18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 28. runde i Bundesligaen d. 5. – 7. april 2024

Mesterskabet ser ud til at være på plads efter sidste uges resultater, og derfor handler denne runde i Bundesligaen særligt om bundkampen. Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk, ser nærmere på en tæt bundstrid, hvor de fire hold mødes på kryds og tværs, og hvor Bo Henriksens Mainz for alvor kan få kontakt til holdene over stregen.

Alamy

Eintracht Frankfurt – Werder Bremen 1 (2-0)

Fredag d. 5. april kl. 20:30

Den tidligere Brøndby-spiller Anthony Jung trak i nødbremsen i sidste uges kamp mod Wolfsburg, og så måtte Werder spille resten af kampen med ti mand. Det hjalp heller ikke just på det, at de få minutter efter udvisningen indkasserede efter lidt klumpspil i forbindelse med en dødbold, og det var i det hele taget en kamp, der var svær at konkludere det helt store på.

Nu skal de så en tur til Frankfurt, der på kort tid er gået fra at drømme om Champions League til nu at skulle kæmpe om at holde fast i top 7.

Foruden Jung er gæsterne også uden Njinmah og Stark, og derfor bør hjemmeholdet kunne sikre sig de tre point i rundens første kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,81 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Bayer Leverkusen 2 (1-3)

Lørdag d. 6. april kl. 15:30

Det er lidt med hiv og sving for tiden for Leverkusen, der for gud ved hvilken gang hentede en sejr i overtiden, da Hoffenheim lige akkurat blev sat til vægs med 2-1 efter sene scoringer af først Andrich og dernæst Schick, der næsten har gjort det til sit speciale at score mål i overtiden.

Men Leverkusen bliver bare ved med at vinde, og onsdag sendte endnu en sejr dem også i den tyske pokalfinale, da de – denne gang noget mere overbevisende – slog Fortuna Düsseldorf med hele 4-0, i en kamp hvor Boniface gjorde et længe ventet comeback.

Nogle vil nok hævde, at det ikke kan blive ved med at gå godt for Leverkusen med de sene sejre, men det var nu ikke fordi, der var noget heldigt over den triumf, da de havde hele 34 afslutninger på mål og især i anden halvleg udspillede Hoffenheim. 

Kampbilledet bliver ganske klart med Leverkusen på bolden, og hvis ellers de er en smule skarpe denne gang, så tager de nye tre point til samlingen.

Lisbergs bud: Bayer Leverkusen +1,5 (AH) til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Freiburg – RB Leipzig X (1-1)

Lørdag d. 6. april kl. 15:30

Tyrene skuffede ved kun at få 0-0 mod Mainz, og dermed begynder det så småt at snerpe til med Champions League i den kommende sæson, da der nu er tre point op til Dortmund og yderligere syv til Stuttgart, der mødes senere lørdag.

De kan lægge pres på de to hold, men de får deres sag for mod Freiburg, som de har lidt blandede minder med fra de seneste sæsoner. Streichs mandskab lagde flot fra land i deres træners afskedsturne, da de hentede en flot og fortjent 3-0-sejr ude mod Gladbach i et opgør, hvor særligt Doan strålede.

Jeg synes ofte, det er forholdsvis tætte og til tider også lidt låste kampe, når de to mandskaber mødes, så selvom jeg tror på point til Leipzig, går jeg med, at det højest bliver til et enkelt et af slagsen, i et spil hvor jeg synes, at markedet generelt undervurderer Freiburg.

Gæsterne har igen Haidara med efter overstået karantæne.

Lisbergs bud: 1X til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Mainz – Darmstadt 1 (2-0)

Lørdag d. 6. april kl. 15:30

Bo Henriksens mandskab fortsætter med at sætte point på kontoen, og lørdag cirka 17.20 skulle der gerne kunne føjes yderligere tre til samlingen. For Mainz kommer i resten af sæsonen ikke til at være så store favoritter, som når Darmstadt kommer på besøg.

Vi skal tilbage til begyndelsen af oktober for at finde sidste Darmstadt-sejr, og selvom bolden er rund, og alt kan ske, så har jeg ikke fantasi til at forestille mig, at den næste sejr kommer her.

For Mainz har under Bo Henriksen hentet syv point i tre hjemmekampe, og de kan spille med en helt anden intensitet end gæsterne, ligesom de offensivt har langt mere at skyde med.

Kohr er med igen for hjemmeholdet, der har hele otte spillere i karantæne fare, hvis de får et gult kort i dette opgør. Hos udeholdet er Klaus Gjasula – selve definitionen af en advarsel – naturligvis i karantæne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,43 – SPIL HER >>*

FC Köln – VfL Bochum X (0-0)

Lørdag d. 6. april kl. 15:30

Hvis man som Mainz-fan sidder og spejder lidt mod denne kamp, er det ikke så underligt. For hvad er egentlig bedst? At lægge afstand til Köln på den direkte nedrykningsplads eller få kontakt med Bochum lige over stregen?

Nu kan de jo ikke selv bestemme, men udfaldet kunne meget vel blive en god blanding. For som jeg flere gange har plæderet for, så er Bochum ikke alverden værd på udebane, mens Köln generelt ikke er alverden værd, og selvom særligt hjemmeholdet helst skal vinde, så er det en kamp, der først og fremmest ikke må tabes.

