18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 25. runde i Bundesligaen d. 17. – 19. marts 2023

Kan Dortmund rejse sig efter skuffelsen mod Schalke? Hvordan klarer Bayern sig i en svær udekamp mod Leverkusen? Og hvor galt står det egentlig til i danskerklubben Hoffenheim, der nu er sidst i tabellen? Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med en gennemgang af samtlige kampe i 25. runde af Bundesligaen.

Foto: Scanpix

Gladbach – Werder Bremen X (2-2)

[Fredag d. 17. marts kl. 20:30]

De to hold ligger side om side i tabellen med 30 point hver. Men hvor der for gæsterne er tale om en flot sæson tilbage i landets bedste række, har det været en stor skuffelse for Gladbach.

I sidste runde tabte de med 3-0 til Leipzig, men det var et opgør, de som minimum skulle have haft et point ud af. Plea brændte straffe ved stillingen 0-0, og særligt i første halvleg var de klart bedste hold.

Werder har tabte fire af de sidste fem kampe, og de har i foråret ikke ramt samme niveau som i efteråret. Füllkrug og Ducksch er stadig en potent angrebsduo, så selvom  Friedl, Groß og Bittencourt alle er tvivlsomme grundet sygdom, så har de gode muligheder for at få noget ud af fredagskampen mod Gladbach, der fortsat er uden Bensebaini, men som til gengæld igen har Omlin til rådighed.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,95 – SPIL HER >>*

TSG Hoffenheim – Hertha BSC X (1-1)

[Lørdag d. 18. marts kl. 15:30]

Det er ikke ofte, at Hertha spiller en kamp, hvor modstanderne er i større eksistentiel krise end dem, men det sker lørdag 15:30, når de møder Hoffenheim. Hjemmeholdet skal tilbage til 14. oktober for at finde sidste sejr, og i foråret er det blot blevet til et sølle point i ni kampe. Det er historisk dårligt, det Hoffenheim har gang i for tiden, og opgaven hjemme mod Hertha gøres ikke lettere af, at Kabak er i karantæne, ligesom Vogt er tvivlsom.

Hoffenheim er nu nede som nummer sjok i ligaen, mens Hertha ligger lige over stregen med to point flere, i et nedrykningsfelt der har fem hold inden for tre points afstand.

Jeg har forholdt mig undrende overfor, at Hertha så stædigt har holdt fast i Sandro Schwarz, og med nye ejere i Berlin kan det da også være, at der fortsat kan ske noget på den front, en lørdag er han fortsat på bænken. 

To hold for hvem det handler om ikke at tabe, og hvor Skov og Christensen ser ud til at blive de eneste danskere fra start.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,76 – SPIL HER >>*

VfL Bochum – RB Leipzig 2 (0-2)

[Lørdag d. 18. marts kl. 15:30]

De har skulle samle sig selv op fra gulvet, RB Leipzig. For selvom det ikke er en skam at ryge ud til Manchester City i Champions League, så var måden det skete på uacceptabel. Også selvom straffesparket der førte til 1-0 målet var – om end korrekt dømt – en hån mod fodbolden.

For Leipzig faldt sammen i en grad, som vi aldrig har set det før, og det giver jo anledning til at stille spørgsmålet. Hvordan reagerer de så mod Bochum?

Hjemmeholdet vandt lidt overraskende med 2-0 i sidste uge mod Köln og nægter at overgive sig til sikker nedrykning, og de gik fra en sidsteplads til en 14. plads med sejren.

De kan håbe på, at Danilo Soares når at blive klar til kampen her, men jeg tror ikke på, at de kan gøre sig forhåbninger om point. Vi kommer til at se et par rotationer fra Leipzigs side i forhold til kampen i Manchester, men deres fart i omstillingerne kan hjemmeholdet ikke matche. Sejr til tyrene.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Augsburg – Schalke 1 (1-0)

[Lørdag d. 18. marts kl. 15:30]

Die Knappen sikrede sig et flot og fortjent tilkæmpet point i sidste uges Revierderby, da de to gange kom tilbage mod Dortmund og fik 2-2. Et vigtigt point, da alle hold, på når Hoffenheim, i bunden sikrede sig point.

Det var den syvende kamp i træk, de fik point, og Thomas Reis’ har gjort et godt stykke arbejde med at få en tro ind på holdet, der var fraværende i efteråret.

Augsburg ligner det første af de nederste hold i tabellen, vi kan sige fri af nedrykningskampen, men de er ikke længere væk, end at et nederlag her, og så bimler alarmklokkerne i det fjerne. 

De fik en drømmestart mod Bayern i sidste runde, men tabte alligevel 5-3 i endnu en underholdende affære fra deres side i udekampe mod de store hold. Berisha scorede ved den lejlighed to gange, og i den tyske presse begynder de at tale om, hvorvidt han skal med på landsholdet.

Gikiewicz har døjet med en mindre skade, men meldes klar til kamp, og jeg tror desværre for Schalke, at deres stime ødelægges her mod et opportunistisk Augsburg-mandskab, der reelt set kan sikre sig overlevelse med en sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,35 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – VfL Wolfsburg X (1-1)

[Lørdag d. 18. marts kl. 15:30]

Die Schwaben fik et tiltrængt point i bunden med uafgjort i sidste uges kamp i Frankfurt, men de hænger fortsat fast i sølet på Relegationspladsen før kampen mod Wolfsburg, der kommer ind til opgøret med to uafgjorte i træk. Senest mod Union Berlin, hvor en sen scoring fra Wimmer sikrede 1-1.

