18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 31. runde i Bundesligaen d. 23. – 25. april 2021

Bayern München stikker af i førersædet af Bundesligaen, mens Dortmund på overraskende vis kan risikere at misse Champions League kvalifikationen i år. De får chancen i denne runde for at kaste en “Hail-Mary” ud, når Wolfsburg venter på dem lørdag kl. 15.30. Alle kampene i runde 31 har Nicolai Lisberg, redaktør hos bulibold.dk taget et kig på og givet sine anbefalinger.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Augsburg – Köln 1 (2-1)

Sejre mod Leverkusen, Gladbach, Dortmund og nu også Leipzig. Jeg kan ganske enkelt ikke blive klog på Köln, der kan virke håbløse og fortabte den ene uge for så at levere en stor præstation som en samlet enhed få dage senere.

Med en frisk sejr mod Leipzig i bagagen, burde de jo også kunne få noget ud af en udebanetur til Augsburg, der virker til at være gået i stå og tirsdag tabte med 2-0 mod Frankfurt. Den tredje kamp i træk, hvor de ikke kom på måltavlen. Men så igen. Det er Köln, og der har på intet tidspunkt i sæsonen været bare den mindste antydning af stabilitet i deres præstationer.

Med til Augsburgs seneste nederlag hører også, at Herrlich lidt solgte kampen på forhånd ved at hvile et par spillere, så jeg kan ikke se, hvorfor bookmakerne ligefrem har gæsterne som favorit i det her opgør, selvom jeg medgiver, at motivationen naturligvis er større hos Köln, der er uden Ehizibue, der har for mange gule kort. Augsburg må af samme årsag undvære styrmand Uduokhai, der virkelig har spillet en stor sæson, men selv i hans fravær vil jeg vurdere, at hjemmeholdet er favorit.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – Borussia Dortmund X (1-1)

De gode nyheder for Dortmund. Jadon Sancho er tilbage. De dårlige nyheder. Mats Hummels er i karantæne. Set over en hel sæson er det svært at vurdere, hvad der vejer tungest, men måske englændernes tilbagekomst alligevel giver et største boost, for han lignede ikke en, der havde siddet ude i halvanden måneds tid med en skade, da han i anden halvleg leverede den ene finurlige dribling og chanceskabende aflevering i Dortmunds sejr mod Union. Omvendt virkede Mats Hummels igen lidt rusten med et par graverende fejl, der kunne have kostet, 
Hos Wolfsburg er der ikke det store spørgsmål forud for kampen. De fortsætter ufortrødent, og levnede ikke Stuttgart nogle chancer, da de vandt med 3-1 onsdag aften. Nu venter så det, vi godt kan kalde en sæsonfinale, for vinder de kampen mod BVB, er de otte point foran gæsterne med tre runder igen.

Dortmund er presset til at sejre, og de bliver hele tiden bedre, men de giver stadig for mange chancer væk, og med Emre Can som formodet makker til Akanji er det næsten dømt til at skulle gå galt en gang eller to. Den tyske landsholdsspiller kostede godt nok ikke en scoring i kampen mod Union Berlin, men det var tæt ved, da en fejlaflevering førte til en afslutning fra Ingvartsen efter blot 12 sekunder, der tog undersiden af overliggeren.

Dortmund har et svært restprogram med kampe mod Leverkusen og Leipzig, og de skal have alle tre point her. Derfor skal de frem og angribe, skulle der stå uafgjort med 10-15 minutter igen, og det kan blive Wolfsburgs chance for omstillinger i et meget tæt opgør, der dog kan gå begge veje, men hvor det virker oplagt, at der kommer mål til begge hold.

Lisbergs bud: Begge hold scorer til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Freiburg – Hoffenheim 1 (2-0)

Nede 0-2 lykkedes det Hoffenheim at komme tilbage og vinde 3-2 mod Gladbach, og dermed kan vi godt eliminere dem fra nedrykningskampen i Bundesligaen. Nu er det så en overvejelse værd, om sejren har givet selvtillid efter en svær periode, eller det får dem til at slække lidt på koncentrationen  i de resterende kampe, da de ikke rigtig kan opnå noget.

I kampen mod Freiburg hælder jeg mest til det sidste. Hjemmeholdet sad over i midtugen, da deres kamp mod Hertha blev udsat, så det er en frisk trup, som Streich kan råde over. Grifo er igen klar efter sin coronapause, og det er faktisk kun Santamaria, de må undvære, efter han har raget for mange advarsler sammen.

Det forlyder, at Hoffenheim vil rotere en del, og for et hold der blot har vundet tre gange i 15 udekampe og er dårligere placeret end Freiburg i tabellen,  kan jeg simpelthen ikke se, hvorfor de skulle være favoritter i dette opgør.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Werder Bremen X (1-1)

Werder følte sig (med rette) bortdømt i den vigtige kamp mod Mainz, som de tabte med 1-0 efter en kontroversiel underkendelse af deres scoring i første halvleg. Dermed er nordtyskerne nu nede på en 14. plads, og de er i allerhøjeste grad en del af nedrykningskampen efter seks nederlag i træk. Det ligner næsten en modsat graf af sidste års redningsaktion, hvor de leverede en flot slutspurt, og man kan med rette være skeptisk på Werders vegne, der i næste uge har en pokalsemifinale mod Leipzig, som ret beset er den mindst vigtige kamp, der resterer for dem i resten af sæsonen.

Union Berlin tabte 2-0 ude mod Dortmund, i et opgør hvor de havde et par afslutninger på træværket, men hvor det også lykkedes Dortmund at skabe uhørt mange store chancer. De skal kunne besejre et kriseramt Bremen-hold hjemme på Stadion An Der Alten Försterei, men de har ikke været så overbevisende på eget græs i denne sæson, og Bremen har faktisk hentet flere point ude end hjemme. 

Gæsterne kan igen råde over Groß, og kald det en fornemmelse, eller hvad du vil, men jeg kan godt se, at Werder Bremen rent faktisk har nogle muligheder for at få et vigtig point, hvis de lykkes med at overlade initiativet til Union.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Schalke – Hertha BSC

Kampen er udsat grundet coronaudbrud i Herthas trup

Mainz – Bayern München 2 (2-3)

Det er egentlig ganske enkelt. En sejr til Bayern München, og så er sydtyskerne mestre for niende år i træk. Hvad der dog ikke er så enkelt er at besejre Mainz. Bo Svensson er i færd med at levere en af mest imponerede redningskationer i Bundesligaens historie, og onsdag hentede de endnu en sejr, da de vandt med 1-0 ude mod Werder Bremen. Den fjerde sejr i de seneste fem kampe, og Mainz er nu helt oppe på en 13. plads med en kamp i hånden. De andre hold i bunden henter dog også hele tiden point, så Mainz skal fortsat samle sammen for at være sikre på overlevelse. Svensson og co. har slået, Gladbach og Leipzig og fået point mod Leverkusen og Dortmund, men der er også brug for flere store resultater mod store modstandere, for udover Bayern venter blandt andet Dortmund, Frankfurt og Wolfsburg i de kommende kampe.

Bayern gjorde kort proces mod Leverkusen, hvor sejren blev grundlagt på en flot første halvleg, men den bedste nyhed for sydtyskerne er alligevel, at Lewandowski forventes at være så frisk, at han er klar til en startplads igen. Der er et mesterskab, der lige skal køres hjem, men ellers handler resten af sæsonen for Bayern primært om, at få sat Lewandowski sat op i situationer, så han kan score de minimum fem mål, der vil tangere Gerd Müllers ikoniske rekord for 40 ligamål i en sæson. Også Gnabry forventes tilbage efter coronapause, mens spillere som Hernandez og Musiala måske kan få et lille hvil.

Hos Mainz er Da Costa tilbage, efter han af personlige årsager missede kampen mod Bremen. Som nævnt har Mainz leveret store præstationer mod de store hold i denne sæson, men jeg tror alligevel ikke, at det er nok til at tage point mod Bayern, i en kamp mellem to hold der med deres stil bør stå godt i forhold til, at vi der ser med kan få en underholdende affære.

Lisbergs bud: Over 3,5 mål til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt 1 (2-1)

Et hold der kæmper for Europa, mod et hold der næsten er garanteret Europa. For to år siden mødtes de to mandskaber på cirka samme tidspunkt af sæsonen i en direkte duel om Champions League pladserne, og ved den lejlighed smadrede Leverkusen Frankfurt efter en formidabel første halvleg, hvor de førte hele 6-1.

Det sker nok ikke igen, men Leverkusen kan nu godt tage de tre point i lørdagens sene kamp. Frankfurts sejr mod Augsburg i midtugen kom på en halvbillig baggrund, og Leverkusen har, trods nederlag til Bayern, en anden defensiv stabilitet end tidligere på sæsonen. Gæsterne er til dette opgør uden Sebastian Rode, der mod Augsburg fik sit 10. gule kort i sæsonen, og det er et tab for Frankfurt, da afløser Hasebe er en noget anden type.

Et meget lige opgør, men Frankfurts dårlige indsats i Gladbach i sidste weekend skræmmer, og derfor går jeg med Leverkusen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

RB Leipzig –VfB Stuttgart 1 (2-0)

Det er ikke fordi, Champions League pladsen på nogen måde kommer i fare for RB Leipzig, men efter tirsdagens skuffende nederlag mod Köln, er de nu tættere på femtepladsen end de er på Bayern på førstepladsen.

Nederlaget i Köln betyder, at Leipzig faktisk kun har vundet to af sine seneste syv kampe, og de manglende mål fra Timo Werner ser endelig ud til at have sat sine spor i truppen, der ellers har kompenseret så glimrende gennem store dele af denne sæson.

Leipzigs form er dog ikke ligeså sløj som Stuttgart, der onsdag tabte for tredje kamp i træk. Denne gang med 3-1 til Wolfsburg. Dermed er deres Europa League drømme så godt som begravet, og de kan meget vel få det sidste søm i kisten søndag eftermiddag.

I de to klubbers fem indbyrdes opgør i historien, har Leipzig vundet fire og en enkelt er spillet uafgjort, og jeg har svært ved at se, at de skal kunne spille så dårligt igen, som de gjorde mod Köln. Sabitzer medes tilbage, efter han har siddet ude, ligesom også Yussuf Poulsen muligvis kan gøre comeback. Gæsterne kan igen råde over Mavropanos, efter han sad ude med karantæne mod Wolfsburg.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,38 – SPIL HER >>*

Gladbach – Arminia Bielefeld 1 (2-0)

2-0 ved pausen blev det 2-3 for Gladbach, der smed vigtige point over styr, da de tabte ude mod Hoffenheim onsdag aften efter 17 forfærdelige minutter i begyndelsen af anden halvleg. 4-0-sejren mod Frankfurt i sidste weekend kunne de altså ikke bygge videre på, og det handler nu om at sikre sig den syvendeplads, der kan give europæisk fodbold i næste sæson, skulle enten Leipzig eller Dortmund vinde pokalen. Skal det ske, skal de naturligvis vinde hjemme mod Bielefeld. Og det bør de også gøre.
Jeg indrømmer, at jeg var skeptisk ved fyringen af Neuhaus og ansættelsen af Kramer, men Bielefeld skal have ros for at have virket mere afklaret siden da, og senest tog de en 1-0-sejr mod Schalke, der i øvrigt sendte Schalke ud af Bundesligaen.

Gladbach har igen Sommer tilbage i målet efter endt karantæne, mens gæsterne er uden Brunner, der har for mange kort i banken, ligesom både Cordova og Yabo endnu ikke er klar efter deres coronasygdom.

Offensivt begynder det at se bedre ud for Gladbach, hvor flere spillere rammer deres form fra tidligere på sæsonen, og spiller de forreste op til niveau, så kan selv et godt organiseret Bielefeld-hold altså ikke gøre noget.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!.

Skriv et svar