Selke er kommet lidt igang igen for Köln, og det virker til, at det er ham, det skal komme fra for tiden, men jeg hælder mest af alt til, at vi får en tam og målfattig affære, i hvad der godt kan blive et nervøst opgør.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,07 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Heidenheim – Bayern München X (2-2)

Lørdag d. 6. april kl. 15:30

Bundesligaen får en anden mester end Bayern München. Det står endnu ikke matematisk klart, men Thomas Tuchel smed om ikke andet håndklædet i ringen efter sidste uges nederlag i der Klassiker. 13 point op med syv runder igen, tror jeg heller ikke, at Bayern henter, og da særligt ikke, hvis de spiller på det niveau, de viste sidste lørdag. 

Godt nok skabte de over 90 minutter flere chancer, eller i hvert fald større chancer, end Dortmund, og med lidt mere skarphed hos Kane, var det måske endt anderledes, men deres presspil var underligt usammenhængende, og både kollektivt og individuelt manglede de niveau.

Nu møder de så et Heidenheim-mandskab, der igen, igen vendte 0-2 til noget brugbart, da de endda var tæt på at hente alle tre point i en underholdende affære mod Stuttgart senest.

Bayern har Arsenal i midtugen at tænke på, så skal Neuer, Sané, Coman med flere virkelig risikeres her? Jeg kunne godt se et nyt pointtab lure hos sydtyskerne, og det belønnes i øvrigt med flotte odds, skulle det væddemål gå hjem.

Lisbergs bud: X’et til odds 6,00 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – VfB Stuttgart 1 (3-2)

Lørdag d. 6. april kl. 18:30

Edin Terzic har det meste af sæsonen lignet en træner på vej ud af vagten, men nu er hans Dortmund-hold oppe på fem sejre i træk, og for første gang i ti år havde de også heldt til at besejre Bayern i München i liga-sammenhæng. En kamp hvor Mats Hummels spillede en af sine bedste defensive kampe nogensinde, og hvor de var dygtigere i spillet nede bagfra end længe set. 

Dermed fik de den perfekte optakt til et hårdt kampprogram, hvor der også venter kvartfinaleopgør mod Atlético, ligesom både Leipzig og Leverkusen venter i de kommende uger.

I de to kampe mod Stuttgart i efteråret var de decideret spillet ud af banen, og til de kampe var de bange for at spille deres eget spil, men jeg forventer er mere modigt Dortmund-hold, der til denne kamp, modsat opgøret i München, igen kan råde over Sabitzer, Kobel og Malen.

Stuttgart lignede imod Heidenheim et hold, der bare ville tromle videre, men 2-0 blev til 2-3, inden Deniz Undav i de døende sekunder gjorde det til 3-3. En sejr her, og så tror jeg ikke, at hverken Dortmund eller Leipzig henter dem, mens et nederlag åbner kampen om top 4 helt op.

Dortmund fejrer 50 års jubilæum for Westfalen Stadion, og det skal være en stor festdag, men Stuttgart kommer til at volde dem problemer, i hvad jeg forventer kan gå hen og blive en rigtig underholdende affære, men hvor fraværet af Anton bagude hos die Schwaben er med til, at jeg sender et par ekstra procenter i Dortmunds retning.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

TSG Hoffenheim – Augsburg 2 (1-2)

Søndag d. 7. april kl. 15:30

Jess Thorups Augsburg kom foran mod ufarlige Köln og var også klart bedst, men de endte alligevel med kun at få 1-1 fra det opgør, og derfor er de inden denne runde a point med Freiburg på den syvendeplads, der med stor sandsynlighed kaster kvalifikation til Conference League af sig.

Hoffenheim lignede længe det første hold i sæsonen til at besejre Leverkusen, men også de måtte indse, at en kamp varer 90+ minutter, da de i seneste runde tabte med 2-1.

Jeg forstår godt, hvorfor hjemmeholdet er gjort til favorit, men jeg synes, det er en kamp, der bør ligge godt til Augsburg, der igen har Demirovic med efter overstået karantæne. De kan ganske givet lukrere på omstillinger, og kan de stå kompakt, kan de også slå ned på Hoffenheims farligste våben.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – Gladbach 1 (2-1)

Søndag d. 7. april kl. 17:30

Folkevognen kom godt fra land i Hasenhüttls debut, da de blev hjulpet godt på vej af en udvisning i sidste rundes 2-0-sejr ude mod Werder Bremen. En kamp hvor Jonas Wind begyndte på bænken, men kom ind og assisterede til 2-0-målet, mens Joakim Mæhle fik lov at starte inde på venstre wingback.

Jeg synes ikke, at Wolfsburg ligefrem storspillede i den kamp, hvor Lacroix igen blev sendt for tidligt i bad, men storspiller er bestemt heller ikke et prædikat, jeg vil hæfte på Gladbach, der tabte med 3-0 hjemme mod Freiburg.

Hjemmeholdet har igen Wimmer klar, og hvis de efterhånden kan lære at spille en kamp til ende med 11 mand på banen, så har de gode muligheder for endnu en sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar