18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 26. runde i Bundesligaen d. 15. – 17. marts 2024

Bundesliga, Schützenfest og Kellerknaller. Den tyske ordbog kommer på overarbejde frem mod 26. runde i Bundesligaen, men heldigvis er Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk, klar med sproglig assistance og spilforslag til samtlige af weekendens kampe.

FC Köln – RB Leipzig 2 (0-2)

Fredag d. 15. marts kl. 20:30

Jeg må indrømme, at Kölns præstation, og ultimativt også resultatet i sidste uges derby mod Gladbach, overraskede mig positivt. Så kan de nu følge de fine takter op med en god præstation i fredagens kamp hjemme mod RB Leipzig? Østtyskerne slog i sidste runde en anden af nedrykningskandidaterne, da de uden større problemer vandt med 2-0 mod Darmstadt, men på nær deres flotte præstation ude mod Real Madrid for godt en uge siden, så er det ikke et hold, der sprudler for tiden.

Det kommer de muligvis heller ikke til at gøre fredag, men der bør om ikke andet være fine muligheder mod Köln, der lukker en del mål ind og som har det svært, når modstanderne kommer med fart. Læg dertil, at Thielmann fortsat er ude med karantæne, ligesom Hübers også er røget i karantæne efter at have indkasseret advarsel nummer fem i sidste uges derby.

Lisbergs bud: 2-talet til odds 1,52 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Werder Bremen X (1-1)

Lørdag d. 16. marts kl. 15:30

Selvom de var en mand i overtal i hele anden halvleg, kunne Werder Bremen kun pynte på resultatet i deres hjemmekamp mod Dortmund i sidste runde. Hos Union Berlin var situationen næsten lige omvendt, da de måtte spille kampen mod Stuttgart til ende med kun ti mand, da Schäfer blev udvist med 20 minutter igen. På det tidspunkt var Stuttgart dog allerede foran 2-0, så det fik ikke den store indflydelse, udover at Schäfer dermed er i karantæne til denne kamp.

Som jeg har nævnt et par gange i de tidligere optakter, så er Werder ved at udvikle sig til et kontra-hold, og selvom boldbesiddelse og Union ikke nødvendigvis rimer på hinanden, så forventer jeg alligevel, at hjemmeholdet kommer til at være toneangivende, hvorfor Weder så kan forsøge at lurepasse lidt. Hjemmeholdet er forståeligt nok gjort til favorit, men det vil ikke overraske mig, hvis det lykkes nordtyskerne at få noget ud af kampen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,53 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – Augsburg X (2-2)

Lørdag d. 16. marts kl. 15:30

At Niko Kovac stadig er træner i Wolfsburg kan man med rette stille sig undrende over for. Ikke fordi de tabte 2-0 mod Leverkusen senest, men fordi spillet har været skidt igennem længere tid, og fordi han efter kampen mod die Werkself måtte forklare pressen, at hans hold ikke er et hold, der kan score flere end to mål i en kamp. Underforstået; det er jer, der er noget galt med. Ikke mig.

Nu skal han så op mod en træner, der har anderledes tur i den med tre sejre på stribe, når Jess Thorup og Augsburg tager en tur til Folkevognsbyen.

Augsburg vandt senest med 1-0 over Heidenheim, og tre sejre er uanset hvordan vi vender og drejer det imponerende, men så er spillet heller ikke bedre, så vi skal ikke falde på halen over det, som de har gang i hos sydtyskerne.

Gerhardt og Jenz er i karantæne for hjemmeholdet, mens Mads Pedersen omvendt kan gøre comeback hos Augsburg efter sit røde kort for at par runder siden. Selvom Kovac ikke mener, at hans hold kan score mål, så kan jeg nu alligevel godt se et kampbillede, der kan give en underholdende affære.

Lisbergs bud: BTS i 1. halvleg til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Mainz – VfL Bochum 1 (1-0)

Lørdag d. 16. marts kl. 15:30

Så er der Kellerknaller for alle pengene. Mainz på 17. pladsen hjemme mod Bochum på 15. pladsen. Afstanden mellem de to er dog på hele ni point, så det giver vist sig selv, hvem der har mest brug for en sejr. Og det giver også sig selv, hvem der har mest brug for oprejsning, efter Bo Henriksens mandskab tabte med hele 8-1 mod Bayern i sidste weekend.

De var egentlig fint med i første halvleg, men det kan man næppe bruge til alverden, når man falder så markant sammen i de sidste 45 minutter. Derudover var det heller ikke positivt, at Amiri fik en mindre skade i den kamp, der gør, at han er tvivlsom her.

Bochum har dog også et par markante fravær, og efter to nederlag hjemme skal de nu forsøge at hente noget på udebane, hvor kun Mainz er dårligere end dem af alle hold i ligaen. Min tro på Bo er kølnet en smule de sidste par uger, men Mainz bør stadig have gode forudsætninger for at tage en sejr her.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,77 – SPIL HER >>*

Heidenheim – Gladbach 1 (2-1)

Lørdag d. 16. marts kl. 15:30

To mandskaber, der ligger side om side i tabellen, og det er primært Heidenheim, der kan være mest tilfredse med det. Gladbach havde ganske givet håbet på at kunne redde lidt af en forfærdelig sæson med et godt cup run, men også de måtte give fortabt over for favoritdræberne fea Saarbrücken, da de tabte den udsatte kvartfinale med 2-1 på en scoring i overtiden, hvor de blev fanget for langt oppe på banen.