Wolfsburg har mistet kontakten med subtoppen efter en skidt periode, der blandt andet bunder i manglende mål hos angriberne, hvilket også har sendt Jonas Wind en tur på bænken. Til denne kamp bør det dog give dem et boost, at lenker und denker Arnold er tilbage igen.

Stuttgart spiller godt, men får for få point skrabt sammen under Labbadia. Det fortsætter lørdag eftermiddag.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Borussia Dortmund – FC Köln 1 (2-1)

[Lørdag d. 18. marts kl. 18:30]

Kobel, Adeyemi, Can, Brandt og muligvis også Bellingham. Dortmund er hårdt ramt af skader og karantæner, og selvom det ser ud til englænderen bliver klar, så har vi allerede set konsekvenserne i de seneste par uger, hvor det efter ti kampe i træk med lutter sejre først blev til nederlag mod Chelsea, inden det blev til 2-2 i sidste uges Revierderby.

Nu gælder det så Köln, der i sidste runde tabte til en anden Ruhr-klub, Bochum, men som ofte har drillet Dortmund de seneste par år. Dog som regel hjemme, mens de har haft det lidt sværere på Signal Iduna Park, hvor Dortmund generelt også er skarpe med ti sejre og tre uafgjorte i de seneste 13 kampe.

De mange skader betyder, at Guerreiro ligesom i kampen mod Schalke formentlig rykkes op på midten, og så er Süle tilbage som afløser for Hummels i bagkæden.

Defensivt skal Dortmund nok stå distancen, men de mangler lidt kvalitet helt fremme, hvor Haller endnu ikke er blevet den sportslige succes, som man havde håbet på. Delvist af åbenlyse årsager, da hans alvorlige sygdom kostede ham hele efteråret. De sort-gule sikrer sig dog lige akkurat de tre point og kan overnatte på førstepladsen, indtil Bayern skal i aktion søndag.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,45 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Eintracht Frankfurt

[Søndag d. 19. marts kl. 15:30]

To hold der begge var i aktion i midtugen, og med samme triste udfald. Frankfurt i Napoli, hvor de fortjent tabte 3-0, i en kamp der dog blev skæmmet af de voldsomme uroligheder, tyske fans forårsagede i Napolis gader op til kampen. Og Union der torsdag røg ud af Eruopa League med samme cifre mod belgiske Union Saint-Gilloise.

Glasner har bedt sin trup om at genfinde den selvtillid, de havde så rigeligt af i efteråret, men som nu virker næsten forsvundet. I hvert fald er der for mange af hans spillere, der ikke rammer niveau for tiden, og til denne kamp er de så uden en skadet Lindstrøm, mens Rode er i karantæne.

Modsat kampen i Napoli er Kolo Muani igen med, og det bør give hele holdet et løft, mod et Union-mandskab, der også har mistet pusten en smule i ligaen efter fire kampe i træk uden sejr. Jeg tror ikke, at gæsterne vinder, men måske de lige akkurat kan hive et point med hjem

Lisbergs bud: X’et til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Bayern München 2 (1-3)

[Søndag d. 19. marts kl. 17:30]

Det er lidt af en knaller, vi kan se frem til søndag sen eftermiddag, når Leverkusen skal forsøge at bygge videre på den gode form mod Bayern München. Sydtyskerne vandt 5-3 i sidste runde mod Augsburg, hvor de hurtigt fik rystet chokket af Berishas scoring af sig, men hvor de igen viste, at de i Bundesligaen og CL har en anden tilgang til kampene. Det virker ganske enkelt til, at koncentrationen er en anden, når CL-hymnen toner ud af højtalerne.

Bayern har vundet seks af de seneste indbyrdes opgør, mod en modstander der ellers historisk set har været drilske på BayArena, og Leverkusen er i fremgang. Det fine spil under Alonso er begyndt at udmønte sig i sejre, senest med 2-0 torsdag ude mod ungarske Ferencvaros, men ligesom gæsterne giver de fortsat for meget væk bagude, så jeg forudser en underholdende kamp med mål til begge mandskaber og med Bayern München som sejrsherrer. Også selvom Choupo-Moting er tvivlsom grundet rygproblemer.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Mainz – Freiburg 1 (2-1)

[Søndag d. 19. marts kl. 19:30]

Vi lukker af med Bo Svensson mod Christian Streich. To trænere der får meget ud af lidt. Eller, Freiburg har efterhånden samlet en fin trup, men det er stadig imponerende, at de har kunne spille med i tre turneringer. Torsdag røg de dog ud af Europa League efter samlet nederlag mod Juventus på 3-0, og det var en kamp, der kostede en del i tanken, da de spillede hele anden halvleg med en mand i undertal.

Bliver det udslagsgivende for kampen søndag? Det kunne det godt. Mainz ligger inden runden i førerposition til den syvendeplads, jeg formoder kaster Conference League fodbold af sig og er godt spillende med 13 point i de seneste fem kampe. De har efterhånden fundet en offensiv konstellation, hvor de kompenserer fint for fraværet af Burkhardt, og de får også point søndag. Enten i form af en spinkel sejr eller en pointdeling.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

Skriv et svar