18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 29. runde i Bundesligaen d. 12. – 14. april 2024

Sideoversigt

I denne weekend får Bundesligaen en ny tysk mester, når Bayer 04 Vizekusen bliver til Meisterkusen. Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk, er klar til at uddele guldet, i en runde hvor Bo Henriksen og co. også kan få kontakt med Bochum lige over stregen.

(Foto: Juergen Schwarz / Alamy Live News)

Augsburg – Union Berlin 1 (2-1)

Fredag d. 12. april kl. 20:30

Så gik den ikke længere for Jess Thorup og co,. der efter en flot stime igen tabte en fodboldkamp. 1-3 mod Hoffenheim blev det til, så selvom de holdt fast i 7. pladsen, så har de nu fået selskab på 36 point af netop Hoffenheim foruden Freiburg.

Thorup var da heller ikke tilfreds efter kampen, men måske er humøret bedre fredag, når vi nærmer os 22:15. For der er ganske fine muligheder for at besejre Union Berlin, der kommer på besøg.

Frederik Rønnow stod en brandkamp senest, men han kunne ikke forhindre Leverkusen i at tage de tre point, efter Gosens havde dummet sig med to gule kort, der også koster en karantæne her. Også Tousart er ude efter for mange advarsler, så Augsburg går ind til denne kamp med gode chancer for point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Bayern München – FC Köln 1 (3-0)

Lørdag d. 13. april kl. 15:30

I sidste sæson var det en sen scoring fra Musiala mod Köln, der gav Bayern et dramatisk mesterskab, og endnu engang kan de to holds indbyrdes kamp blive mesterskabsafgørende. For skulle det rent faktisk lykkes for holdet fra Domkirken at tage sejren, så er Leverkusen nye tyske mestre allerede inden deres kamp søndag.

Og med tanke på, at Bayern igen onsdag spiller europæisk returopgør mod Arsenal i Champions League, kunne Tuchel så være fristet af at spare alle 11 for at hvile sine profiler?

Jeg tror det ikke. Det handler på dette tidspunkt også om at holde sine stjerner friske, og særligt defensiven med Dier og De Ligt har fortsat brug for spilletid for at finde hinanden endnu bedre, ligesom spillere som Coman også vil have godt af lidt minutter.

Köln fik godt nok en sejr i sidste uges bunddyst mod Bochum efter to scoringer i overtiden, men jeg ser fortsat ikke noget i deres spil, der gør, at vi allerede lørdag kan kåre Bundesliga mestrene 2024, og da slet ikke i en kamp, hvor de er uden Martel og Selke.

Lisbergs bud: Bayern fører ved pausen til odds 1,53 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – Wolfsburg X (1-1)

Lørdag d. 13. april kl. 15:30

Østtyskerne udnyttede Dortmunds svipser hjemme mod Stuttgart til at bringe sig tilbage i top 4, og der burde de umiddelbart have gode muligheder for også at befinde sig efter weekendens runde. 

For skiftet fra Kovac til Hasenhüttl har endnu ikke for alvor udmøntet sig i mærkbare ændringer. Sidst gik det helt galt, da de hjemme tabte til et ellers undervældende Gladbach-hold med 3-1, men måske østrigeren har mere held mod sin tidligere arbejdsgiver, der til opgaven her er uden Raum, der er i karantæne.

Hos gæsterne er Casteels fortsat ude, ligesom Wimmer næppe når at ryste sin sygdom af sig. Alligevel kunne jeg med Hasenhüttl ved roret godt se dem volde hjemmeholdet problemer.

Lisbergs bud: X’et til odds 5,50 – SPIL HER >>*

Mainz – TSG Hoffenheim 1 (1-0)

Lørdag d. 13. april kl. 15:30

Bo Henriksen er en glad mand for tiden, og der er endnu mere kærlighed til hans trup, end der plejer at være oven på 4-0-sejren mod Darmstadt senest. Da Köln også vandt sin kamp mod Bochum, øgede Mainz ikke afstanden til gedebukkene, men til gengæld fik de for alvor kontakt med Bochum på den rigtige side af stregen, da der nu kun er tre point op. Så henter de dem denne lørdag?

Det kræver en sejr mod Hoffenheim, og efter syv point i de seneste tre kampe uden at indkassere er mulighederne om ikke andet ganske fine.

Hoffenheim slog en anden dansk træner i sidste runde, da Augsburg blev besejret 3-1, men Mainz rider på en bølge, og jeg synes ikke, at Hoffenheim præsterer videre godt, når de møder hold med stor intensitet i spillet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Gladbach – Dortmund 2 (0-2)

Lørdag d. 13. april kl. 15:30

Så er der Borussia-derby, og det ved vi jo godt, hvad betyder. En sejr til et af holdene. For i de seneste 21 indbyrdes opgør er der hver gang fundet en vinder. Så hvem bliver det lørdag eftermiddag?