Et tydeligt eksempel på, hvor underligt uafstemt dette Gladbach hold agerer fra tid til anden. Så er der en anden samhørighed over oprykkerne, der godt nok er uden sejr i de fire seneste kampe, men som nu kan glæde sig over at have en tysk landsholdsspiller i truppen, da Jan-Niklas Beste var blandt de mange nye i Julian Nagelsmanns trup til de kommende testkampe.

Hjemmeholdet har Gimber i karantæne, og de skal forsøge at genfinde nogle af de dyder, de tidligere lykkedes så godt med at få ind på holdet. Gør de det, så ligger der som minimum også et enkelt point og venter lørdag eftermiddag.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Darmstadt – Bayern München 2 (0-4)

Lørdag d. 16. marts kl. 15:30

Med tanke på, at Bayern i sidste runde vandt 8-1 mod Mainz, og sidst de mødte Darmstadt vandt med hele 7-0, så virker det jo oplagt at jagte en storsejr til sydtyskerne. Men hvor stor bliver den?

Den bør blive markant, med fare for at et par gode kampe fra Bayerns side, begyndende med sejren mod Lazio i Champions League, ikke må overskygge for det faktum, at der stadig er lidt udfordringer på dette hold med at få stabilitet og sikkerhed ind i kampene over alle 90 minutter. Det taler dog til gæsternes fordel, at Darmstadt offensiv er komplet harmløs, så selv små koncentrationssvigt hos Tuchels mandskab bør ikke koste.

Hjemmeholdet har igen Maglica og Holland med, og det giver dem et par procenter ekstra, mens det hos Bayern er værd at bemærke, at Pavlovic formentlig glider direkte ind i startopstillingen efter overstået karantæne. Det bliver ganske givet en ny Schützenfest, hvor Harry Kane bringer sig et mål eller to tættere Lewandowskis rekord.

Lisbergs bud: Bayern -2,5 (AH) til odds 2,11 – SPIL HER >>*

TSG Hoffenheim – VfB Stuttgart X (2-2)

Lørdag d. 16. marts kl. 18:30

Matarazzo og Hoeneß har begge en fortid hos rivalerne, når Hoffenheim tager i mod Stuttgart, i det der er udvalgt til rundens Topspiel. Top er der dog for alvor kun over Stuttgart, der stadig ligner et rigtig godt bud på et top 4-hold, efter de også sikkert sejrede mod Union Berlin i sidste uges fredagskamp. Stuttgart, der efterhånden har en del landsholdsspillere i truppen, da Nagelsmann så deres vej, da han for nylig udtog sin trup.

Også hos Hoffenheim render der en kommende landsholdsspiller rundt, da Maximilian Beier som ventet fik et opkald fra Bundestræneren. Hans evner i omstillingerne kan blive Hoffenheims vej til point, da Stuttgart kommer til at være mest på bolden, mens Beier og formentlig også Bebou så kan true den anden vej for Hoffenheim, der har Karabak i karantæne efter udvisningen mod Frankfurt. Gæsterne er det bedste af de to hold, men forskellen til lige netop denne kamp er ikke nødvendigvis så stor, som oddsene ellers giver udtryk for,

Lisbergs bud: X’et til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Freiburg – Bayer Leverkusen 2 (1-2)

Søndag d. 17. marts kl. 15:30

Det havde næsten været tragikomisk, hvis Leverkusens første nederlag i denne sæson skulle komme mod Qarabag med ti mand i slutningen af kampen. Men det gjorde det ikke. For de fik vendt 0-2 til 3-2, og for en klub der i al sin historie har været kendt for at snuble på målstregen, så er det imponerende, hvor meget vindermentalitet, som Xabi Alonso har fået ind på dette hold.

Den mentalitet kunne de godt have brugt noget af hos Freiburg, der ellers havde et fornuftigt udgangspunkt forud for returen mod West Ham torsdag aften, men Streichs tropper blev ganske enkelt knust med hele 5-0 i London.

Til denne kamp er de uden Eggestein, og jeg minder om, at de mod top 5 holdene i Bundesligaen i denne sæson blot har hentet et enkelt point, så mod Leverkusen vindermaskine kommer de også til kort.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,78 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt 1 (3-1)

Søndag d. 17. marts kl. 17:30

De første 30 minutter i kampen mod PSV var med afstand det bedste, vi har set fra Dortmund i denne sæson. For noget nær første gang i 2023/24 lykkedes deres presspil, og deres angrebsopbygning nede bagfra var også knap så forudsigelig som tidligere set. Dernæst blev det så igen noget forkrampet helt frem til de døende sekunder, men det lever både Dortmund og Terzic nok fint med.

Hvad de også lever fint med er, at Jadon Sancho begynder at ramme det niveau, som de havde håbet på, da de hentede ham tilbage på leje i januar. To mål i de to sidste kampe og nogle af den slags driblinger, der gjorde ham til en Fanliebling i sin første tid i klubben.

Han måtte udgå i kampen mod PSV, men det skulle ikke være så slemt, at han glipper søndagens kamp, hvor Dortmund skal forsøge at bygge videre på den halve time fra i onsdags af.

Frankfurt skal ligeledes bygge videre på deres sejr mod Hoffenheim og se, om de kan få kontakt med Dortmund og de andre hold i top 4, men selvom jeg ikke tror, at Dortmund nødvendigvis har knækket koden til flot spil og stabilitet, så har jeg dem alligevel til at vinde komfortabelt.

Lisbergs bud: 1-tallet il odds 1,63 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar