18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 3. runde i Bundesligaen d. 19. – 21. august 2022

Kan Edin Terzic tage sin tiende sejr i træk i Bundesligaen med Dortmund, og kører Bayern bare ufortrødent videre? Og hvad med Leverkusen og RB Leizpig? Lykkes det endelig de to formodede tophold at hente tre point? Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, besvarer alle dine spørgsmål forud for tredje runde i Bundesligaen.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Gladbach – Hertha BSC 1 (2-0)

Berlinerne fik et point i kampen mod Frankfurt, og det var i sig selv positivt. De skulle have haft tre, men voldsom uskarphed blandt de forreste viste sig dyrt. Det er dog lovende, at Lukebakio virker til at være tilbage i spillehumør, for han har noget af det, der skal til for at giver Hertha lidt pondus helt fremme. 

Berlinere kunne med andre ord godt bruge en Thuram, der har lagt fra land med tre scoringer i de første to kampe for Gladbach, og franskmandens skarphed er også en af årsagerne til, at Gladbach er favorit her. Hertha har både Plattenhardt, Maolida og Scherhant tvivlsomme grundet småskavanker.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,58 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – Werder Bremen 1 (3-1)

Seks point efter to kampe er godt. Særligt fordi det kom mod modstandere på baner, hvor totalen i sidste sæson var 0 point i de opgør. I de tyske medier er de begejstrede over Terzic, der da også havde en dygtig/heldig hånd fra bænken, da alle hans fire indskiftere var involveret i de tre mål, der vendte 0-1 til 3-1 i udekampen mod Freiburg.

Men tilbage står, at Dortmund fortsat ikke spiller videre godt. Så kan Werder, der har hentet et uafgjort i begge sine kampe indtil videre, stikke en kæp i hjulet hos de sort-gule? Jeg tror det ikke. Dortmund har til denne kamp formentlig Adeyemi tilbage igen, og han kan meget vel glide direkte ind i startopstillingen, hvor også Jamie Bynoe-Gittens efterhånden presser sig på. Englænderen linkede godt op med særligt Moukoko, og Modeste så også fin ud trods manglende mål i debuten.

Werder fik som nævnt 2-2 for anden gang i træk, men de svinger enormt. De indledte som lyn og torden mod Stuttgart, gik så helt i stå men sluttede fint af, så jeg tvivler på, de kan stå distancen mod Dortmund. Hos Werder er både Pieper og Duksch tvivlsomme.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*


Bayer Leverkusen – TSG Hoffenheim X (3-3)

Kan man ikke vinde hjemme mod Augsburg, kan man ikke forvente at vinde mange kampe. Det vil være den korte konklusion af endnu en skuffende Leverkusen præstation. Det tredje nederlag på stribe, tæller vi pokalen med. Mod Augsburg spillede de offensivt igen en god kamp, men skarpheden var om muligt endnu mindre end mod Dortmund ugen forinden.

Defensivt har de problemer, men de kan vel ikke blive ved med at brænde så store tilbud tre kampe i træk? Hos Hoffenheim var der anderledes kynisme, også selvom Kramaric brændte straffe, da de vendte 0-2 til 3-2 mod Bochum. Lidt ligesom Leverkusen, så ligger deres styrke i offensiven, mens defensiven kan være det samme. Når Hoffenheim spiller er en målrig kamp altid et godt bud, og hvis ellers Leverkusen rammer formen offensivt, så kan det sagtens blive underholdende. Hjemmeholdet har Hradecky med igen efter overstået karantæne, mens Posch er tilbage fra sin kamp i skammekrogen hos Hoffenheim.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,35 – SPIL HER >>*


Wolfsburg – Schalke 1 (2-0)

Et enkelt point for Wolfsburg i de første to kampe. Jeg tippede dem til en fjerdeplads, inden sæsonen gik i gang, og det kan de stadig nå. For som Bayern spiller i øjeblikket, kan man jo argumentere for, at det at de holdte sydtyskerne nede på to scoringer var en sejr i sig selv. I kampen mod Bayern var Jonas Wind ikke med grundet en skade, der holder ham ude i længere tid.

Schalke fik sit første point tilbage i Bundesligaen efter en sen scoring på straffe af Bülter. Der er masser af power og energi på dette Schalke-hold, men de mangler fortsat lidt individuel kvalitet, før det for alvor bliver godt. Drexler har karantæne hos Schalke, mens Terodde endnu ikke forventes at være klar til en startplads.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Augsburg – Mainz 2 (0-2)

Rafal Gikiewicz. Den polske målvogter er til tider stor i slaget, men han kan også gøre sig stor på stregen. Lørdag i sidste uge havde han en af den slags kampe, hvor han tog flere oplagte målchancer. Imponerende af ham, men det er vigtigt at hive fat i, for selvom det blev til Augsburg-sejr, så skulle de have tabt den kamp.

Jeg tror stadig, de rykker ned, og jeg tror også, de får det svært her mod Mainz. Bo Svenssons hold fik 0-0 mod Union Berlin i en meget jævnbyrdig forestilling, hvor begge hold havde fokus på den defensive organisation, hvorfor der ikke var alverdens plads at gebærde sig på. Det bør der til gengæld være mod Augsburg, og så skal de bare kunne prikke bolden forbi Gikiewicz en gang eller to for at tage de tre point med hjem. Og det kan Burkhardt muligvis hælpe med, da han igen er klar til kamp efter en mindre skade.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – Freiburg X (1-1)

Christian Streichs mandskab gjorde næsten alt rigtigt i de første 75 minutter af kampen mod Dortmund, lige indtil Flekken droppede stort i målet. Der var dog rigtig mange gode aspekter i deres spil, og det kan også sagtens give point i Stuttgart. Die Schwaben fik for anden kamp i træk uafgjort, denne gang med 2-2 i Bremen, hvor de indkasserede til allersidst. 

Matarazzo har fået sin fart tilbage i udstillingerne via særligt Silas, men de får ikke lige så meget plads at løbe på lørdag mod Freiburg er buddet herfra. En meget lige forestilling, vi formentlig har i vente.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Union Berlin – RB Leipzig X (1-1)

To kampe, to point. Det er facit for Leipzig. Timo Werner fik et fint comeback med et mål, men det blev en bittersød fornemmelse, da de måtte nøjes med uafgjort mod Köln. Det skyldtes især, at Szoboszlai blev udvist kort før pausen, for at svinge en arm/albue i hovedet på sin  modstander. 

Set i det lys var det jo positivt, at de fortsat kunne dominere kampen og også kom komme foran, men de har – som så mange andre hold i ligaen – en del problemer defensivt. 

Dem har de ikke i Union Berlin, der fik 0-0 mod Bo Svensson og Mainz. Deres niende kamp i træk uden nederlag i Bundesligaen, tæller vi afslutningen på sidste sæson med. De står godt, og har ikke noget mod at lade Leipzig tage initiativet for så selv at satse på fart og omstillinger samt styrke på dødboldene. Endnu et X i vente?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – FC Köln X (2-2)

De første 45 minutter i den tyske hovedstad i sidste runde mod Hertha var egentlig et ganske fint billede på Frankfurts start på sæsonen. Ekstremt sløv men med gradvise forbedringer. De kunne således have været bagud med mere en 1-0 ved pausen efter en underligt uinspirerende indsats, men de fik arbejdet sig ind i kampen igen, selvom defensiven nok engang så yderst skrøbelig ud. De skal i hvert fald være glade for, at de har Trapp, for eller så det for alvor skidt ud.

Skidt ud så Marvin Schwäbe også ved Kölns første indkasserede mål mod Leipzig, men det var omvendt en stor redning fra ham, der efterfølgende satte gang i en kontra, som gav en scoring. Köln fik et flot point mod  Leipzig, og jeg kan også godt se dem få noget ud af dette opgør mod et Frankfurt-mandskab, der fortsat ikke virker til at være kommet ordentlig i gang i denne sæson.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

VfL Bochum – Bayern München 2 (0-3)

De fik en drømmestart på kampen mod Hoffenheim med 2-0 efter de første 13 minutter, men i sidste ende måtte Bochum indkassere et 3-2-nederlag. Makkerparret Hofmann og Zoller så ud til at finde hinanden fint, og de kan måske drille Bayern en smule, men er der egentlig nogen, der for alvor tro på, at Bochum kan gøre noget ved Bayern i denne kamp? Jeg gør ikke. Heller ikke selvom de faktisk vandt kampen mod netop mestrene sidste år her på banen efter en af klubbens største præstationer i nyere tid. Men der var deres stil en anden, og jeg synes særligt defensivt, at de har set sårbare ud i de første par runder.

Det kan man ikke umiddelbart sige om Bayern, selvom det selvfølgelig er deres offensiv, der leverer. Nok engang med Jamal Musiala som kreatør og målscorer mod Wolfsburg, hvor de i første halvleg var formidable, inden intensiteten faldt lidt i anden halvleg. På et tidspunkt kommer der et dyk, når deres nye stil bliver læst, men det bliver ikke mod Bochum, at det kommer til at ske. Gnabry er tvivlsom til kampen, men det er næppe den store svækkelse, må de sætte deres lid til Coman i stedet.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,22 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv et svar