Dortmund har mest brug for point efter nederlaget mod Stuttgart, men de har et voldsomt kampprogram for tiden, hvor de allerede tirsdag skal i aktion igen i Champions League i returkampen mod Atlético, og lad os da lige dvæle en stund ved den kamp. 
For i første halvleg onsdag var de rystende dårlige (og nervøse), og de var heldige med, at dobbeltopgøret ikke allerede var afgjort efter de første 60 minutter. Men så rejste de sig, og særligt indskiftninger af Bynoe-Gittens og Brandt gav Dortmund en anden pondus, og det var ikke ufortjent, at Haller kunne sørge for, at de alligevel tager hjem til de tyske med ganske fine muligheder for videre avancement.

Men den præstation var historien om Dortmund. Fra håbløse til henrivende. Så hvilken version ser vi fra dem her?

Gladbachs stil med gerne at ville være meget på bolden bør passe Dortmund vel, fordi die Fohlen ikke er videre overbevisende i deres presspil, og ligesom navnebror Borussia, så svinger de også gevaldigt fra kamp til kamp.

Hos BVB er der håb om, at Malen kan gøre comeback.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,03 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

VfL Bochum – Heidenheim 2 (0-3)

Lørdag d. 13. april kl. 15:30

To overtidsscoringer fra Köln gav Bochum et nederlag og Thomas Letsch en fyreseddel, og selv midt i mit forsøg på beherskelse her et par dage senere, ligner det ganske enkelt en vanvittig beslutning af Bochums ledelse og selve definitionen på panik, fordi de nu presses bagfra af både Köln og Mainz. Letsch har gjort underværker for denne klub, særligt på hjemmebane, og uden at kende U19-træner Butscher videre grundigt, så er det noget af en opgave, han her er sat på i de sidste seks runder.

Første opgave bliver mod Heidenheim, der i seneste runde endnu engang beviste, at 2-0 er den farligste føring, når man møder oprykkerne, da de på en flot anden halvleg vendte 0-2 til 3-2 mod Bayern München og skrev endnu et stort kapitel i en smuk fodboldfortælling. En kamp, hvor Kleindienst leverede en forbilledlig præstation, der blev kronet med det flotte mål til 3-2, som han selv satte i scene.

Jeg er skeptisk over for trænerskiftet hos hjemmeholdet, så jeg går med Heidenheim.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,30 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – Eintracht Frankfurt 1 (2-0)

Lørdag d. 13. april kl. 18:30

Der skal spilles Champions League fodbold på Mercedes Benz Arena i den kommende sæson. Det tør jeg godt garantere efter 1-0 ude mod Dortmund senest. Syv point er der nu ned til Dortmund og Leipzig med seks runder igen, og de to mødes i øvrigt internt om et par uger.

Stuttgart spillede en lidt mere afventende kamp i Dortmund for en uge siden, end vi ellers har for vane at se dem, men hjemme mod Frankfurt forventer jeg, at de er tilbage til deres normale jeg. Problemet er så bare, at det egentlig bør bekomme Frankfurt vel, selvom die Adlern bestemt ikke rammer formen for tiden.

Gæsterne har til denne kamp både Ebimbe og Tuta ude med karantæner, ligesom de fortsat mangler lidt fylde på midten.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,51 – SPIL HER >>*

Darmstadt – Freiburg 2 (0-2)

Søndag d. 14. april kl. 15:30

0-4 mod Mainz, og så var det sidste minimale flig af håb om overlevelse begravet. Deres sæson er forbi, så det er Freiburg, der har mest af spille for i den første af de to søndagskampe.

Streichs drøm om at aflevere et hold til Schuster, der også i næste sæson skal ud i Europa, lever fortsat, men resultatet og ikke mindst præstationen senest mod Leipzig hjemme var bekymrende.

Et par skader og karantæner til profiler som Höler og Ginter mindsker favoritværdigheden en smule, men ikke mere end at Freiburg stadig skal kunne tage de tre point.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Werder Bremen 1 (2-0)

Søndag d. 14. april kl. 17:30

Klokken cirka 19.30 sker det. Efter 11 år med Bayern München som mester får vi et nyt hold på tronen. Bayer Leverkusen bliver ny tysk mester, og da Bayern som nævnt må forventes at sætte Köln på plads hjemme, så sker det for Leverkusens vedkommende med en sejr hjemme mod Werder Bremen.

Et Bremen-hold, der virker til at være gået helt i stå og som vel næsten ikke kan nå hverken det ene eller det andet. Det er også et Bremen-hold, der i 21 år ikke har vundet en udekamp mod et tophold, og som til denne kamp er uden blandt andre Jens Stage, der har fået tre dage i skammekrogen efter sin voldsomme tackling i sidste uge, ligesom Stark, Jung og Njinmah også er ude.

Leverkusen var i aktion torsdag mod West Ham, hvor de vandt med 2-0 efter en ny, flot præstation, i en kamp hvor Alonso spillede med alle stjernerne. De virker fortsat ikke præget af træthed, og motivationen og lysten til at sikre sig klubbens første tyske mesterskab nogensinde kommer til at give dem vinger her, og sejren kommer aldrig i fare.

Lisbergs bud: Leverkusen -1,5 (AH) til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar