18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 26. runde i Bundesligaen d. 12. – 13. marts 2022

Ny runde, nye danskermål? Det vrimler med gode danske præstationer, og vi kan ganske givet forvente endnu flere i en runde, hvor Bayern München skal på en svær opgave, og hvor corona igen stjæler overskrifter. Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, stiller skarpt på anden runde af den tyske Bundesliga.

Union Berlin – VfB Stuttgart 1 (1-0)

Die Schwaben lever. Bagud 2-0 mod Gladbach fik de hentet en 3-2-sejr, og selvom det ikke sendte dem over stregen, så var det vigtigt endeligt at få smagt sejrens sødme.

Union Berlin var efter sejren mod Mainz tilbage i vante Max Kruse–blues, da de for fjerde gang i fem kampe gik fra banen uden at score og indkasserede et nyt nederlag, og de daler langsomt ned gennem tabellen. Stuttgart virker til at være i bedring, men de er fortsat for gavmilde bagude, og det kan koste dyrt. Med danske øjne er det værd at holde øje med Rønnow, der ser ud til at få sjældne minutter, da Luthe formentlig glipper kampen grundet Covid-19. Det ligner mest af alt et opgør uden mål.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Freiburg – Wolfsburg X (1-1)

Gladbach, Union Berlin, Freiburg. Max Kruses gensyn med tidligere klubber fortsætter for tredje uge i træk, når han og Wolfsburg gæster Freiburg. Gæsterne hentede et point i deres seneste kamp mod Leipzig, og der er kun to point op til en fjerdeplads og Champions League, og de har muligvis Nico Schlotterbeck med igen til denne kamp.

Wolfsburg fik en sejr mod Union, og deres optur med Wind på toppen fortsætter dermed. På skadesfronten lysner det også gevaldigt, og jeg må indrømme, at de spillemæssigt har overrasket mig positivt de seneste par uger. Jeg tror dog ikke, de vinder her, men måske de kan snige en uafgjort med hjem?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,58 – SPIL HER >>*

TSG Hoffenheim – Bayern München 2 (2-4)

Det er lidt uforstående, at det ikke er dette opgør, der er valgt til rundens kamp, når man ser på, hvad de to hold har budt os på her på banen. I 2019 blev kampen mere eller mindre afblæst et kvarter før tid ved stillingen 0-6, da Bayerns fans ytrede sig negativt om Hoffenheim-ejer Dietmar Hopp, mens Hoffenheim nogle måneder senere smadrede et triple-vindende Bayern-mandskab med 4-1.

Bayern leverede offensivt en stor præstation mod Salzburg tirsdag med hele 7-1, men de var faktisk under pres i begyndelsen, og gæsterne havde et par store chancer. Nu møder de Hoeneß, der gerne vil lidt af det samme som Salzburg, men hvor det defensive fundament er lidt mere holdbart. Bayern havde Neuer tilbage i buret tirsdag, ig det giver stabilitet men det virker ikke helt sikkert med Musiala som sideliggende makker til Kimmich, så måske der kan vente en ny overraskelse her. Det bør dog være hævet over enhver tvivl, at vi kan forvente mål.

Lisbergs bud: Over 3,5 mål til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Augsburg – Mainz

Kampen er udskudt grundet coronaudbrud i Mainz’ trup.

Gladbach – Hertha 1 (3-0)

Kriseknaller, Kellerduel. Kært barn har mange navne, og en kamp mellem to hold i stor krise har endnu flere. Umiddelbart er krisen dog størst hos Hertha, der i denne uge også sagde farvel til sportsdirektør Friedrich, der stoppede før tid. Intet, som i absolut intet, fungerer i hovedstaden, hvorfor det kun er en formildende omstændighed, at Schwolow gør comeback i målet, efter han har været ude med corona.

