18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 25. runde i Bundesligaen d. 8. – 10. marts 2024

Bo Henriksen og Mainz skal på en svær opgave ude mod Bayern München, mens Leverkusen kan tage endnu et skridt mod mesterskabet mod Jonas Wind og Wolfsburg. Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk, klæder dig på til 25. runde af Bundesligaen, der også byder på det traditionsrige derby mellem Gladbach og Köln.

Nicolai Lisbergs rundeoptakt til Bundesligaen 8. - 10. marts 2024.

(Foto: IMAGO / Mika Volkmann)

VfB Stuttgart – Union Berlin X (1-1)

Fredag d. 8. marts kl. 20:30

Berlinere var bedst i kampen mod Dortmund for en uges tid siden, men der var manglende skarphed, og så tabte de med 2-0. Noget af den skarphed vender tilbage til fredagens kamp mod Stuttgart, da Robin Gosens er tilbage efter endt karantæne, og han bliver også en vigtig brik i omstillingsspillet. Stuttgart elsker at have bolden, og jeg kan sagtens se dem have den i 70-75 procent af tiden i denne kamp, men hvad kommer de til at gøre med den? Flere af deres offensive profiler er trods alt bedst, når de har lidt plads at løbe på.

Jeg er dog imponeret af deres præstationer, og senest slog de Wolfsburg med 3-2 på udebane, men der er alligevel noget i dette matchup, der gør, at jeg godt kunne se et scenarie, hvor rundens største overraskelse kommer i fredagens kamp. Særligt hvis det lykkes for dem at holde hjemmeholdet fra fadet i kampens indledning. Et sats, men jeg går med point til gæsterne.

Lisbergs bud: X2 til odds 2,63 – SPIL HER >>*

Bayern München – Mainz 1 (2-0)

Lørdag d. 9. marts kl. 15:30

Thomas Tuchel reddede jobbet, for nu, da han og Bayern spillede sig videre mod Lazio i midtugens Champions League kamp. Et opgør, der blev afgjort af scoringer af Harry Kane og Thomas Müller, men som havde Pavlovic som banens bedste. Ham må Bayern dog undvære til denne kamp mod Bo Henriksens Mainz, hvor de skal forsøge at ride videre på bølgen og ikke falde ned i et nyt hul, som vi har set det så mange gange før i denne sæson.

Hvad Mainz angår, så var jeg lidt skuffet af især deres anden halvleg, senest mod Gladbach. De kom ellers foran og så klart bedst ud de første 45 minutter, men derefter var det som om, at det blev en smule forkrampet. 

Mainz har faktisk vundet tre af de seneste seks kampe mod Bayern, og vi så for at par uger siden, hvordan de lykkedes med at slå Leverkusens spil i stykker, men det er ikke ligefrem nogen fordel, at både Kohr, Ngankamp og især Barreiro alle er ude med karantæne.

Lisbergs bud: Bayern fører ved pausen til odds 1,60 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – Darmstadt 1 (4-1)

Lørdag d. 9. marts kl. 15:30

Det var et mindre mirakel, at Leipzig blot formåede at score en enkelt gang i 180 minutters fodbold mod Real Madrid. Østtyskerne var det bedste hold i begge opgør, men særligt Openda havde ikke sin bedste aften på Bernabéu, da Leipzig trods 1-1 røg ud af Champions League. Dermed er al fokus tilbage på ligaen, hvor de stadig halter efter Stuttgart og Dortmund i kampen om den vigtige fjerdeplads.

I sidste runde vandt de med 4-1 mod Bochum efter fem gyldne minutter i anden halvleg, men det var et opgør, der viste, at de godt kan (over)matches rent fysisk.

Lørdag bør de dog kunne score flere mål, end de gjorde i det spanske, når ligaens bundprop kommer på besøg. Darmstadt, der var bagud med hele 5-0 mod Augsburg efter en halv time i sidste runde og endte med at tabe 6-0, og så var der ellers voksen skældud fra klubbens fanformand efter kampen.

Kan de lukrere på lidt træthed, skuffelse og potentielle rotationer hos Leipzig? Jeg tror det ikke. Og særligt ikke, hvis Holland, Bader og Nürnberger, der alle har haft problemer i løbet af ugen, ikke skulle blive klar.

Lisbergs bud: RB Leipzig -2,5 (AH) til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Gladbach – Köln 1 (3-0)

Lørdag d. 9. marts kl. 15:30

Rheinderby. En af tysk fodbolds overset perler med en kæmpe forhistorie. Fra Netzers legendariske indskiftning til en fjernduel om mesterskabet i 1978. Men det var dengang. For der er lang til fordums styrke for de to hold, der nu begge gør sig i bunden af Bundesligaen. Köln lige under stregen, mens Gladbach på en 12. plads endnu ikke kan sige sig helt fri for at blive en del af nedrykningskampen, selvom de ikke står øverst på min liste over hold, der skal se sig for.
Gladbach fik et enkelt point mod en anden nedrykningskandidat fra Mainz i sidste runde, og det positive set med Fohlen-øjne i den kamp var, hvordan de formåede at kæmpe sig tilbage i et opgør, hvor de ellers havde det svært.

Köln måtte også kæmpe efter en meget tidlig udvisning til Thielmann, men opgaven var for stor mod Bundesligaens førerhold fra Leverkusen. Thielmann er i karantæne til denne kamp, ligesom Ljubicic er det, og hjemmebanefordelen må kunne vise sig udslagsgivende for Gladbach i derbyet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Augsburg – Heidenheim X (1-1)

Lørdag d. 9. marts kl. 15:30

Jess Thorup havde givetvis håbet på en sejr og tre point mod Darmstadt, men han havde nok alligevel ikke troet på, at det ville blive så let, som tilfældet var. 6-0 var godt for målscoren og selvtilliden, og nu gælder det så en anden af oprykkerne. Men selvom det er på hjemmebane, så venter der en væsentlig sværere opgave denne gang. Også selvom Heidenheim går ind til denne kamp med et frisk nederlag på 1-2 hjemme mod Frankfurt i bagagen.

Heidenheim har hentet point i halvdelen af deres 12 udekampe i sæsonen, og de er svære helt at ryste af sig. En af årsagerne til nederlaget mod Frankfurt var også, at både Maloney og Beste ikke spillede, og deres status er også tvivlsom her. Bliver de klar, så får Heidenheim point, men hold øje med seneste nyt i løbet af fredagen og lørdagen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Werder Bremen – Borussia Dortmund 2 (0-1)

Lørdag d. 9. marts kl. 18:30

RB Leipzigs exit i Champions League betyder, at Dortmund nu er kvalificeret til VM for klubhold, og det opsummerer på sin vis fint Dortmunds situation. For de er næsten bedst, når de ikke spiller. Nuvel, 2-0 ude mod Union Berlin var et godt resultat, men det var endnu en meget lidt opløftende præstation, hvor deres problemer i den spilopbyggende fase igen, igen blev udstillet. Så snart modstanderne har bare en flig af kvalitet i presspillet, kommer Dortmund ofte til kort.

Werder Bremen ved nok, hvordan man skal presse, og i foråret har vi næsten set dem være bedst mod de lidt større hold, hvor de så kan overlade bolden til modstanderen.

Det taler til Dortmunds fordel, at Malen vender tilbage efter karantæne, og så kan Kobel muligvis også gøre comeback, selvom Meyer havde en stor andel i, at Dortmund slap fra hovedstaden i sidste runde med tre point. 

Jeg har desværre ikke de store forventninger til dette opgør rent spillemæssigt, men holder nok alligevel gæsterne som smalle favoritter mod et afbudsramt hjemmehold.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,75 – SPIL HER >>*

VfL Bochum – Freiburg X (1-1)

Søndag d. 10. marts kl. 15:30

Bochum var toneangivende i hjemmekampen mod Leipzig og vandt deres nærkampe, men da de først knækkede, var der ikke mere at give af, og derfor lyder 4-1 mere voldsomt, end det reelt var. For de spillede som vanligt en god kamp hjemme, hvor de søndag tager i mod Freiburg.

Bochum har modsat kampen mod Leipzig igen Riemann til rådighed, ligesom Oermann også bør blive klar, så det lysner en smule på fraværsfronten.

Freiburg fik senest 2-2 mod Bayern efter en lidt underlig kamp, hvor de var klart bedst i de første 30 minutter, så blev kørt over af Bayern kun for at komme flot tilbage. Torsdag havde de hjemme besøg af West Ham i Europa League, og her blev det til en flot 1-0 sejr på en scoring af Gregoritsch, i en kamp der dog helt sikkert også kostede kræfter, og da de sammen med Union Berlin er det hold, der har tabt flest kampe på udebane, så har jeg dem trods fin form på det seneste blot til at få et enkelt point.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,63 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – TSG Hoffenheim 1 (3-2)

Søndag d. 10. marts kl. 17:30

Da 27. spillerunde blev programsat, var Frankfurt fortsat med i Europa, men det er de ikke længere efter et samlet nederlag mod Union St. Gilloise for to uger siden. Så vil de i Europa igen, går vejen gennem Bundesligaen. Her er Toppmöllers tropper i øjeblikket på en sjetteplads og for så vidt inden for fornuftig afstand til CL-pladserne, men de mangler ganske enkelt stabilitet.

Det samme kan i høj grad siges om søndagens modstander fra Hoffenheim, der takket været to gange Doppelpacks fra Maximilian Beier er kravlet lidt op i tabellen igen, men som fortsat mangler at vise, at de mener det seriøst.

Skhiri og Larsson kan meget vel være tilbage i startopstillingen for hjemmeholdet, der må være favorit, men mest af alt ligner det et opgør med mål, mellem to hold hvor det at forsvare ikke er den store force. Gæsterne er i øvrigt uden Bülter og Kaderabek, mens der er tvivl ud for Robert Skov.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Wolfsburg 1 (2-0)

Søndag d. 10. marts kl. 19:30

Alonsos tropper udnyttede Bayerns pointtab til at udbygge forspringet i toppen til ti point, og med ti kampe igen skal man efterhånden være ret så pessimistisk, hvis ikke man skal se Leverkusen som kommende tysk mester. For det er kun historien om Vizekusen, de tabte finaler, og Ballacks selvmål mod Unterhaching, der gør, at dette mesterskab i nogles øjne stadig kan komme i fare. For rent spillemæssigt er der intet, der tyder på, at det glipper.

Torsdag var de i aktion i Europa League ude mod Qarabag, og her var de faktisk alvorligt på hælene og bag 2-0, men Wirtz og Schick fik alligevel sørget for, at de kom hjem til Tyskland med et fornuftigt udgangspunkt. Alonso tillod sig at spare et par spillere frem mod kampen mod Wolfsburg, hvorfor vi måske heller ikke skal læse for meget ind i den lidt pauvre indsats.

Mæhle og Wind tabte til Stuttgart, senest de var i aktion trods et flot mål af netop Mæhle, der dog også var involveret i et par af gæsternes scoringer og som fik sin femte advarsel, der holder ham ude af denne kamp. Jeg køber præmissen om, at Kovac’ mandskab oftest spiller bedst mod de store, når de ikke selv skal søge initiativet, men de mangler Winds mål, og Leverkusen er ganske enkelt for velspillende. Også selvom Frimpong er i karantæne.

Lisbergs bud: Leverkusen -1,5 (AH) til odds 1,94 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart Bundesliga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar