18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 31. runde i Bundesligaen d. 26. – 28. april 2024

Vi kan i denne weekend sende det første hold ned i 2. Bundesligaen, Mainz og Bo Henriksen kan kravle yderligere op i tabellen, og så kan top 4 også næsten sætte sig. Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk, ser nærmere på runde 31 i Bundesligaen, hvor mange af de sidste brikker kan falde på plads.

(Foto: Torsten Silz / dpa)

Bochum – TSG Hoffenheim 2 (0-2)

Fredag d. 26. april kl. 20:30

Butcher har blot fået et enkelt point i sine første to kampe, og det betyder, at Bochum nu er under stregen på Relegationspladsen grundet opturen hos Mainz. Så det giver sig selv, at der er pres på forud for fredagskampen mod Hoffenheim, der omvendt kæmper for at slutte syver i ligaen.

Jeg har i disse optakter flere gange proklameret, at Bochum er et modbydeligt hold at spille mod, når de er foran egne fans, men det var altså under Letsch, og mod Hoffenheim, et hold der ikke behøver have bolden alverden, har jeg svært ved at se hjemmeholdet lykkes med deres presspil.

Til denne kamp er de desuden uden Antwi-Adjei og Osterhage, der begge fik det gule kort nummer fem i sidste runde, mens Asano meldes tvivlsom. Det er absolutte nøgleprofiler, som Bochum må undvære, og derfor går jeg med en sejr til gæsterne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Bayern München – Eintracht Frankfurt 1 (3-1)

Lørdag d. 27. april kl. 15:30

Der florerer en masse rygter om, hvem der skal være ny træner i Bayern fra sommer af, og derfor er det måske lidt ironisk, at de vel næppe har set bedre ud under Tuchel, end de gør netop nu. Senest vandt de overbevisende med 5-1 ude mod Union Berlin. Samme cifre de i øvrigt tabte med, sidste gang de mødte Frankfurt. 

For Bayern er det vigtigt at holde fornemmelsen af de gode præstationer ved lige, og derfor tror jeg heller ikke, at Tuchel roterer alverden, selvom de allerede tirsdag aften spiller den første semifinale mod Real Madrid i Champions League

For Frankfurt er der heller ikke nogen grund til at rotere, for efter sidste fredags sejr over Augsburg, er det dem, der ligger til at tage sjettepladsen i Bundesligaen og dermed som minimum få adgang til Europa League. De har Tuta tilbage til denne kamp, men det stopper ikke et velspillende Bayern-hold.

Lisbergs bud: Bayern fører ved pausen til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Augsburg – Werder Bremen 1 (2-0)

Lørdag d. 27. april kl. 15:30

Det begyndte godt for Jess Thorups tropper, da de kom foran i udekampen mod Frankfurt, men det endte med 1-3-nederlag, og dermed tror jeg godt, vi på deres vegne kan sige farvel til sjettepladsen. Syvendepladsen og Conference League er der dog stadig en mulighed, og det vil også være noget af en bedrift, skulle de lykkes med dette.

Werder blev på forunderlig vis vakt til live i weekenden, da de brød en forfærdelig stime med en sejr over Stuttgart takket være to scoringer af Ducksch, men alle kan som bekendt danse en sommer.

Augsburg er det bedste af de to hold, og Werder, der fortsat er uden en karantæneramt Stage, kommer ikke til at få point i denne kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Freiburg – Wolfsburg 1 (1-0)

Lørdag d. 27. april kl. 15:30

Jonas Wind blev matchvinder i sidste rundes vigtige bundbrag mod Bochum, og dermed kan Wolfsburg for en stund om ikke andet ånde lidt lettet op i forhold til at undgå nedrykning. En der dog godt kan tillade sig at være bekymret er Joakim Mæhle, der decideret er blevet sat af i klubben, da Hasenhüttl foretrækker den mere dybde løbende Killian Fischer på backen.

Freiburg havde chancer til mere i hjemmekampen mod Mainz senest, men som så ofte før i denne sæson manglede den sidste skarphed, og den kan de så håbe på, at Sallai har med sig tilbage fra sin karantæne.

Selvom Wolfsburg er i bedring rent spillemæssigt og nu også har vundet under Hasenhüttl, så er det hjemmeholdet, der med et mere afstemt koncept og større individuel kvalitet på et par positioner skal kunne tage en sejr.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,00 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – Borussia Dortmund 1 (2-1)

Lørdag d. 27. april kl. 15:30

Det er kampen om fjerdepladsen i Bundesligaen. Mindstemål for begge klubber, og alligevel kan denne kamp være tæt på ligegyldig, hvis Tyskland og Bundesligaen som ventet sikrer sig en ekstra plads i Champions League, for så er både Leipzig og Dortmund sikre på at slutte i top fem. 

Jeg synes, Leipzig er det bedst spillende hold af de to, men selvom det virker en smule forudsigeligt og lidt passivt, så skal Terzic have ros for om ikke andet at have gjort Dortmund til et hold, der rent defensivt præsterer fint mod de større modstandere.