Gladbach lavet en omvendt Gladbach i sidste runde, da de foran 2-0 indkasserede tre gange mod ellers formsvage Stuttgart, så Adi Hütter hænger om nogen i en lige så tynd tråd som kollega Korkut. Gladbach har, modsat Hertha, fortsat nogle spillere, der rammer niveau, og det bør blive afgørende.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,61 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – FC Köln 1 (3-1)

Søndagen byder på hele fire kampe, og vi lægger fra land med et derby, når Leverkusen byder Köln velkommen. Leverkusen der torsdag var i aktion i Europa League ude mod Atalanta, hvor de tabte med 3-2 i en hæsblæsende kamp. Der kan snildt vente en ny en af slagsen, når Baumgarts Köln kommer på besøg, for det er to hold, der meget gerne vil hurtigt frem ad banen, når de erobrer den. Leverkusen bør igen kunne råde over Andrich, ligesom Demirbay modsat kampen i Bergamo ikke er spærret.

Hos gedebukkene vender Hector tilbage, mens Uth omvendt ser ud til at glippe kampen grundet sygdom. Det bør være i Leverkusens interesse, at det bliver en åben kamp, fordi deres individuelle færdigheder på den sidste tredjedel er det bedre end Kölns.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,66 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – Arminia Bielefeld 1 (2-1)

Seneste rundes kamp mod Mainz blev udskudt, da Mainz var ramt af Corona, men nu er det så Dortmunds tur, da både Guerreiro og Hummels er testet positive. Det betyder, at man kan risikere – og det må være risikere hvis man har sort-gule tendenser – at se en bagkæde bestående af følgende spillere: Wolf, Can, Pongracic, og Schulz. På det niveau kan Bielfeld også true BVB, der helt fremme er uden Tigges og Moukoko, og med stor sandsynlighed fortsat Haaland, der dog kan være med på bænken.

Bielefeld er dog også ramt af sygdom, så der er flere usikkerhedsmomenter, hvorfor vi ikke rigtig ved, hvordan de stiller til start. Dortmund hjemme bør være for stor en mundfuld, men det er ikke sikkert, at det bliver kønt.

Lisbergs bud: BTS i 1. Halvleg til odds 4,33 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – VfL Bochum X (1-1)

Med 2-1 ude mod Betis, sikrede Frankfurt sig et godt udgangspunkt i den første ottendedelsfinale i Europa league. Det kunne endda have været bedre, havde Borré scoret fra pletten. Kampen blev allerede spillet onsdag, så den bør ikke sidde i benene.

Når de spiller som i Spanien, er Frankfurt et hold, der kan slå alle, men de svinger fortsat for meget defensivt, så jeg kan godt se Bochum levere en mindre overraskelse her. De er dog hindret af, at Gamboa er ude med karantæne, mens Leitsch er smittet med corona.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Greuther Fürth – RB Leipzig 2 (1-2)

Udelukkelsen af Spartak Moskva betød, at Leipzig sad over torsdag i Europa League, og dermed har de kunne fokusere på kampen mod Greuther Fürth. Sidste rundes pointtab kostede lidt i kampen om fjerdepladsen, så der er ikke plads til mange flere fejl. Jeg har siden ansættelsen af Tedesco specifikt nævnt Fürth som kampen, han skulle stå sin prøve, forstået på den måde, at vi skal kunne se, hvordan de vil gribe det an, når de selv er presset til at bygge op mod 11 forsvarende spillere. Det skulle de i store dele af tiden mod Freiburg, og det virkede ikke videre godt, men det bør være lettere mod Fürth, der, hvis de ikke får scoret i begyndelsen, helst skal fremad banen, da et enkelt point i deres situation ikke rækker alverden.

Hjemmeholdet er uden Griesbeck, der har samlet for mange gule kort sammen, og Leipzigs større individuelle klasse hos særligt Nkunku bliver formentlig udslagsgivende.

Lisbergs bud: RB vinder med præcis ét mål til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også Nicolai Lisbergs rundeoptakt til La Liga denne weekend

Skriv et svar