18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 28. runde i Bundesligaen d. 1. – 3. april 2022

Har Hertha fået nyt liv under Magath, leverer Freiburg en overraskelse mod Bayern, og kan Dortmund, foran et fyldt stadion, slå rivalerne fra RB Leipzig i rundens kamp? Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, ser nærmere på 28. runde af Bundesligaen.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Union Berlin – FC Köln X (1-1)

Union var ikke for alvor i nærheden af point, da de tabte med 4-0 mod Bayern i seneste runde. Det der for bare få uger siden lignede et nyt europæisk eventyr har udviklet sig til lidt en mellemsæson, hvor det europæiske tog ser ud til at være kørt.

Og på det tog finder vi fortsat FC Köln, der har to point flere i tabellen, og som helst skal have noget ud af dette opgør, hvis ikke også de skal smides af. De spillede en rigtig god kamp mod Dortmund, hvor de særligt i deres presspil var dygtige, og det er noget af det samme, de skal forsøge her. Et meget lige opgør mellem to jævnbyrdige hold, hvor jeg har svært ved at udpege en decideret favorit.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Greuther Fürth 1 (3-1)

Jesper Lindstrøm kommer med selvtillid efter sit første landskampsmål tirsdag, og generelt kører det ganske fint for danskeren, der også inden længe kan se frem til to kampe mod Barcelona. Greuther Fürth må siges at være en god ”aufbaugegner” at bygge sig selv op til de to kampe mod Barcelona. Godt nok hentede de 0-0 mod Freiburg, men det er et hold, der flere gange i sæsonen er løbet ind i nogle ordentlige snittere. Særligt mod stærke kontrahold som Leverkusen (7-1) og Leipzig (6-1), så kan Frankfurt levere noget lignende?

De har godt nok leveret et par spøjse resultater hjemme i sæsonen, men jeg ser dem alligevel ikke komme i problemer lørdag. Heller ikke selvom Hinteregger sidder ude med karantæne.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,74 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Hertha BSC 1 (3-1)

Magath-effekten. Godt nok kunne Quälix kun guide sit hold fra telefonen, da han havde fået corona, men det var nok til, at Hertha endelig vandt, og så endda med hele 3-0, da de mødte Hoffenheim i seneste runde. Alle tre mål i øvrigt scoret efter dødbolde, efter man i de foregående 26 kampe ikke havde scoret et eneste mål på en standardsituation.

Men hvor længe holder Magath-effekten? Han har kunne bruge landskampspausen på at indarbejde flere af sine tanker med truppen, men de kommer på en svær opgave mod Leverkusen lørdag, der har kompenseret fint for fraværet af Wirtz, og nu kan have Schik med på bænken igen, mens de omvendt må undvære Demirbay, efter han i seneste runde indkasserede advarsel nummer ti.

Lisbergs bud: Leverkusen fører ved pausen til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Freiburg – Bayern München X (1-1)

Der sker en masse i kulissen i Bayern i denne tid, hvor den helt store planlægning frem mod den kommende sæson er i fuld gang. Her og nu gælder det dog om at vinde Bundesligaen for tiende år i træk, og det er de da også godt på vej mod efter 4-0 mod Union Berlin, senest de var i aktion. I den kommende uge skal de i aktion i Champions League mod Villarreal, og selvom Nagelsmann næppe vil indrømme det, så fylder den kamp en del. Med Dortmunds pointtab i seneste runde, er de nu seks point foran rivalerne med en markant bedre målscore. Flere af Bayerns profiler var i aktion i midtugens landskampe, mens Freiburg omvendt havde en del, der fik et lille hvil.

Freiburg er traditionelt en svær størrelse for Bayern at håndtere på hjemmebane, og Streichs mandskab har kun tabt to kampe på eget græs i denne sæson. Rekordmestrene er naturligvis favoritter, men der er flere ting, der gør, at de godt kunne smide point her.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,75 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


TSG Hoffenheim – VfL Bochum 1 (3-2)

Det virker lidt som om, Hoffenheim har fået for vane at være holdet, der indkasserer store nederlag mod hold, der ellers har ikke kunne vinde. I sidste sæson var det Schalke, der vandt hele 4-0, og denne gang var det så ellers håbløse Hertha, der fandt storformen mod Hoffenheim. Få hold svinger mellem det henrivende og det håbløse som Hoeneß’ mandskab.

Apropos håbløs, så var Bochum involveret i en mindre skandale, da deres kamp mod Gladbach i seneste runde blev afbrudt og siden suspenderet, da en fan kastede et ølkrus og ramte linjevogteren i det opgør. På det tidspunkt var de bagud 2-0, men de var ved at kæmpe sig tilbage i kampen, og de er et svært hold at spille mod. 

Hoffenheim havde til kampen mod Hertha en del skader, og de har generelt været stærke hjemme, så de skal kunne hente tre point her, i hvad der faktisk godt kan blive underholdende, hvis Bochum tør løbe omstillingerne. Gæsterne er uden Bella Kotchap, der har karantæne.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Arminia Bielefeld – VfB Stuttgart 2 (0-2)

Det er ikke fordi, jeg partout skal udvælge det dårligst præsterende hold i hver runde, men hvis der skulle falde et bud, ville Bielefeld været en endda rigtig god kandidat. Fire nederlag i træk, ingen mål og ni indkasseret. De er under stregen, og det er naturligvis kritisk på et tidspunkt, hvor der kun mangler syv kampe af sæsonen. Et af de hold, der er gået forbi dem er netop lørdagens modstander fra Stuttgart, der for alvor er ved at finde formen med syv point i deres seneste fire kampe.

Det der særligt er værd at fremhæve ved de syv point er, at seks af dem er kommet, efter man har været bagud. Så hvad kan der ikke ske, hvis Stuttgart lærer at score først? Det får vi nok at se lørdag, hvor det vil overraske mig en del, også selvom Bundstriden i Bundesligaen er som et lotteri, hvis ikke det også ender med en sejr til die Schwaben.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – RB Leipzig 1 (2-1)

Erling Haaland nettede to gange for Norge i venskabskampen mod Armenien, men han måtte også udgå med en skade, så hvor står han henne før lørdagens storkamp mod Leipzig? Ståle Solbakken sagde efterfølgende, at Haaland ville have spillet videre, men at de valgte at spare ham. 

Sat lidt på spidsen, kan Dortmund ikke rigtig opnå noget længere. Seks point op til Bayern og 12 point ned til en ikke-adgangsgivende Champions League plads, men det er fortsat en del på spil for de sort-gule. Marco Rose skal overbevise fansene om, at han stadig er den rette for Dortmund, og det kan man passende gøre mod deres mest forhadte Bundesligarivaler, når nu Schalke er i den næstbedste række.

For første gang meget, meget længe, er der igen udsolgt til en Dortmund kamp, og det betyder over 80.000 tilskuere på stadion. Dortmund taber meget sjældent hjemmekampe foran et fyldt Westfalen, og det sker heller ikke her, selvom Leipzig kommer til at være en ligeværdig modstander.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,35 – SPIL HER >>*

Augsburg – Wolfsburg 2 (1-2)

To nederlag i træk for Wolfsburg, der virker til at være landet lidt igen, efter de ellers var flyvende i særligt februar måned. Augsburg har vel aldrig rigtig fløjet i denne sæson eller de seneste par år for den sags skyld. Så hvad skal vi forvente her? De tabte senest mod Stuttgart efter to sene scoringer, og de er svære at blive kloge på.

Wolfsburg har som nævnt mistet lidt momentum, men det bør være en kamp, der bekommer dem vel, da de vil få plads til at køre omstillinger. Samtidig er Ausgburg uden en række profiler, så jeg satser på en udesejr i søndagens tidlige kamp.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Gladbach – Mainz 1 (2-0)

Skal man kritisere Bo Svensson lidt for noget i sin ellers succesfulde tid i Mainz, så må det være, at hans hold for sjældent vinder på udebane. Blot syv point er det blevet til i denne sæson, og på nær Greuther Fürth er det dårligst af samtlige hold i Bundesligaen. Så hvad taler for, at den statistik ændrer sig mod Gladbach?

Gladbach selv, må være svaret. Die fohlen har spillet en forfærdelig sæson og har kun fire point ned til stregen, men de har vundet deres seneste to kampe, og flere profiler, ikke mindst Plea, er igen begyndt at ramme niveau. Stimen fortsætter for Adi Hütters tropper, mens det samme kan siges om Mainz præstationer på udebane. Sommer er tvivlsom for hjemmeholdet grundet corona, mens gæsterne må undvære Kohr, da han er i karantæne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Se også: SpilXpoden med spiltips til weekenden

Skriv et svar