18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 25. runde i Bundesligaen d. 4. – 6. marts 2022

Kan Jonas Wind score for tredje kamp i træk, giver Bayern München en ny lektion til Bayer Leverkusen, og hvem skal score målene hos Dortmund, når de møder Bo Svensson og Mainz søndag? Nicolai Lisberg, redaktør på Bulibold.dk, er klar med sin dom over 25. spillerunde i Bundesligaen.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Arminia Bielefeld – Augsburg 1 (2-1)

Fredag er det lige før, vi kan svinge os op på termen skæbnekamp, når Arminia Bielefeld hjemme tager mod Augsburg. For med en sejr til hjemmeholdet, og så er der ved at være tilpas afstand til den direkte nedrykning, mens et nederlag omvendt kan sende dem under stregen, hvis Hertha samtidig vinder.

Augsburg fik lidt heldigt reddet et enkelt point mod Dortmund, i en kamp hvor de ellers ikke skabte det store, og de har blot vundet en enkelt gang på hjemmebane i denne sæson. Til opgøret her er de også uden Dorsch, der er i karantæne, så de fine odds på Bielefeld får mig til at jagte hjemmesejren.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Bayern München – Bayer Leverkusen X (1-1)

Rundens helt store opgør, hvor Leverkusen må føle, at de har noget at bevise, efter de blev kørt ud af banen i det omvendte opgør i efteråret. 0-5 stod der ved pausen for et Leverkusen-hold, der ellers havde indledt sæsonen godt. Nu går de igen ind til en kamp mod Bayern med selvtilliden i orden, efter de senest vandt 3-0 mod Bielefeld, og de er et eller andet sted det mest konstant præsterende mandskab i Bundesligaen netop nu, selvom Schick fortsat er ude med en skade.

Bayern udbyggede i seneste weekend føringen i toppen af tabellen til otte point, men spillet halter fortsat, og særligt defensivt er det let, og også for let, for modstanderne at komme til chancer, så med fare for, at de bare udraderer gæsterne, så har Leverkusen med deres fart på kanterne redskaberne til at volde skade på Bayern. Müller er tilbage hos hjemmeholdet, men Hernandez er i karantæne, ligesom Davies, Neuer og Goretzka fortsat er ukampdygtige. Kunne der ligge et point og vente for gæsterne?

Lisbergs bud: X’et til odds 6,20 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – Freiburg 1 (3-0)

Jeg må vist til at æde mine ord. Jeg var skeptisk ved udsigten til matchet mellem Tedesco og RB Leipzig, og selvom det på den lidt længere bane stadig kan give nogle udfordringer, så er det imponerende, hvor meget holdet har forbedret sig på ganske kort tid. Onsdag gjorde de kort proces i pokalen ved at spille sig videre til semifinalen efter 4-0 ude mod Hannover, og Europa League behøver de heller ikke bekymre sig om lige foreløbig, da udelukkelsen af Spartak Moskva betyder, at de allerede er videre til kvartfinalerne.

Også Freiburg er videre i pokalen, men de skulle bruge 120 minutter mod Bochum, og den ekstra træthed kan måske gøre udslaget her. Höfler er ude med karantæne hos gæsterne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – Union Berlin 2 (1-2)

Jonas Wind scorede for anden gang i træk, da Wolfsburg, efter at have ført 2-0, måtte nøjes med uafgjort mod Gladbach. Til denne kamp kommer det dog ikke til at handle om danskeren, men derimod om Max Kruse, der for få uger siden tørnede ud for netop Union Berlin. Østtyskerne går ind til opgøret efter succes i pokalen, da de tirsdag spillede sig i semifinalen efter en sejr mod St. Pauli, hvor der var sjældne minutter til Rønnow.

Der blev brugt mange kræfter i det opgør, og Union har tidligere haft det svært på bagkant af midtuge kampe, men jeg ser faktisk fine muligheder for, at de kan få noget ud af opgøret, for Wolfsburg kan ikke spille på de hurtig omstillinger, som de ellers har nydt godt af de seneste par runder mod et godt organiseret Union-mandskab, der heller ikke skal bekymre sig om Lacroix, der er ude med karantæne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Hertha BSC – Eintracht Frankfurt 2 (0-2)

Fredi Bobic-derbyet. Herthas sportsdirektør forlod netop Frankfurt efter nogle succesfulde år, for at se, om han kunne bygge noget lignende op i Hertha. Indtil videre er det et klart nej til det spørgsmål. Efter seneste rundens resultater er berlinerne nu røget ned under stregen, og der må være krisestemning i klubben, hvor Korkut også ligner en mand, der snart kan selvudløse katapultsædet.

Frankfurt spillede en god kamp mod Bayern München, men manglede lidt skarphed i de afgørende situationer, og det er bekymrende for dem, at Borré nu ikke har scoret i skes kampe i træk. For der er masser af gode bevægelser rundt om colombianeren, men de mangler en mand, der kan færdiggøre de ofte velspillede angreb.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,23 – SPIL HER >>*

VfL Bochum – Greuther Fürth 1 (1-0)

De var faktisk bedst i hjemmekampen mod Leipzig, men det kunne Bochum ikke bruge til det store, da de endte med at tabe 1-0 på en scoring små ti minutter før tid. Onsdag røg de så også ud af pokalen i det 120. minut mod Freiburg, men hvis ellers de kan lægge de skuffelser fra sig, så går de ind til lørdagens opgør velvidende om, at en sejr med stor sandsynlighed sikrer dem en ny sæson i Bundesligaen.

Greuther Fürth er som flere gange beskrevet i bedring, og de hare i løbet af foråret vist, at de har Bundesliga-klasse, men det er ikke just på udebane, hvor statistikken lyder 11 nederlag og blot en enkelt uafgjort. Af samme årsag bør det her være et sikkert 1-tal på din kupon.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,82 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – Gladbach X (2-2)

2-2 hjemme mod Wolfsburg lyder ikke af alverden. Og det rykkede heller ikke alverden i tabellen, selvom afstanden til stregen nu lyder på fire point. Men præstationen og moralen i det opgør var for første gang i lang tid på et niveau, som man kunne være bekendt. Så nu er spørgsmålet, om det var en enlig svale, eller om Gladbach er i bedring. Det får vi svar på lørdag, når formsvage Stuttgart tager i mod.

Die Schwaben var voldsomt uheldige med ikke at få point ude mod Hoffenheim, da de førte 1-0 med fem minutter igen, men det er desværre for dem lidt historien om deres sæson, hvor mange sene indkasserede mål har kostet dyrt. Jeg har svært ved at pege på en klar favorit, så jeg jagter i stedet mål.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål til odds 1,73 – SPIL HER >>*

Mainz – Dortmund X (2-2)

De sort-gule spillede faktisk en god kampe og var i kontrol mod Augsburg, men som kampen skred frem, stillede de sig tilbage og indkasserede en dum scoring, så de måtte nøjes med 1-1. I det opgør var Haaland nok engang ude med en skade, og i ugens løb er Moukoko så blev meldt skadet, så der skal tænkes lidt alternativt hos Marco Rose, der til kampen mod Augsburg også kunne høre enkelte Dortmund fans råbe på hans afsked.

I Mainz er der ingen der råber på Svenssons afsked, selvom die nullfünfer senest tabte mod Union Berlin med 3-1, hvor Kohr blev udvist efter en times spil, hvorfor han ikke er med her. Det samme gør sig gældende for Hack, der fik sit femte gule kort mod Union.

Jeg synes ikke nødvendigvis, Dortmund er så store favoritter, som bookmakerne gør dem til, og særligt ikke hvis Haaland igen ikke bliver klar. Men de skal nok få scoret, og det samme bør være tilfældet for Mainz.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,60 – SPIL HER >>*

FC Köln – TSG Hoffenheim 1 (3-2)

Med seneste rundes pointtab så er Champions League vognen nok kørt af sporet for Köln, men mindre kan bestemt også gøre det. Hos Hoffenheim håber de fortsat på deltagelse i den fineste klubturnering, efter to sene scoringer af Baumgartner lige akkurat sikrede dem en sejr mod Stuttgart.

Jeg synes, vi har med en helt åben affære at gøre, og det kan sagtens blive målrigt og underholdende, når jeg forudser et kampbillede, hvor begge hold gerne vil frem over stepperne. Af samme årsag finder jeg bedst værdi i spillet på, at begge hold scorer allerede i første halvleg.

Lisbergs bud: BTS i første halvleg til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også Nicolai Lisbergs rundeoptakt til La Liga

Skriv et svar