18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 27. runde i Bundesligaen d. 30. – 31. marts 2024

Sideoversigt

Bayern mod Dortmund er på tapetet i denne uges Bundesliga, og Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk, tror mest af alt på, det går som det plejer. Andetsteds skal Leverkusen fastholde forspringet i toppen, mens Bochum muligvis kan sikre sig en ny sæson i ligaen i bundduellen mod Darmstadt.

(Foto: IMAGO / Sportfoto Rudel)

RB Leipzig – Mainz 1 (2-0)

Fredag d. 29. marts kl. 20:30

Med tanke på, at de nærmeste rivaler spiller på udebane i München, så bør dette være weekenden, hvor Leipzig kan komme op på den fjerdeplads, der med sikkerhed giver Champions League i næste sæson. Det skal ske hjemme mod Bo Henriksen og Mainz, der fik rejst sig efter ydmygelsen på 8-1 mod Bayern, da de vandt den vigtige kamp mod Bochum med 2-0. 

Under den danske cheftræners ledelse, har de hentet syv point i tre hjemmekampe, men tabt begge kampe ude, så hvorfor skulle det gå meget bedre denne gang? Det skal med til fortællingen om de lidt dårlige præstationer på udebane, at de er kommet mod Bayern München og Leverkusen, så det har heller ikke været lette arbejdsforhold.

Mainz er ramt af, at Kohr igen er i karantæne, og jeg kan godt se dem få det svært, hvis Leipzig lykkes med at få tempo ind i spillet.

Lisbergs bud: Leipzig -1,5 (AH) til odds 2,03 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – TSG Hoffenheim 1 (2-0)

Lørdag d. 30. marts kl. 15:30

Xabi Alonso og Leverkusen kan næsten se målstregen, og denne gang tror jeg ganske enkelt ikke, at de snubler på tragikomisk vis lige inden. Således holder jeg dem også som store favoritter i kampen mod Hoffenheim, hvor jeg ikke for alvor kan se gæsterne stille noget op for det tryk, som Leverkusen kan lægge på kanterne.
De har godt nok en pokalsemifinale i midtugen også at forholde sig til, men det vil alligevel overraske mig gevaldigt, hvis Alonso skulle spare spillere frem mod den kamp.

Hoffenheim skal til BayArena uden Brooks, da han er i karantæne, og selvom de er dygtige på omstillinger med Maximilian Beier som det fremmeste eksempel, så mangler resten af truppen kvalitet til at kunne få point.

Lisbergs bud: Leverkusen fører ved pausen til odds 1,55 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Union Berlin 1 (2-1)

Lørdag d. 30. marts kl. 15:30

Det var ikke fordi Frankfurts sæson de facto sluttede i forrige weekend, men håbet om en plads i top fire forduftede nok med nederlag mod Dortmund, efter de ellers var kommet foran i det opgør. En kamp, der viste deres begrænsninger i forhold til niveauet hos de helt store, men hjemme mod Union bør de få bedre betingelser, også selvom gæsterne ikke tillader ligeså meget bagrum som Dortmund gjorde.

Eintracht har et par markante fravær, da Buta er i karantæne, ligesom Rode er ude med en skade, og derfor skal de inderligt håbe på, at Larsson når at blive klar til opgøret.

Union kommer ind til kampen med tro på tilværelsen efter sejren mod Werder Bremen, men de skal forsøge at få noget med hjem uden Schäfer, der fortsat afsoner karantæne efter udvisningen mod Stuttgart for et par uger tilbage.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,03 – SPIL HER >>*

Gladbach – Freiburg X (1-1)

Lørdag d. 30. marts kl. 15:30

Rygterne havde floreret igennem igennem et stykke tid, men derfor var det alligevel lidt af en bombe, der detonerede i Freiburg i landskampspausen, da Christian Streich i en følelsesladet video på de sociale medier offentliggjorde, at han stopper efter sæsonen.

For det er næsten umuligt at sige Freiburg uden også at sige Streich. Han har været i klubben siden 2011, men nu er vi altså i gang med den helt store afskedstur, og første stop er en tur til Mönchengladbach.

Die Fohlen fortsatte mod Heidenheim deres slingrekurs, som de har haft gennem hele sæsonen, og der har været meget få positive historier at berette om på deres vegne. Generelt er det to hold, der i det meste af året har kæmpet med at finde stabilitet og form, så er et X ikke et meget retvisende billede af de to holds niveau sat overfor hinanden?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Werder Bremen – Wolfsburg 2 (1-2)

Lørdag d. 30. marts kl. 15:30

Der er sket lidt i landskampspausen, da det uundgåelige fandt sted. Niko Kovac er endelig fortid i Wolfsburg efter en meget, meget sløj periode. Ny træner i folkevognsklubben er Ralph Hasenhüttl, og det signalerer om ikke andet end ny måde at angribe kampene an på –  med tryk på angribe. Under Kovac’ ledelse var Wolfsburg meget passive og afventende i deres spil, og det forestiller jeg mig kommer til at ændre sig markant nu. 

Hasenhüttl har selvfølgelig ikke haft særlig lang tid med truppen, da flere af spillerne, heriblandt Mæhle og Wind, har været afsted med landsholdet, og spørgsmålet er nok, hvor stor en ændring vi allerede kan se fra første kamp. 

Hos Werder at de ganske givet godt tilfredse med Ole Werner, selvom forårets opblomstring er visnet en lille smule, så jeg er lidt i tvivl, om hvad jeg skal forvente til denne kamp. Karantæner til Stage, Weiser og Lynen hos Werder gør, at jeg jagter en debutsejr til Hasenhüttl.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Bayern München – Borussia Dortmund 1 (3-1)

Lørdag d. 30. marts kl. 15:30

Tysklands to tilbageværende hold i Champions League, som begge har haft problemer i sæsonen, og som begge har sikret sig et par fine resultater på det seneste. Men her holder ligheden også op, for hvor jeg synes, at Bayern rent offensivt har leveret et par rigtig flotte kampe, så har de præstationer, vi har set hos Dortmund været så som så. 

Det er naturligvis klasse at kunne vinde ude mod Werder Bremen, ude mod Union Berlin og hjemme mod Frankfurt og samtidig gå videre videre i Champions League, men problemet opstår for mig, når det sker på bagkant af spillemæssige præsentationer, der ikke har været overbevisende.

Bayern har haft for vane at sætte Dortmund til vægs, når de to mandskaber er mødtes på Allianz de sidste mange år, og selvom det denne gang ikke er en mesterskabsduel, så har jeg også Bayern til at at tage de tre point. Der har været lidt tvivl om Kanes tilstand, men englænderen skulle blive klar, og så kan Bayern måske endda give comebacks til Coman og Mazraoui, mens Neuer ser ud til omvendt at glippe kampen, ligesom Pavlovic gør det.

Hos Dortmund har Kobel døjet med sygdom, men bør blive klar til igen at vogte buret, ligesom Sancho også bør være helt oppe i omdrejninger igen. Forsøger Dortmund at gentage deres til tider naive opbygningsspil fra den første kamp, så taber de stort, og ellers slipper de muligvis med et lidt mere hæderligt nederlag.

Lisbergs bud: Bayern -1,5 (AH) til odds 2,04 – SPIL HER >>*

Augsburg – FC Köln 1 (3-0)

Søndag d. 31. marts kl. 15:30

Der er tæt på Thorup-feber i Augsburg for tiden, da den danske cheftræner har sikret fire sejre på stribe, og det er kun sket én gang før i klubbens historie. Hos modstanderne fra Köln er der også feber, men det er mere et udtryk for, at det ikke går alt for godt hos den syge patient, der stadigvæk er min favorit til at følge Darmstadt i den næstbedste række, efter de nu er rykket ned på næstsidstepladsen.

Mod Leipzig før landskampspausen faldt de igen, igen fuldstændig sammen i anden halvleg og indkasserede fire mål, og der er ganske enkelt for mange ting, der ikke hænger sammen på dette hold.

Med tanke på Augsburgs flotte stime og Kölns pauvre udtryk, så bliver alle gode gange fire også til alle gode gange fem for Thorup og co, der tager sejren, selvom Demirovic må se til fra tribunen grundet for mange advarsler.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – Heidenheim 1 (3-1)

Søndag d. 31. marts kl. 17:30

To af sæsonens store overraskelser dyster søndag eftermiddag i Mercedes-byen, og bliver det så endnu en opvisning fra die Schwaben, der synes at spille med en utrolig spillelyst for tiden? Det kunne det meget vel. For det virker ikke som om, der for alvor er noget, der kan stoppe Hoeneß mandskab, sådan som de tager sig ud. Bedst eksemplificeret ved, at Maximilian Mittelstädt nu også er målrig venstreback på det tyske landshold.

Med på det landshold skulle Jan-Niklas Beste også have været, men han blev skadet og er heller ikke med her, og uden ham så mangler Heidenheim et offensivt omdrejningspunkt og Bundesligaens bedste standardspecialist.

Hos Stuttgart har både Millot og Karazor døjet med lidt forkølelse i ugens løb, men de forventes begge klar til søndag.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,28 – SPIL HER >>*

VfL Bochum – Darmstadt 1 (2-0)

Søndag d. 31. marts kl. 19:30

Bochum formåede ikke at sikre sæsonen med point mod Mainz, men så kan de jo næsten gøre det hjemme mod Darmstadt, og det forventer jeg egentlig også, at den lille Ruhr-klub formår. 

For der er en helt anden intensitet i deres udtryk, når de spiller hjemme, så selvom Darmstadt ganske givet vil forsøge at tage den intensitet ud af hjemmeholdets spil, så er jeg ikke sikker på, at de evner det. Gæsterne har sikker kurs mod nedrykning, og de har ret beset heller aldrig overbevist om, at de har niveau til Bundesligafodbold.

Kwarteng pauserer for hjemmeholdet grundet karantæne, ligesom gæsternes Franjic gør det.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar