18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 28. runde i Bundesligaen d. 9. – 12. april 2021

Intensiteten tiltager i subtoppen af Bundesligaen, hvor Dortmund er ved at miste grebet i Top4. Frankfurt og Wolfsburg mødes dog i denne 28. runde, så kimen er lagt for, at Haaland og co. kan rykke lidt tættere på – men går det sådan? Nicolai Lisberg, redaktør hos bulibold.dk, har afsagt sin dom.

Arminia Bielefeld – Freiburg X (1-1)

Bielefeld kæmper en brav kamp for overlevelse, og et point ude mod Mainz var givtigt. Ikke mindst for at holde snor i Bo Svenssons højtflyvende trup. En sejr mod Freiburg vil være et stort skridt i den rigtige retning, men Bielefeld har ikke gjort det godt hjemme, hvor det er blevet til hele ni nederlag. Træner Frank Kramer har endnu sin første Bundesliga hjemmesejr til gode, da han i otte forsøg med Bielefeld, Fürth og Hoffenheim aldrig har vundet.

Det kan selvfølgelig være en tilfældighed, men det virker til, at Bielefeld har det bedst i rollen som forsvarende hold, og den rolle får de svært ved at påtage sig mod Freiburg, der gerne vil stå dybt og overlade initiativet til hjemmeholdet. Streichs tropper tabte et skridt i kampen om Europa League pladserne mod Gladbach, men det bør være en kamp, der bekommer dem vel, også selvom de er ramt af fravær. Grifo er ude med covid-19, mens både Demirovoic og Höler afsoner karantæne. Gæsterne er svage favoritter, men det ligner et tæt opgør.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Bayern München – Union Berlin 1 (2-0)

Sydtyskerne leverede en fuldstændig formidabel indsats i Champions League mod PSG, hvor de skabte et væld af store chancer, men alligevel måtte de hjemme indkassere et 3-2-nederlag. Det var en kamp, der kostede mange kræfter, og hvor de fik et par skader til både Süle og Goretzka, der derfor er tvivlsomme til kampen. Generelt er Bayern ramt af en del skader, da Gnabry også er ude med corona – i øvrigt for anden gang – og med tanke på sidste rundes sejr mod Leipzig, der gav et forspring på syv point i toppen, og at der venter en kamp allerede tirsdag i Paris, så er det ikke utænkeligt, at vi ser Flick spare et par spillere lørdag.

Problemet er bare, at han ikke har alverden at skifte med, da Davies er i karantæne, ligesom Lewandowski som bekendt er skadet, præcis som Costa og Tolisso er det. Hos Union Berlin døjer de også med skader på de forreste positioner, og de har faktisk blot vundet en enkelt af de seneste fem kampe.

Bayern er favorit og skal næsten uanset trupsammensætning kunne vinde, men hold øje med startopstillingerne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,42 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Wolfsburg X (1-1)

Jeg tør godt garantere, at Wolfsburg spiller Champions League i næste sæson, og Frankfurt kan meget vel følge trop, efter de i seneste runde slog den direkte konkurrent Dortmund med 2-1 og dermed bragte sig syv point foran BVB på femtepladsen. Der resterer syv runder af dette års Bundesliga, og selvom en sejr ville hjælpe begge hold, så er vi ude i en af den slags kampe, hvor et enkelt point heller ikke er helt dumt. Wolfsburg holder forspringet til Frankfurt, og Frankfurt holder forspringet til Dortmund, der har en svær udekamp mod Stuttgart.

Frankfurt har spillet 11 kampe uafgjort i sæsonen, mens Wolfsburg er oppe på ni, så det at dele i porten er ikke fremmed for nogle af de to hold.

Hasebe er tilbage hos hjemmeholdet efter endt karantæne, men det er også eneste ændring i forhold til de to truppers seneste kamp. En meget lige affære, vi har i vente, hvor jeg har svært ved at se, hvorfor Frankfurt af bookmakerne er gjort til nogenlunde klare favoritter.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Hertha BSC – Gladbach 1 (2-1)

Et point i berlinderbyet var ikke nogen katastrofe for Hertha, men det betyder, at de fortsat hænger fast i bunden, hvor der blot er to point ned til Köln under stregen. Gladbach fik den anden sejr i træk, da Marco Rose lettede lidt af presset ved at besejre Freiburg med 2-1 på to mål af Marcus Thuram.

To sejre i træk kunne jo indikere, at Gladbach er kommet tilbage på sporet, men det var sejre mod Schalke ude og Freiburg hjemme, og i ingen af kampene var de specielt overbevisende. De er et bedre hold end Hertha, men jeg synes, at deres nyfundne form skygger lidt for deres aktuelle tilstand, og jeg er overrasket over, at vi finder så flotte odds på en hjemmesejr. Hos Hertha er Jarstein ude med corona, men det gør i min optik ikke Dardais hold dårligere, tværtimod, at Schwolow må ind mellem stængerne. Derudover er Darida og Tousart i karantæne.

Gæsterne har stadig Hoffmann ude grunder coronakarantæne, mens Elvedi er tvivlsom. En af mange lige kampe i denne runde, men jeg forsøger at jagte overraskelsen og går med en sjælden hjemmesejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Augsburg – TSG Hoffenheim 1 (2-1)

Rundens vel nok mest uforudsigelige kamp står mellem Augsburg og Hoffenheim. To hold der svinger gevaldigt i niveau, og hvor særligt gæsterne er svære at blive kloge på. Formen er dog nedadgående for Hoffenheim, der blot har hentet to sejre i otte kampe, og selvom en af disse var mod Wolfsburg, så vidner nederlag mod Mainz, Stuttgart og Mild dei tre af de seneste fem kampe om, at alt ikke er som det skal være, og at de måske har det lidt svært mod hold der står dybt og spiller på kontraer.

Skadeslisten er fortsat lang hos Hoffenheim, som den har været det i hele sæsonen, mens Augsburg på nær en halvtvivlsom Niederlechner har alle mand klar. De tabte senest med 2-0 med Freiburg, men det er som nævnt en meget lige kamp, og jeg kan slet ikke forstå, hvorfor bookmakerne har gæsterne som så store favoritter, når vi kigger på både placering i tabellen og aktuel form. Et voldsomt flot odds på en hjemmesejr ligner faktisk lidt en gave.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Werder Bremen – RB Leipzig 2 (1-2)

I midtugen spillede Werder Bremen sig i semifinalen i pokalen efter en 1-0-sejr mod Jahn Regensburg, og dermed bliver lørdagens opgør en forsmag på semifinalen, hvor de netop møder RB Leipzig.

Gæsterne skal samle sig selv op igen efter nederlagt mod Bayern, der reelt set sendte dem ud af titelkampen, og som Julian Nagelsmann konstaterede, gælder det nu om at finde lidt mere motivation, da Champions League ikke kommer i fare, men andenpladsen skal sikres. Mod Bayern måtte Yussuf Poulsen lade sig udskifte, kort tid efter han var kommet på banen, og den danske landsholdsangriber, der har haft en svær tid på det seneste, sidder ude i weekenden, hvor østtyskerne også er uden både Mukiele og Upamecano, der mod Bayern begge indkasserede advarsel nummer fem i denne sæson.

Hos Werder Bremen, der har tabt tre i træk i ligaen, er det Maximilian Eggestein, der har været lidt for ivrig med advarslerne og derfor glipper lørdagens duel, mens Toprak er tvivlsom grundet problemer med ryggen. Med karantæne til to profiler hos Leipzig, er det voldsomt at finde så høje odds på en hjemmesejr, men derfor kan jeg alligevel ikke se, at Werder Bremen skal kunne sikre sig alle tre point.

Lisbergs bud: Leipzig vinder med præcist ét mål til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Gladbach – Freiburg 1 (2-1)

Så lykkedes det endelig for Gladbach og Marco Rose igen at vinde en fodboldkampe efter en stime, der har sendt dem helt ned i den nederste halvdel af tabellen. Schalke viste sig at være lige den kur, som der skulle til, præcis som de har været for stort set alle hold i sæsonen, men spørgsmålet er, om der var tale om et vendepunkt for die Fohlen. Det kan det faktisk godt være. For spillet har ikke været ligeså dårligt som resultaterne i de seneste mange uger, men heldet og selvtilliden har manglet. Alassane Plea er fortsat en skygge af sig selv, men Lars Stindl er i fremgang, og sejren mod Schalke må alt andet lige have skabt lidt ro hos klubben, der nu meldes tæt på Ajax-træner Erik ten Hag som ny mand, der skal stå i spidsen for klubben i næste sæson.

Freiburg har et enkelt point mere end hjemmeholdet og begge hold er stadig med i kampen om de europæiske pladser, og Streichs mandskab kan snildt får et point med hjem fra Borussia-Park, men deres form er heller ikke videre stabil. Hos gæsterne er Höfler ude med karantæne, mens Bensabaini sidder i skammekrogen hos Gladbach, der også må se bort fra Hofmann, der er ramt af corona.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,76 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – Borussia Dortmund 2 (1-2)

Da de to hold tørnede sammen i efteråret, blev det en overraskende ensidig affære, da Stuttgart vandt hele 5-1 i Dortmund, hvilket førte til fyringen af Lucien Favre. Siden har Edin Terzic stået i sidsen for BVB, og det må siges at have været med begrænset succes og et pointsnit på 1,5 til følge. Godt nok er de fortsat med i både pokalen og Champions League, hvor de tirsdag leverede en overraskende helstøbt indsats mod Manchester City, mens det i Bundesligaen kniber gevaldigt, og det er svært at se, hvordan de skal kunne slutte i top 4 efter seneste rundes nederlag mod Frankfurt.

Efter den kamp var spillerne enige om, at de ikke var gode nok til at tage kontrol om opgøret, og det derfor blev en åben slagudveksling, og det skal de for alt i verden undgå også sker mod Stuttgart, der om nogen har midlerne til at besejre Dortmund på omstillinger. Denne gang slipper BVB for Wamangutika, der var den store oplevelse i det omvendte opgør, men mere interessant er det at se på, hvad Terzic gør. Mod Manchester City viste han mod ved at starte med Knauff og generelt satse på mere fart og bedre boldspillere, og det bliver også nødvendigt mod Stuttgart, der med en sejr kan spille sig tilbage i kampen om de europæiske pladser. Stuttgart har dog en del skader, og derfor hælder jeg mest til en sejr til Dortmund trods meget svingende form.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Schalke – Augsburg 2 (1-2)

De Kongeblå kan ikke matematisk rykke ud af Bundesligaen i denne runde, men det er tæt på, skulle det blive til et nederlag til Augsburg, som jeg forestiller mig, at det gør. Godt nok var det positivt for Schalke, at Huntelaar gjorde comeback som målscorer i seneste runde, for hollænderens tilstedeværelse i feltet giver dem tiltrængt pondus, men det er også næsten det eneste positive, der er at tage med fra de seneste mange uger.

En hjemmekamp mod Augsburg burde på papiret være en kærkommen mulighed for at hente point, men Augsburg vandt senest mod Hoffenheim 2-1 i en meget kontrolleret indsats. For anden uge i træk får vi dog flotte odds på, at Herrlichs tropper kan sikre sig en sejr, hvilket overrasker lidt, da gæsterne blot må undvære Iago og Moravek.

Schalke har tabt 19 kampe i sæsonen og har en målscore på 17-71. Meget mere er der næsten ikke at sige.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

FC Köln – Mainz 2 (1-2)

Bo Svenssons tropper kunne ikke slå et afgørende hul til bunden, da de lidt skuffende kun fik 1-1 hjemme mod Bielefeld, men nu får de endnu en chance, når de møder Köln, der er placeret lige under Mainz på Relegationspladsen. Som jeg flere gange har gjort opmærksom på i disse spalter, så er det bemærkelsesværdigt, at Mainz har været bedst mod de større hold, mens det omvendt har knebet lidt mere mod bundholdene (uafgjort mod Bielefeld, Schalke og nederlag til Augsburg)

Ifølge tyske medier er tilliden til Gisdol ved at rinde ud i Köln, og et nederlag søndag er næsten ensbetydende med fyreseddel, mens uafgjort nok sikrer ham endnu en runde. Köln har sæsonen igennem været elendige hjemme, og de er nu oppe på syv kampe i træk uden sejr. Derfor er det også positivt, at Bornauw meget vel kan være tilbage for hjemmeholdet.

Hos gæsterne måtte både Brosinski og da Costa udgå i sidste weekends kamp mod Bielefeld, men meldingen fra Mainz er, at de begge er klar til søndag.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!.

Skriv et svar