18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 28. runde i Bundesligaen d. 8. – 10. april 2022

Berlin-derby, masser af danskere og storklubber med revanche til gode. Vi har en ny forrygende Bundesligarunde i vente, og Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med sin optakt til 29. runde fra det tyske.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


VfB Stuttgart – Borussia Dortmund 2 (1-2)

Marco Rose har haft en svær uge, efter Dortmund lørdag aften tabte med hele 4-1 til RB Leipzig. En kamp, hvor de egentlig begyndte ganske fint, men hvor et par dyre fejl af Can satte gang i gæsterne, inden de så faldt sammen. En decideret angrebsplan lader stadig vente på sig, og det samme gør målene for Haaland, der efter sin skade ikke har vist samme skarphed. Med seks runder igen og 9/12 point ned til en femteplads (afhængigt af, om Freiburg får tildelt en skrivebordssejr), så kommer Champions League næppe i fare, så der spilles for at redde sæsonen rent prestigemæssigt for Dortmund. 

Stuttgart er omvendt inde i en god periode, og det ene point mod Bielefeld i seneste runde holdt dem akkurat over stregen. Udfordringen for dem til dette opgør er dog, at de må undvære flere profiler. Kalajdzic er ramt af Covid-19, mens Anton er ramt af karantæne efter fem gule kort. Dortmund er ramt på højre back, hvor første, andet og tredjevalg alle er skadede, men trods store spillemæssige problemer, så skal de kunne udnytte, at de møder et svækket Stuttgart-hold.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Bayern München – Augsburg (5-1)

Sikke da en uge for Bayern. Først var der hele affæren med den ekstra markspiller på banen mod Freiburg, og onsdag tabte de så 1-0 til Villarreal i den første kvartfinale i en meget uinspireret og fantasiløs præstation, hvor de ikke havde et eneste skud inden for rammen. Dårlige præstationer har det med at skabe en trodsreaktion, så selvom Nagelsmann måske gerne havde sparet et par spillere forud for returen i München på tirsdag, så er det mindst lige så vigtig at spille en god kamp, og det skal gå ud over Augsburg.

Augsburg har næsten reddet sig endnu et år i ligaen efter et par gode dage med først sejr mod Wolfsburg og siden Mainz i den udskudte kamp, hvor der skulle et mildest talt mærkværdigt straffe til, før de fik en sejr. Seks point ned til stregen gør, at de kan ånde lidt lettet op, og med et par ekstra hårde kampe i benene og rent mentalt, så ser jeg dem ikke få noget med fra Allianz. Gruezo er ude med karantæne for gæsterne.

Lisbergs bud: Bayern München fører ved pausen til odds 1,36 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – Arminia Bielefeld 1 (1-0)

Nederlag mod Freiburg, Leverkusen og senest Augsburg. Den gode februar måned ligger efterhånden langt tilbage, og Kohfeldt ligner igen en træner, der famler lidt i blinde med en spillestil, der måske ikke er skræddersyet til de spillere, han har. Hjemme mod Bielfeld burde de jo have glimrende muligheder for oprejsning, men jeg har virkeligt svært ved at greje dette hold, der nu ikke har scoret i to kampe i træk.

Bielefeld spiller for mange uafgjorte kampe til, at de for alvor lægger afstand til bunden af tabellen, og jeg frygter på deres vegne, at det bliver årsagen til, at de ender under stregen. Casteels forventes at være tibage for hjemmeholdet, og det kan måske stabilisere en ellers vakkelvorn defensiv lige nok til, at de kan hente en sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,66 – SPIL HER >>*

FC Köln – Mainz X (1-1)

Bo Svensson og co. mistede et skridt i kampen om de europæiske pladser, da de tabte midtugekampen ude mod Augsburg. De er dog ikke længere væk, end at de med en sejr her faktisk går forbi Köln i tabellen, i hvad der nu bliver deres tredje udekamp i træk. Ikke det bedste nyt for et hold, der kun har samlet otte point på fremmed græs i deres hidtil 14 kampe. 

Köln er ramt af flere markante fravær, hvor blandt andre Hübers og Thielmann er ude med karantæne, og derfor er jeg også påpasselig med at satse alt på en hjemmesejr trods statistikken.

I de seneste seks runder er Kölns kampe gået under 2,5 mål, og i et opgør, hvor jeg har svært ved at udpege en klar favorit, ligner det derfor det mest oplagte væddemål.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Greuther Fürth – Gladbach 2 (2-3)

Oprykkerne fra Fürth fik sit blot andet point på udebane i sæsonen, da de seneste hentede 0-0 mod Frankfurt. Det var dog i en kamp, hvor modstanderne havde hele 21 afslutninger på mål, så det held kan de næppe mønstre to gange i træk.

Gladbach skuffede en smule ved blot at få 1-1 mod Mainz, i et opgør hvor de ellers tog teten, og de står stadig tilbage som en af sæsonens mest underpræsterende mandskaber, hvor de dog skal have ros for at have holdt fast i Hütter indtil videre. Die Fohlen er favorit i en kamp mellem ligaens dårligste og tredje dårligste defensiv. Det skal give mål.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål til odds 1,63 – SPIL HER >>*

Hertha BSC – Union Berlin X (1-1)

Magath var tilbage på trænerbænken for Hertha BSC, der omvendt var tilbage i taberrollen efter den store succes i forrige runde med 3-0 mod Hoffenheim. Så er chok-effekten allerede aftaget? Jeg synes egentlig, at indsatsen mod Leverkusen var ganske fin, og de viste en god indstilling efter at være kommet bagud 2-0, så måske det alligevel er lykkedes at indarbejde lidt rygrad på dette mandskab.

Det får de også brug for lørdag, når der venter et Berlin-derby mod Union. Holdet fra den østtyske del af hovedstaden har formentlig igen Rønnow med fra start, da Luthe stadig døjer med lidt sygdom, mens de omvendt må undvære Jaeckel, der har karantæne. Deres fravær er dog intet at regne mod Herthas, hvor Stark, Plattenhardt, Pekarik og Richter alle er på vippen. Hertha har vundet forholdsvis klart, når de to mandskaber har mødtes på det Olympiske Stadion, men jeg er lidt forsigtig med at tildele dem favoritværdigheden, i hvad jeg tror kan blive en mere låst affære, end når vi ellers har set de to hold her på banen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,15 – SPIL HER >>*

VfL Bochum – Bayer Leverkusen X (2-2)

Oprykkerne fra Bochum har virkelig været en af de store positive overraskelser i denne udgave af Bundesligaen, og med ni point ned til stregen og seks runder tilbage, er det lige før, vi godt kan ønske tillykke med en ny sæson i Bundesligaen. Hos hold der måske har leveret lidt over evne i en sæson, kan man ofte se, at de daler en smule i niveau, når så målet er indfriet, og det tror jeg også, vi kommer til at se, men formentlig først på den anden side af påske. Indtil de er matematisk sikret, kommer Bochum til at gå ihærdigt til værks for at skrabe flere point sammen.

Det kan godt komme til at drille Leverkusen. Die Werkself slog Hertha i seneste runde, hvor Alario og Bellarabi stod for målene, men spillet har ikke været lige så flydende efter Wirtz’ grimme skade og Schicks fravær. Sidstnævnte er så småt på vej tilbage, men det bliver nok kun i en jokerrolle til denne kamp. Bookmakerne undervurderer lidt Bochum, der blot har hentet et enkelt point færre på eget græs, end Leverkusen har hentet ude i løbet af sæsonen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,95 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Freiburg X (1-1)

Der var inviteret til fodboldfest i Frankfurt torsdag aften, og det blev en fest ingen nogensinde glemmer, da Barcelona gæstede byen. 1-1 endte det opgør, og det var faktisk ganske fortjent, da Frankfurt særligt i første halvleg spillede en formidabel kamp, som havde Oliver Glasners fingeraftryk smurt ud over det hele.

Så det kan de vel bare gøre igen? Hvis de kunne det, så lå de højere end en aktuel niendeplads, men de har været for ustabile i ligaen og ikke scoret nok mål. Så må Freiburg siges at have været anderledes stabile. Særligt på udebane, hvor de har ligaens bedste defensiv med blot 15 indkasserede mål i 14 kampe. Af samme årsag forventer jeg ikke den store målfest, og det virker mere oplagt at satse på få mål end at uddele favoritværdighed, i hvad der i min optik er tæt på en 50/50 kamp.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,95 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – TSG Hoffenheim 1 (2-1)

Det kan godt være, at Frankfurt løb med overskrifterne torsdag aften, da Barcelona gæstede byen, men hvis man tog sig tid til at se Leipzigs kamp mod Atalanta, så fik man i mindst ligeså høj grad en fodboldfest mellem to hold, der angreb hinanden fra første fløjt, og var det var tæt på mærkværdigt, at der blot blev scoret to gange i en 1-1 kamp. 
Nu venter endnu et mandskab, der dufter lidt af Atalanta i forhold til måden at anskue spillet på, men uden at være på helt samme høje hylde, så hvad skal vi forvente af søndagens sene opgør?

Kan Leipzigs mange kampe, de har også fortsat pokalen at forholde sig til, blive en faktor på et tidspunkt, og hvordan kommer ligaens mest svingende mandskab fra Hoffenheim ind til denne kamp? Det står om ikke andet fast, at både Vogt og Akpoguma er ude med karantæne, og det hjælper ikke just på en defensiv, der i forvejen har store problemer, og som har lukket fem mål ind i de seneste to kampen mod Hertha og Bochum.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Se også: SpilXpoden med spiltips til weekenden

Skriv et svar