Kainz betyder om ikke andet, at Köln fortsat har en teoretisk mulighed for at sikre livet. Et håb der dog også endegyldigt kan blive slukket denne lørdag, når de tager imod Freiburg, der ikke havde samme held med sene scoringer, sidst de var  aktion. Tværtimod. For det røde kort til Sildillia og et brændt straffe af Sallai blev dyrt, da Wolfsburg slog til to gange i de sidste ti minutter og dermed vandt 2-1.

Et tabt skridt i kampen om den sjetteplads, hvor det efterhånden ikke er helt usandsynligt, at den kan kaste Champions League af sig.

Freiburg har været en smule skuffende i denne sidste sæson under Streich, men det er intet at regne mod Köln, der her på banen i sær har underpræsteret i afgørende kampe. Det gør de igen, så Freiburg tager sejren.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Union Berlin – VfL Bochum 1 (1-0)

Søndag d. 5. maj kl. 15:30

Bjelica kom tidligere på sæsonen ind i stedet for populære Urs Fischer. Han fik stabiliseret Union Berlin, kom i infight med Leory Sané, bragte dem tilbage i dybet, og er nu på vej ud igen, skal vi tro de tyske medier. Og det har da heller ikke just været noget imponerende match mellem Bjelica og Union.

Men han kan næsten redde dem, skulle de slå Bochum søndag eftermiddag. De to hold ligger side om side i tabellen, men Union med den bedre målscore, og dermed vil de næsten kunne sikre sig endnu en sæson med en sejr mod Ruhr-klubben, der har fået nyt liv efter sejren over Hoffenheim i sidste runde.

Bochum har Osterhage tilbage, men er uden kaptajn Losilla, og derfor ser jeg lige akkurat hjemmeholdets vej.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,96 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen 1 (2-0)

Søndag d. 5. maj kl. 17:30

Toppmöller og resten af Frankfurt truppen, må også have noteret sig, at Dortmund nu kun er to kampe fra sensationelt at vinde Champions League, hvilket i tilfælde af en femteplads i ligaen vil udløse en Champions League plads til Frankfurt. Så der er masser på spil for hjemmeholdet, når Xabi Alonsos ubesejrede mesterhold kommer på besøg.

Leverkusen tog en stor skalp med en sejr ude mod Roma i en kamp, hvor de næsten helt atypisk ikke scorede i overtiden, som de ellers har for vane, men det lever de jo nok med efter 2-0.

De skal dog gøre arbejdet færdigt om en uges tid i Leverkusen, så mon ikke Alonso sparer en del spillere? Frankfurt har tidligere i sæsonen leveret store præstationer på hjemmebane, blandt andet ved at slå Bayern 5-1 tilbage i december. så jeg kan godt se, at Leverkusen for første gang i 47 opgør taber en fodboldkamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Heidenheim – Mainz X (1-1)

Søndag d. 5. maj kl. 19:30

Bo Henriksen var en ærgelig mand, efter Köln i slutminutterne udlignede Mainz’ føring og dermed lige akkurat forhindrede, at de rykkede over stregen. Det kan de muligvis gøre søndag med en sejr over Heidenheim, og det bør der egentlig være ganske fine muligheder for. 

Heidenheim vandt godt nok kampen mod Darmstadt i sidste weekend, men ellers er det begrænset, hvad vi har set fra dem i de seneste par uger. Det er lidt som om, at deres sæson toppede og stoppede med sejren og comebacket mod Bayern München.

Når jeg alligevel ender med at gå med en pointdeling, skyldes det de markante fravær, som Mainz har til kampen her. Mwene er naturligvis i karantæne efter udvisningen mod Köln senest, mens både Amiri og Gruda er ude med karantæne efter for mange gule kort. De to har været absolutte nøgleprofiler for Bo Henriksen, og der kommer til at mangle kreativitet og intensivt i presspillet, så for meget ansvar kommer til at blive bundet op på Burkhardt.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar