18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 24. runde i Bundesligaen d. 1. – 3. marts 2024

Sideoversigt

Bayern München håber at kunne mindske afstanden op til Leverkusen allerede fredag, mens der bør være gode muligheder for sejre til begge af Bundesligaens danske cheftrænere, vurderer Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk. Få optakt til alle rundens kampe i 24. spillerunde af Bundesligaen.

Bo Henriksen. Mainz 05. Bundesliga 2024.

(Foto: IMAGO / Martin Hoffmann)

Freiburg – Bayern München 2 (1-2)

Fredag d. 1. marts kl. 20:30

Runden indledes med en kamp mellem to hold, der har store europæiske kampe på plakaten i midtugen. Bayern skal forsøge at vende 0-1 mod Lazio til samlet avancement i Champions League, mens Freiburg spiller den første af to 1/8-finaler mod West Ham i Europa League torsdag.

Men det må ikke overskygge betydningen af fredagens kamp, hvor begge mandskaber har rigeligt på spil. Kanes sene scoring holdt fortsat liv i drømmen om et 12. mesterskab på stribe for Bayern, da de lige akkurat besejrede Leipzig sidste lørdag, mens Freiburg efterhånden skal til at vinde igen, hvis de vil holde sig til i kampen om de europæiske pladser.

Jeg synes faktisk, at Bayern langt hen ad vejen spillede en rigtig god kamp mod Leipzig, selvom det først var til sidst, de scorede det forløsende mål, og mod et Freiburg-hold der kæmper lidt med det i denne sæson, så har jeg dem til at tage tre point og for en stund om ikke andet minimere afstanden til Leverkusen til spiselige fem point. Fo statistikken for de seneste 15 indbyrdes kampe i ligaen lyder på 12 sejre og tre uafgjorte i Bayerns favør.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,48 – SPIL HER >>*

Odds og optakt til Eintracht Frankfurt - FC Augsburg i Bundesligaen fredag den 19. april 2024 klokken 19:30.

Union Berlin – Borussia Dortmund 1 (2-1)

Lørdag d. 2. marts kl. 15:30

De stod godt nok og klappede ned mod Die Gelbe Wand, Dortmund-spillerne, efter 3-2-nederlaget mod Hoffenheim, men de blev ikke selv mødt af klapsalver. Snarere buhen og stor utilfredshed. I perioder var de faktisk ganske gode i den kamp, men de begik nogle horrible fejl defensivt, og så blev de straffet med et nederlag, der betyder, at Champions League kvalifikationen fortsat hænger i en tynd tråd.

Et af få lyspunkter for Dortmund i hele denne sæson har været Donyell Malen. Han både scorede og fik gult kort mod Hoffenheim, og da det var nummer fem i sæsonen – altså af de gule kort –  er han nu ude med karantæne. Derudover er det fortsat tvivl om Kobel, der har døjet med muskelproblemer i de seneste par uger.

Union Berlin kunne ikke ryste Heidenheim af sig, i et opgør hvor Gosens nok engang kom på tavlen, men de leverede igen en indsats, der peger en smule fremad.

Dortmund har det altid svært på Stadion An Der Alten Försterei, og uden en af få konstante spillere, så har jeg også hjemmeholdet til som minimum at sikre sig det ene point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Mainz – Gladbach 1 (2-0)

Lørdag d. 2. marts kl. 15:30

De gjorde bestemt, hvad de kunne, Mainz og Bo Henriksen, da de i sidste uges fredags kamp tabte med 2-1 mod topholdet Bayer Leverkusen. En kamp hvor de havde flere prominente fravær grundet lidt omgangssyge i truppen, men ydede en god figur.

Men Burkhardt med flere er med igen lørdag, og det er endnu en nøglekamp for Bo Henriksen, da næste uge byder på en duel ude mod Bayern. Med andre ord. Det her vil være en rigtig god kamp at sejre i. Den danske cheftræner var dygtig til at forvandle det pres til et positivt et af slagsen for to runder siden mod Augsburg, og jeg forestiller mig i høj grad, at oplægget her bliver det samme.

Gladbach kommer efter en flot sejr mod Bochum på hele 5-2, i en kamp hvor rigtig meget lykkedes for dem offensivt, men jeg har ikke stor fidus til dette hold, hvad angår stabilitet, så det bliver til tre vigtige point til Mainz, der dog er uden Ngankamp, da han blev udvist i seneste runde, ligesom også Caci er i karantæne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Bochum – RB Leipzig X (1-1)

Lørdag d. 2. marts kl. 15:30

Østtyskerne er gledet ud af top 4 her i foråret, men det skyldes blandt andet, at de har haft et svært kampprogram, senest med en udekamp i München, hvor de var på vej mod et enkelt point, indtil opdækningen og et par glatte støvler hos Simakan kostede dem til sidst i det opgør.

Jeg fastholder dog, at de fortsat er godt spillende, men det bliver der også brug for mod Bochum. Letsch’ mandskab fik godt nok ørene i maskinen ude mod Gladbach senest, men det var også næsten forventeligt. For det er hjemme, at de skaffer deres point og præsenterer sig på en helt anden måde foran deres fantastiske publikum.

Leipzigs spil er lagt meget op på omstillinger, og jeg kan godt være i tvivl om, hvor mange af dem, de får lov til at løbe mod et kompakt Bochum-hold, der meget gerne vil overlade initiativet til gæsterne, og så selv jagte kontraerne. Så hvor meget lykkes det eksempelvis at bringe Openda i scene? Hjemmeholdet er ramt af karantæne til både Masovic og Riemann, mens gæsterne må undvære Schlager af selvsamme årsag. Jeg tror dog på point til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,30 – SPIL HER >>*

Heidenheim – Eintracht Frankfurt X (2-2)

Lørdag d. 2. marts kl. 15:30

To hold, der begge fik 2-2 i sidste runde og begge kom tilbage i deres respektive kampe. Det var i øvrigt ottende gang i sæsonen, at Heidenheim scorede præcis to mål i en kamp, så er det noget, vi ligefrem skal begynde at spekulere i?

Jeg har om ikke andet svært ved at udpege en entydig favorit i dette match-up, hvor Heidenheims styrke på dødbolde over for Frankfurts evner i kontrafasen godt kan give en helt lige kamp. Gæsterne kan muligvis igen råde over både Larsson og Skhiri, og det vil give midtbanen et kæmpe løft, men hold øje med seneste nyt om de to spilleres forfatning.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Darmstadt – Augsburg 2 (1-2)

Lørdag d. 2. marts kl. 15:30

Jess Thorups fik en vigtig sejr mod Freiburg, og det en af den slags, der gør, at vi næsten kan kalde Augsburg sikret endnu en sæson i ligaen. Og da særligt hvis de vinder ude mod bundproppen fra Darmstadt, der med fire point op til Köln på Relegationspladsen omvendt også ser dette som lidt af en nøglekamp.
De vil være bitre over, at de fik et mål annulleret mod Werder i sidste runde, for det ville have været tre vigtige point og den første sejr i 16 kampe, siden de mødte netop Augsburg tilbage i starten af oktober.

Jeg synes næsten, at Darmstadt i denne sæson har vist et bedre udtryk, når de spiller ude end hjemme, så selvom det er dem, der har mest på spil, så skal et lidt mere kløgtigt Augsburg-hold med Gouweleeuw tilbage i folden kunne overleve det indledende pres og så tage endnu tre point.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – VfB Stuttgart 2 (1-2)

Lørdag d. 2. marts kl. 18:30

Efter fire sejre i træk i ligaen var det måske lidt overraskende, at det var Köln af alle hold, der satte en dæmper på optimismen i Stuttgart. Die Schwaben kunne dog glæde sig over, at både Leipzig og Dortmund tabte i den forgangne runde, hvorfor de stadig er på en tredjeplads i Bundesligaen.

Til kampen mod Köln stod Undav på tribunen og så til, og han bliver formentlig allerhøjest klar til en plads på bænken lørdag aften. De kunne ellers godt have brugt hans skarphed senest, for de skabte egentlig fornuftigt med chancer, men kunne ikke omsætte overvægt i både spil og chancer til en sejr.

Hos Wolfsburg formåede de heller ikke at slå kapital på, at de to gange mod Frankfurt var foran, da de til sidst måtte nøjes med 2-2, og med fare for at gentage mig selv i disse optakter, så forblev Kovac’ jobsikkerhed dermed status quo. Positivt var det dog for dem, at Behrens scorede for første gang i 186 dage efter et fint Mæhle oplæg, ligesom Wind også noterede sig for en assist. 

Jeg synes, at Stuttgart har nogle midler, som kan gøre ondt på Wolfsburg og forsøger mig derfor med en sejr til gæsterne i rundens Topspiel.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,17 – SPIL HER >>*

FC Köln – Bayer Leverkusen 2 (0-3)

Søndag d. 3. marts kl. 15:30

Granit Xhaka scorede for første gang i sæsonen og fejrede det så med en lidt speciel jubelscene, hvor han simulerede en skade og tilsyneladende også gav Xabi Alonso lidt panderynker. Men alt var godt, og det endte med at blive til tre point, selvom panderynkerne hos Alonso nok blev større i anden halvleg, da Leverkusen havde svært ved at nedbryde Mainz, indtil Zentner tabte en ellers ufarlig afslutning fra Andrich ind i målet.

Man kan ikke altid ramme topniveauet, men Leverkusen bliver bare ved og ved med at vinde, og det skal de også kunne gøre søndag i dette derby mod Köln. Gedebukkene er godt nok mere modstandsdygtige, end jeg havde troet, da vi tog hul på foråret, og de kan igen råde over topscorer Selke, men det er stadig ikke noget særlig godt hold, og de kan ikke stille noget mod Leverkusens tempo over 90 minutter.

Lisbergs bud: Leverkusen + 1,5 (AH) til odds 2,10 – SPIL HER >>*

TSG Hoffenheim – Werder Bremen 2 (0-1)

Søndag d. 3. marts kl. 15:30

Maximilian Beier er en fantastisk spiller, og det viste han senest med to mål mod Dortmund, der gav Hoffenheim en overraskende sejr og sendte dem tilbage i kampen om de europæiske pladser. Jeg fastholder dog, også efter at have set alle 90 minutter af den kamp, at der på nær Beier ikke er meget at råbe hurra for på dette hold.

De har nogle evner i omstillingerne, men strukturen og defensiven er ikke god nok, og jeg synes ikke, at Matarazzo har rykket dette mandskab, siden han tog over.

Går vi videre til Werder Bremen, så var de heldige med lige akkurat at få uafgjort mod Darmstadt, da en sen scoring fra gæsterne blev underkendt for hånd på bolden. På mange måder en typisk Werder-kamp, hvor de igen havde problemer hjemme mod en oprykker. Så er vi ude i, at de bare er bedst mod de lidt større hold, der gerne vil have bolden? Det tror jeg, og derfor kan jeg, til trods for sidste uges resultater, faktisk godt se gæsterne snuppe en sejr søndag aften.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,72 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:30
Freiburg vs Mainz 05 Bundesliga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar