18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 30. runde i Bundesligaen d. 16. – 17. april 2022

De tyske hold har været involveret i store sensationer og kæmpe skuffelser i ugens europæiske kampe, så hvordan spiller det ind på præstationerne i denne runde? Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med grundig optakt til samtlige kampe fra 30. spillerunde fra det tyske.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Borussia Dortmund – Wolfsburg 1 (2-1)

Tre point mod Stuttgart sikrede næsten Dortmund andenpladsen i ligaen, og dermed kan der sættes kryds ud for sæsonen. Måske meget godt, for de er efterhånden ved at være tyndt besat på flere positioner, og kampen mod Stuttgart bød på tre nye skader til henholdsvis Hummels, Reyna og Dahoud, der alle glipper denne kamp. Det samme gør formentlig også Guerreiro, der ikke har kunne træne med i ugens løb. 

Normalt ville dette være en af den slags kampe, hvor Dortmund kunne finde på at sætte point til, fordi der ikke er alverden at spille for, men efter man tabte med hele 4-1 på eget græs mod Leipzig i den første kamp i to år med et fyldt stadion, må motivationen alt andet lige være til, at man også henter en sejr.

Hos gæsterne hentede man også en sejr i seneste runde, da Bielfeld blev slået hele 4-0, så der er ikke for alvor grund til at ændre på et hold, hvor Nmecha, Kruse og Wind ser ud til at danne offensiv trio i front. Dortmund har generelt godt styr på Dortmund med 12 sejre og en enkelt uafgjort i den seneste 13 runder, og med Haaland i scoringskrise, må nordmanden være opsat på at gøre sit for at forlænge Dortmunds sejrsstime, selvom Rose på pressemødet afslørede, at han spiller på smertestillende.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Freiburg – VfL Bochum X (1-1)

Det blev ikke til en skrivebordssejr mod Bayern, men Freiburg kan stadig hente point på egen hånd, hvilket de beviste med 2-1 ude mod Frankfurt i seneste runde. Deres Champions League drøm er fortsat intakt, selvom det nok mest af alt kommer til at handle om at sikre Europa League til næste sæson. Skal det ske, skal de helst have en sejr mod Bochum. Oprykkerne fik igen hentet et point i weekenden, da Diabys straffe lidt heldigt blev brændt, da han snublede og rørte bolden to gange, inden bolden røg i nettet.

Det ændrer dog ikke ved, at Bochum er et svært hold at nedbryde, og at de i Riemann har en af ligaens bedste målmand. De har lukket færre mål ind end både Leverkusen og Dortmund, så kan de holde et Freiburg-hold, der ofte har det svært, når de skal skabe kampene, fra fadet?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,95 – SPIL HER >>*

Mainz – VfB Stuttgart 1 (1-0)

En 2-0-føring mod Köln blev sat over styr i den sidste halve time, og dermed røg nok også den sidste chance for Mainz for at sikre sig europæisk fodbold i den kommende sæson. Det var dog heller ikke succeskriteriet for et hold, der kun lige med nød og næppe klarede skærene i sidste sæson.

Foråret har ikke været helt så fantastisk for Svensson og Co., og de får deres sag for mod Stuttgart, der har mere på spil, da de kæmper for at overleve. Sidst tabte de 2-0 mod Dortmund, men de havde et par skader i den kamp, og til dette opgør kan de igen råde over Anton og Kalajdzic. Mainz har omvendt Aaron i karantæne, og med Hack og St. Juste ude så er Svensson tvunget til at tænke alternativt bagude. Stuttgart har de bedste individualister, mens Mainz er bedre organiseret. Spinkel sejr til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Augsburg – Hertha BSC 1 (2-0)

Det var noget af nogle scener, der udspillede sig, da Hertha tabte derbyet mod Union med hele 4-1. For efter kampen fik spillerne ikke bare fansenes vrede at mærke. De blev decideret ydmyget, da de blev bedt om at tage deres trøjer af, da fansene ikke fandt dem værdige til at bære klubbens farver. En ydmygelse af en sådan slags, at mandags træningen med Magath må have været vand ved siden af. Men det var ikke godt mod Union, og sejren mod Hoffenheim virker lige nu og her mest af alt som en enlig svale. Så er der anderledes stabilitet over Augsburg, selvom Mads Valentin Pedersen og holdkammeraterne ikke kunne hente point mod Bayern München, i et opgør hvor de ellers holdt de tyske mestre fra store chancer, og hvor lidt mere belsutsomhed inde i feltet også havde været at foretrække. Mads Valentin Pedersen er i øvrigt ude af denne kamp grundet Covid-19.

Med en sejr her, så er Augsburg næsten sikret sig overlevelse, omvendt skal Hertha gerne have tre point med tanke på det restprogram, der venter. Jeg frygter på Herthas vegne, at hvis ikke de scorer fra start, så breder nervøsiteten sig på holdet, og så kan de sagtens komme i problemer igen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner) med koden ‘MAXBETTING’. Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Gladbach – FC Köln 1 (2-0)

Lørdag aften er der derby, et af de få vi har tilbage i Bundesligaen, og lidt atypisk er det med Köln placeret højere end Gladbach. Seneste slog de Mainz med 3-2, og nu er selv Baumgart begyndt at tale om muligheden for at opnå en europæisk plads i ligaen.

I Gladbach taler de ikke om Europa, men derimod om at skulle spare i fremtiden, men mon ikke de alligevel kan finde motivation i at forhindre naboerne fra at komme i Europa? Senest vandt de 2-0 ude mod Greuther Fürth, og det er deres bedste periode i denne sæson, hvilket måske ikke siger det helt store. Köln har blot hentet tre sejre på udebane, og jeg tror ikke, at den fjerde kommer her.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Arminia Bielefeld – Bayern München 2 (0-2)

Ni point har Bayern ned til Dortmund i tabellen, men alligevel tales der om den dårligste sæson i ti år. For tirsdag røg de ud til Villarreal i Champions League på et sent indkasseret mål, og Nagelsmanns navn debatteres nu for alvor i den tyske presse. I seneste kamp mod Augsburg vandt de godt nok 1-0 på et mål af Lewandowski, naturligvis, men det var efter endnu en uinspirerende indsats, hvor man satte negativ rekord i første halvleg med det færreste antal afslutninger. 

Der er meget, der ikke hænger sammen for Bayern for tiden, men det kunne man også fristes til at sige om Bielefeld, der senest tabte med hele 4-0 mod Wolfsburg og fortsat befinder sig på relegationspladsen.

Bayern har efter en skadesplaget sæson næsten alle mand til rådighed igen, og selvom det ikke kører for sydtyskerne, så må der sidde en hvis revanchelyst i holdet, som kommer til at gå ud over Bielefeld, uden jeg dog tror, at de blev kørt ud ad banen.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE 1,90 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Eintracht Frankfurt 1 (1-0)

Hvordan griber man de næste par dage af, hvis man er Union Berlin? Det må være det helt store spørgsmål i hovedstaden, for i Bundesligaen kan man stadig kvalificere sig til europæisk fodbold, og onsdag skal man spille semifinale i pokalen mod Leipzig. Kunne Urs Fischer være fristet af at spare et par spillere her?

Hos Frankfurt kender man godt til strabadserne ved at spille i to turneringer. De var, sammen med omtrent 30.000 (!) fans, i Barcelona torsdag aften for at spille returkampen i Europa League, og det blev en nat til historiebøgerne. Jeg havde selv fornøjelsen af at sidde på Camp Nou, eller Kamp Nou, som det næsten var med flere Frankfurt fans end Barcelona fans og se en helt igennem magisk aften for tyskerne. Det var historisk, men det var også en kamp, der kostede mange kræfter, og vi så, hvordan de tabte hjemme mod Freiburg i sidste runde efter en flot kamp på eget græs mod Barcelona, så noget lignende kunne sagtens ske igen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

TSG Hoffenheim – Greuther Fürth 1 (3-1)

En sjetteplads er jo i princippet ganske fint for Hoffenheim, men de har alligevel skuffet mig i denne sæson, hvor de aldrig for alvor har fundet stabiliteten i deres præstationer. Point ude mod Leipzig er de færreste forundt for tiden, men de var omvendt heller ikke i nærheden af det med et 3-0 nederlag, og de har nu tabt tre i træk. Flere af de normale profiler har været tæt på usynlige de sidste par uger, og kan man tabe til Hertha kan man vel også tabet til Fürth?

I princippet ja, men Greuthers sporadiske opblomstring i begyndelsen af forårssæsonen er længe forbi, så det bliver et nyt nederlag for Die Kleeblättler.

Lisbergs bud: -1,5 (AH) Hoffenheim til odds 1,68 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – RB Leipzig X (1-1)

Runden lukkes ned med en sand lækkerbisken, når to af de mest underholdende mandskaber rent offensivt mødes i en kamp om tredjepladsen i ligaen. Hjemmeholdet har smidt en del point i foråret, og deres forspring til femtepladsen skrumper hele tiden, så de skal sætte deres lid til, at Schick efterhånden er ved at være tilbage i form.

Hos Leipzig har de måske ligaens mest formstærke spiller i Nkunku, der må være på blokken hos flere store klubber efter en forrygende sæson, der bød på yderligere to mål, da Leipzig sendte Atalanta ud af Europa League torsdag. Onsdag venter så semifinalen i pokalen mod Leipzig, så kan de holde fokus i alle tre turneringer? En meget lige kamp, der kan svinge begge veje, og hvor jeg trods rigelig offensiv kvalitet ikke nødvendigvis ser en sprudlende kamp.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,21 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Læs også:

Se også: SpilXpoden med spiltips til weekenden

Skriv et svar