En stor modstander venter også onsdag i Champions League, når PSG kommer på besøg, så skal Terzic måske spare et par profiler her? Han er i hvert fald tvunget til at finde alternativer til Can og Maatsen, der begge er i karantæne, og særligt sidstnævntes fravær er et stort tab. Leipzig har omvendt alle klar, heriblandt Yussuf Poulsen, der kan være med på bænken igen, og de ingen europæiske kampe at skulle tænke på, så jeg har mest fidus til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,68 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Bayer Leverkusen – VfB Stuttgart 1 (3-2)

Lørdag d. 27. april kl. 18:30

Leverkusen er allerede mestre og skal torsdag spille den første semifinale i Europa League, så er de ikke fuldstændig ligeglade med denne kamp? Svaret på det spørgsmål er et rungende nej. Og hvis man gerne vil have beviser herfor, så skulle man bare se kampen mod Dortmund, hvor både Alonso, spillere og bænken jublede helt vildt over det udlignende mål i allersidste sekund.

Jeg var selv tilstede på stadion i søndags, og det er tydeligt, at det for Leverkusen gælder om at holde stimen af ubesejrede kampe i live. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan se rotationer, akkurat som vi gjorde det i kampen mod Dortmund, hvor Xhaka desuden er ude med karantæne.

Stuttgart tabte lidt skuffende til Werder Bremen, men jeg tror ikke, vi skal tage det som et udtryk for, at de er ved at snuble her på målstregen, hvor top fire er så tæt på. 

De to hold mødtes i pokalen tidligere på året, og her fik vi en af tysk fodbolds bedste kampe i sæsonen, og jeg forventer et lignende kampbillede mellem to mandskaber, der gerne vil frem ad banen og angribe. Chancen hos gæsterne består i, at Leverkusen roterer, men de taber ganske enkelt ikke. Alt afhængig af startopstillingen er hjemmeholdet favorit, men mest af alt ligner det et opgør med mål til begge mandskaber.

Lisbergs bud: BTS i 1. halvleg til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Gladbach – Union Berlin X (1-1)

Søndag d. 28. april kl. 15:30

De siger, at de er bevidste om, at de befinder sig i en nedrykningskamp, men det var nu ikke det, man kunne se i opgøret mod Bayern München i den seneste runde. Alle kan tabe 1-5 til sydtyskerne, men det var lige så meget måden de tabte på, der var bekymrende. Nu gælder det så en anden af de store skuffelser i denne sæson, når de skal en tur til Borussia-Park for at møde Gladbach.

Inden kampen kan Union være røget under stregen, hvis både Bochum og Mainz sejrer i deres hjemmekampe, så presset er til at tage at føle på.

Gladbach tabte senest en vild kamp mod Hoffenheim, hvor de udlignede i det 89. minut, blot for at indkassere umiddelbart efter, og et nederlag her skaber også store problemer for dem. Derfor kunne det sagtens blive en nervøs affære, hvor det handler om ikke at komme til at blotte sig. Weigl er i karantæne for hjemmeholdet efter at have fået sit gule kort nummer ti mod Hoffenheim.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Mainz – FC Köln 1 (3-0)

Søndag d. 28. april kl. 17:30

Da Bo Henriksen blev ansat, var målsætningen at komme op på Relegationspladsen, men efter en fantastisk flot stime har danskeren nu løftet sit hold op over stregen. Og det har han blandt andet fordi, de er gået forbi et meget, meget dårligt spillende Köln-hold.

Gedebukkene havde ellers alle muligheder for point i sidste runde, men de tabte i stedet hjemme mod Darmstadt med 2-0 i en på alle tænkelige måder skuffende indsats. En kamp der kun fik mig mere overbevist om, at de rykker ud, og jeg kan da heller ikke se, at de skulle kunne gøre noget mod Mainz. 

Det er naturligvis et andet opgør, hvor de ikke skal skabe hele kampen selv, men både defensivt og offensivt mangler der kvalitet hos Köln, så mod et hjemmehold, der ganske enkelt ikke tror på, at de kan tabe en kamp for tiden, så ligner det en sikker hjemmesejr, selvom Mainz må undvære både Krauß og Lee.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,55 – SPIL HER >>*

Darmstadt – Heidenheim 2 (0-2)

Søndag d. 28. april kl. 19:30

De to oprykkere slutter runden af, og for Darmstadt slutter Bundesliga-tilværelsen nok også her, hvis den da ikke allerede er slut inden da, afhængigt af Bochums og Mainz kampe.

Og det er måske også godt det samme, for niveauet har ikke været til fodbold i den bedste tyske række. Således var sejren mod Köln den første siden oktober måned, og det var altså ikke en pludselig opblomstring, men mere et resultat af, at de på dagen mødte en endnu dårligere modstander. 

Heidenheim er ikke lige så sprudlende som tidligere på sæsonen, og de har i princippet ikke det store at spille for, men derfor kan de jo godt vinde alligevel og dermed sende deres oprykningskollegaer ud af ligaen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar