18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 30. runde i Bundesligaen d. 22. – 24. april 2022

Vi kan formentlig både kåre en mester og finde en nedrykker denne weekend, hvor der også er østtysk derby i Bundesligaen. Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med optakt til samtlige kampe fra 31. spillerunde fra den tyske Bundesliga.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Wolfsburg – Mainz 2 (1-2)

0-5 ved pausen i sidste weekend var negativ rekord for Wolfsburg, og så glemmer man lidt, at de faktisk skulle have bragt sig foran i kampen mod Dortmund efter en flot aflevering fra Wind fandt en fri Nmecha. Men det var også det eneste, der var værd at fremhæve i den kamp, og Kohfeldt var efterfølgende klar i mælet, da han ikke mente, det var Bundesliga værdigt. Koen Casteels holder normalt højt niveau, men den belgiske målmand så lidt skidt ud ved flere scoringer, og han kan vel næppe stå så sløjt igen, hvilket taler til Wolfsburgs fordel her.

Hos Mainz er der fra tysk presses side kommet lidt fokus på Bo Svensson og hans manglende lyst til at skifte spillere ind, selvom livet er reddet. Holdet er nu uden sejr i fire kampe i træk, men jeg kan godt se dem få noget ud af kampen mod Wolfsburg, hvor de får lov til at løbe omstillinger mod et hold, der har store problemer med at forsvare.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Freiburg – Gladbach 1 (2-0)

To hold med meget forskellige uger. Freiburg drømmer om både Champions League men også triumf i pokalen, da de tirsdag spillede sig i finalen efter 3-1 mod HSV. Samme cifre tabte Gladbach derbyet mod Köln med, efter at have været bagud 3-0 ved pausen, og efterfølgende blev de mødt af vrede fans, der ville have fat i spillerne. “Vi er Gladbach, I er ikke”, lød det blandt andet fra de utilfredse masser. 

Der er tæt på intet, der har fungeret for die Fohlen i denne sæson, så hvorfor skulle de lige pludselig ramme niveauet mod Freiburg, når Hütter ikke for alvor kunne sætte sit hold op til et derby? Træthed i Freiburg er det eneste, jeg kan se som årsag til, at det ikke skulle blive til sejr til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Köln – Arminia Bielefeld 1 (2-0)

Gæsterne fyrede i denne uge træner Frank Kramer efter syv kampe på stribe uden sejr og ansætte i stedet målmandstræner Marco Kostmann. Når et hold med fire runder igen ser sig nødsaget til at skifte ud på trænerfronten, så indikerer det naturligvis, at man er i store problemer, og det er Bielefeld også med tre point op til stregen.

Hos Köln er det eneste problem omvendt, hvorvidt man skal spille Europa League eller Conference League næste år. Med en sejr i derbyet mod Gladbach fortsatte Baumgart sit imponerende arbejde, og med en sejr her går de ganske givet forbi Union Berlin, som lige nu indtager sjettepladsen. Det er da muligt, at nyt trænerskifte kan give Bielefeld noget, men ellers bør 1-tallet være sikkert i en ellers drilsk runde.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – TSG Hoffenheim X (2-2)

Vi kan vist godt konkludere, at Frankfurt har solgt Bundesligaen for i stedet at jagte succes i Europa League, hvor de torsdag møder West Ham i den første af to semifinaler i Europa League. 

Eventyret i Europa har kostet kræfter og fokus i ligaen, hvilket vi har set med nederlag i den to seneste kampe, så kan det ske igen, når Hoffenheim kommer på besøg? Gæsternes CL-drømme er brast efter blot to point i de seneste fem kampe, og 0-0 mod Fürth i seneste runde var ekstremt skuffende, så det er heller ikke just et mandskab med tro på tingene. Det kan blive lidt hat og briller, hvis Glasner sælger kampen og roterer gevaldigt, men det bør næsten give mål til begge mandskaber, uanset hvordan han blander kortene.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,45 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1.80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Greuther Fürth – Bayer Leverkusen 2 (1-3)

Alt andet end en sejr, og så er Greuther Fürth fortid i Bundesligaen. Det er de formentlig alligevel, da de skal hente 12 point i de sidste fire runder samt forbedre deres målscore, hvis de skal overleve. Bundesligaen har været et par numre for stort for kløverbladene, og det blev især udstillet i den omvendte kamp, da de tabte hele 7-1. 

På det tidspunkt var Leverkusen også bedre kørende med Schick og Wirtz i storform, og die Werkself gled efter nederlaget hjemme mod Leipzig ned på fjerdepladsen i ligaen. Blot et point ned til Freiburg, som man møder i den sidste kamp i sæsonen. Det fungerer ikke rigtig for tiden for dem, men trods bedring hos Fürth, så skal de kunne tage de tre point. 

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,39 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – Union Berlin 1 (3-0)

En gentagelse af semifinalen onsdag aften, og ved den lejlighed var det RB Leipzig, der sikrede sig videre avancement til finalen i Berlin, da de vandt med 2-1 på et mål i overtiden af Emil Forsberg. I midtugen skal de spille semifinale mod Rangers i Europa League, og det der i december lignede en katastrofal sæson kan nu meget vel ende med klubbens første titel, og måske endda to af slagsen.

De kan dog ikke sælge Bundesligaen helt endnu, da der kun er tre point ned til Freiburg på femtepladsen, men en sejr her, og så tør jeg også godt garantere, at Leipzig spiller i Champions League næste sæson. Union ligger stadig lunt i svinget i forhold til europæisk fodbold, men det bitre pokal-exit kan godt have kostet mentale kræfter.

Lisbergs bud: RB Leipzig fører ved pausen til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Bayern München – Borussia Dortmund 1 (3-1)

Das Gipfel. Det er kampen mellem de to største klubber i Tyskland, denne sæsons nummer 1 og 2, men det plejer også at være en ulig forestilling, når de to mødes på Allianz, hvor Dortmund faktisk som oftest får ørene maskinen. 

4-2, 4-0, 5-0, 6-0, 4-1 og 5-1 lyder de seneste Bundesligakampe mellem de to i München, og selvom Dortmund gennem hele sæsonen har været gode til at få point i kampe, hvor de ikke har spillet godt, så sker det ikke lørdag.

Apropos ørene i maskinen, så vandt Dortmund hele 6-1 i weekenden og førte 5-0 ved pausen, da alle skud på mål mod Wolfsburg førte til en scoring. Blandt andet fra den unge debutant Tom Rothe, ligesom Erlig Haaland også endelig kom på tavlen igen.

Bayern fik rejst sig oven på skuffelsen mod Villarreal, da de i overbevisende stil sikrede sig en 3-0-sejr mod Arminia Bielefeld, og motivationen til dette opgør må være ekstra stor, da de i tilfælde af sejr kan sikre sig det tysk mesterskab. Det er ikke ofte, de kan fejre det foran egne fans, men det sker lørdag aften mod et Dortmund-hold, der allerede er sikret top 4 og Champions League til næste sæson.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*

VfL Bochum – Augsburg 1 (1-0)

Augsburg kunne med en sejr mod Hertha i grove træk have sikret overlevelse, men de er de stadig viklet ind i en tæt bundkamp, og det er ikke godt nyt med fire runder igen og en udekamp ventende forude. For på nær Geuther Fürth er Weinzierls mandskab det dårligste udehold i ligaen. Det holdt op imod at Bochum er rigtig gode hjemme gør, at jeg sagtens kan se dem få problemer i søndagens første opgør. Det ligner i hvert fald en kamp, hvor hjemmeholdet som minimum sikrer sig det ene point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Hertha BSC – VfB Stuttgart 2 (0-1)

Jeg kan ikke rigtig blive klog på Hertha, så af samme grund ved jeg heller ikke helt, hvad jeg skal forvente i deres kamp mod Stuttgart, i det der set herfra faktisk kandiderer til rundens kamp. Det er i hvert fald det opgør, hvor der er mest på spil for begge mandskaber, da Stuttgart er på en Relegationsplads med 28 point, mens Hertha er lige over stregen med 29 point.

Til Herthas ros skal de have kredit for at rejse sig oven på ydmygelsen i forrige runde, da de tog til Augsburg og vandt med 1-0. Ikke en videre skøn forestilling, men man kan komme langt med fight og den rette indstilling. Stuttgart er den af bundklubberne, der er gået mindst i panik, og deres fart hos de offensive spillere kan godt blive vejen til en lidt overraskende sejr og tre livsvigtige point. Det er i hvertfald et spil værd

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Se også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar