18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 27. runde i Bundesligaen d. 3. – 4. april 2021

Vi vender øjnene mod klubfodbolden og Bundesligaen igen, hvor der er lagt op til et brag af en runde i det tyske. Nicolai Lisberg, redaktør hos bulibold.dk, har taget et kig på den kommende runde af Bundesligaen, der blandt andet byder på en guldduel mellem RB Leipzig – Bayern München. Derudover bliver vi også forkælet med et Berlin-derby og en topkamp mellem Dortmund og Frankfurt.

Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt 1 (3-1)

Det er kampen om fjerdepladsen, og selvom der efter det opgør fortsat resterer syv runder, så er det svært at se Dortmund spille sig i Champions League, skulle de tabe hjemme mod Frankfurt. Hjemmeholdet er ganske enkelt presset til en sejr, når Frankfurt kommer på besøg, men indsatsen mod Köln før landskampspausen viste nok engang, at selvom Dortmund er favoritter, så er intet givet.

Modsat det dyre pointtab mod Köln kan Dortmund igen råde over Reus og Guerreiro, der begge har trænet med i ugens løb, ligesom det også forventes, at Morey er med igen, mens Sancho fortsat er ude.

Mens det lysner på skadesfronten hos BVB, så er Frankfurt til denne vigtige kamp uden styrmand Hinteregger, ligesom Hasebe sidder over efter for mange gule kort. Frankfurt fik en flot 5-2-sejr mod Union i Berlin i seneste runde, men inden da var det blevet til tre kampe med blot et enkelt point, og mod et Dortmund-hold der skal frem og angribe, og en Erling Haaland, der må være tæt på målliderlig efter ikke at have scoret i tre landskampe for Norge, så skal det blive til en hjemmesejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Schalke 1 (3-0)

Bye, bye Bosz. Efter et helt horribelt 2021, hvor mesterskabsdrømme er blevet afløst af en reel frygt for helt at glippe europæisk fodbold, kunne Leverkusen ikke længere holde hånden under hollandske Peter Bosz, der nu for anden gang er blevet fyret i en Bundesligaklub. Hannes Wolf er ny midlertidig træner, og selvom talformationen nok forbliver den samme, så bliver det ikke ligeså ultimativt angrebsspil som under Bosz. Wolf har endnu ikke formået at overbevise om, at han var det trænertalent, han blev udråbt til, da han gjorde det godt i Dortmunds ungdomsafdeling efter mindre gode ophold i Stuttgart og HSV og senest Genk, hvor det blev til 22 kampe i spidsen.

På den anden trænerbænk sidder Dimitros Gramozzis, og et point og en målscore på 0-8 vidner ikke umiddelbart om en chokeffekt, og løbet er kørt for Schalke, der rent matematisk allerede kan ryge ned om to runders tid. Blot en enkelt scoring i de seneste otte kampe er det blevet til for de Kongeblå, og jeg har svært ved at se, hvordan de skulle kunne få noget med hjem fra kampen mod Leverkusen. Heller ikke selvom Schalke har en del skadede spillere klar igen, heriblandt Ralf Fährmann, der måske kan overtage jobbet i målet fra Frederik Rønnow.

Lisbergs bud: Leverkusen -1,5 (AH) til odds 1,66 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – FC Köln 1 (2-0)

Otte kampe tilbage og otte point ned til femtepladsen. Wolfsburg ligner et hold, der skal spille Champions League i den kommende sæson, for forspringet bør hvert fald ikke blive mindsket, når de lørdag møder Köln. I seneste runde fik gedebukkene godt nok et point mod Dortmund, men Mainz’ sejr betød, at Köln nu er på en Relegationsplads. Gennem hele sæsonen har Gisdol og Köln været dygtige til at hente point og ofte sejre mod større hold, men der er absolut intet, der indikerer, at den stime skulle kunne fortsætte i denne weekend.

For Wolfsburg er en maskine, der bare tromler derudaf, og de kommer ind til opgøret med otte sejre i de ti seneste Bundesligakampe, mens Köln nu er uden sejr i seks kampe i træk. Wolfsburg har endda haft den fordel, at talisman og Torjäger Wout Weghost, til trods for sine 17 mål i sæsonen endnu ikke er udset en plads på det hollandske landshold, hvorfor han, akkurat som flere af profilerne hos Folkevognsklubben endda har kunne hvile en smule. Han har dog døjet med lidt sygdom i ugens løb, men ikke noget, der forhindre han deltagelse i kampen. Otavio er fortsat ude med karantæne for hjemmeholdet, mens mest betydningsfulde fravær hos gæsterne er Bournauw. Der er endda meget flotte odds på en hjemmesejr, og det er svært at opstøve argumenter for, hvorfor de tre point ikke skulle forblive i Wolfsburg.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,52 – SPIL HER >>*

Mainz – Arminia Bielefeld 1 (1-0)

Med seneste runde sejr ude mod Hoffenheim rykkede Mainz for første gang siden ottende spillerunde op over stregen. Bo er go’ og med en ny sejr lørdag, og så kan han og Mainz endda lægge fin afstand til stregen, når de direkte konkurrenter fra Bielefeld kommer på besøg.

Det der taler mod en sejr til hjemmeholdet er, at deres bedste præstationer faktisk har været mod hold fra den øvre del af tabellen, mens det er blevet til nederlag hjemme mod Augsburg og et skuffende 0-0 ude mod Schalke. Bielefeld har hentet fire point i de seneste tre kampe, og de kan stadig nå at klare frisag, men de går ind til denne kampe som klare underdogs. Ikke mindst fordi forsvarsstyrmand Pieper er ude med karantæne.

Hos Mainz har de også deres skadesproblemer at forholde sig til, da det endnu er usikkert om Danny da Costa når at blive klar. Lejesvenden fra Frankfurt kom galt af sted mod Hoffenheim, og det er i givet fald lidt af et slag at skulle undvære ham, da han har været en tiltrængt forstærkning til Mainz’ offensiv med sine energiske løb op ad kanten.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Augsburg – TSG Hoffenheim 1 (2-1)

Rundens vel nok mest uforudsigelige kamp står mellem Augsburg og Hoffenheim. To hold der svinger gevaldigt i niveau, og hvor særligt gæsterne er svære at blive kloge på. Formen er dog nedadgående for Hoffenheim, der blot har hentet to sejre i otte kampe, og selvom en af disse var mod Wolfsburg, så vidner nederlag mod Mainz, Stuttgart og Mild dei tre af de seneste fem kampe om, at alt ikke er som det skal være, og at de måske har det lidt svært mod hold der står dybt og spiller på kontraer.

Skadeslisten er fortsat lang hos Hoffenheim, som den har været det i hele sæsonen, mens Augsburg på nær en halvtvivlsom Niederlechner har alle mand klar. De tabte senest med 2-0 med Freiburg, men det er som nævnt en meget lige kamp, og jeg kan slet ikke forstå, hvorfor bookmakerne har gæsterne som så store favoritter, når vi kigger på både placering i tabellen og aktuel form. Et voldsomt flot odds på en hjemmesejr ligner faktisk lidt en gave.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,40 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – Bayern München 2 (0-1)

Sjældent har en kamp mod Andorra føltes så ligegyldig og unødvendig, for da Polen gæstede lilleputterne, kom Robert Lewandowski galt af sted med sit ene knæ, og nu venter op til fire ugers pause. Dermed glipper polakken lørdagens topopgør mod Leipzig, formentlig begge kampe mod PSG i Champions League, ligesom drømmen om at slå Gerd Müllers ikoniske rekord på 40 ligamål i en sæson også ser ud til at være forduftet. Hos gæsterne er det den kommende Bayern-spiller Dayot Upamecano, der meldes tvivlsom, men glemmer vi for en stund de skadede spillere, så lad os i stedet fokusere på, hvad det bliver for en kamp lørdag aften mellem de to mesterskabsduellanter.

Leipzig er i skrivende stund fire point efter Bayern München, så det giver næsten sig selv, at et nederlag til østtyskerne også er et farvel til mesterskabsdrømmene. Julian Nagelsmann vil traditionelt set gerne forsøge at tage greb om kampene, også mod de store modstandere, og vi fik da også en voldsomt underholdende affære, sidst de to mødtes, da det endte 3-3 efter 2-2 ved pausen.

Uden Lewandowski, kan han måske forsøge at angribe fra start igen, men jeg forestiller mig alligevel et lidt mere låst og også målfattigt opgør, hvor Bayern ikke vil stå så højt med deres forsvarskæde, som de normalt gør. Hansi Flick har tidligere vist, at han godt kan være mere kynisk, som vi blandt andet så det i mesterskabsfinalen ude mod Dortmund i sidste sæson og mod PSG i Champions League særligt. I defensiven er han desuden uden Boateng og Davies, der begge har karantæne, og særligt canadierens fravær gør, at de måske ikke kan tillade at skubbe forsvarskæden så højt op.

Hjemmeholdet har som nævnt Upamecano på vippen, mens det står klart, at Angeliño, Kampl, Halstenberg og Lainer alle er ude.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Gladbach – Freiburg 1 (2-1)

Så lykkedes det endelig for Gladbach og Marco Rose igen at vinde en fodboldkampe efter en stime, der har sendt dem helt ned i den nederste halvdel af tabellen. Schalke viste sig at være lige den kur, som der skulle til, præcis som de har været for stort set alle hold i sæsonen, men spørgsmålet er, om der var tale om et vendepunkt for die Fohlen. Det kan det faktisk godt være. For spillet har ikke været ligeså dårligt som resultaterne i de seneste mange uger, men heldet og selvtilliden har manglet. Alassane Plea er fortsat en skygge af sig selv, men Lars Stindl er i fremgang, og sejren mod Schalke må alt andet lige have skabt lidt ro hos klubben, der nu meldes tæt på Ajax-træner Erik ten Hag som ny mand, der skal stå i spidsen for klubben i næste sæson.

Freiburg har et enkelt point mere end hjemmeholdet og begge hold er stadig med i kampen om de europæiske pladser, og Streichs mandskab kan snildt får et point med hjem fra Borussia-Park, men deres form er heller ikke videre stabil. Hos gæsterne er Höfler ude med karantæne, mens Bensabaini sidder i skammekrogen hos Gladbach, der også må se bort fra Hofmann, der er ramt af corona.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,76 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – Werder Bremen X (1-1)

Det så ud til at blive en ganske fin dag på kontoret, da Stuttgart i seneste runde kom en mand i overtal efter 12 minutter ude mod Bayern München. Men ved pausen var de bagud 4-0, og hvad værre var, at de fik Silas Wamangutika korsbåndsskadet, så han nu glipper resten af sæsonen. Die Schwaben er fortsat med i kampen om at komme i Europa League, men det er ikke baseret på gode resultater på hjemmebane, hvor det blot er blevet til tre sejre i sæsonen. Alle tre dog i de seneste fem hjemmekampe.

Werder Bremen kan hverken nå det ene eller det andet, men skal stadig gerne skrabe en håndfuld point sammen, hvis ikke de vil bide negle indtil sidste spilledag. Deres form er ikke imponerende, men de to seneste nederlag har været mod Wolfsburg og Bayern München, så mod et skadesramt Stuttgart-hold, kan de måske godt få en uafgjort med hjem til Weser. Også selvom Sargent sidder ude med karantæne.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Hertha BSC 1 (2-1)

En stor runde sluttes selvfølgelig af med derby. Desværre ikke med tilskuere, som de ellers havde håbet på, da smittetallet desværre er steget i Berlin igen. Men derfor kan der sagtens komme smæk på, når Union hjemme på Stadion An Der Alten Försterei tager i mod naboerne fra Hertha, der kommer med en sejr i bagagen, efter de fik en overbevisende 3-0-sejr mod Leverkusen.

Det var den første sejr for Pal Dardai siden hans tilbagekomst, og det har givet selvtillid og en minimal afstand til stregen, men jeg tror ikke, at det for alvor har flyttet det store i truppen, der meget vel kan risikere at skulle kæmpe om nedrykning helt inde til de allersidste spilledage.

Et stort 5-2-nederlag mod Frankfurt afslørede, at det defensive fundament måske ikke er helt så holdbart hos Union, som vi havde troet, men Hertha angriber ikke ligeså frembrusende som Frankfurt, så de bør ikke komme under samme stormløb.

Max Kruse har døjet med tandsmerte i ugens løb, men han er meldt klar for hjemmeholdet, mens Hertha fortsat er uden Darida, der har karantæne, mens Khedira om Boyata omvendt kan være med igen Et tæt derby, men hvor pilene lige akkurat peger på Union.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!.

Skriv et svar